Anoniem 10 jaar geleden 26 reacties

 
hallo ik heb soms veel last van branden maagzuur dan drink ik melk en het is weer weg wat doen jullie er aan ??

groetjes sabkee

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 26 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

hoi dames, ik heb iets nieuws ondekt tegen brandent maagzuur. zelf gemaakte yoghurt drink echt heerlijk en werkt goed (bij mij dan) aanmaak limonade in een beker dan aan lengen met yoghurt en karnemelk beetje half om half even door roeren en klaar. kan ook met alleen yoghurt of alleen karnemelk wat je het lekkerst vind. wou ik ff delen 

Anoniem 10 jaar geleden

Ik was ook heel blij met rennies.

Anoniem 10 jaar geleden

bij mijn eerste dronk ik ruim twee lieten melk per dag. als ik ging slapen sabbelde ik een rennie op als een zuurtje dan werkte ze het langst. nu drink ik niet meer zo veel melk maar neem ik rennies op de zelfde manier als toen snachts. ik heb nu ook meer last van maagzuur maar dat komt omdat dit kind meer in mijn lijf groeit en milan echt aan de buitenkand hing. dat was echt geen gezicht ik ben maar een kein vrouwtje en het leek wel als of ik drie babys in mijn buik had hahaha nu is dat gelukkig niet zo. liefs candy 

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben nog nooit zo blij geweest met RENNIES!!!! heerlijk zeg wat helpen die dingen goed! en ik vind ze nog lekker ook haha;) ze gaan echt als snoepjes naar binnen:)

Anoniem 10 jaar geleden

Ik denk dat het het belangrijkst is om maagzuur te voorkómen. Dus 's avonds wat minder eten, niet te vet, niet te kruidig, geen koffie, geen chocola (helaas)... Ik heb er zelf ook flink last van. Bijv. als ik al lig te slapen loopt het maagzuur gewoon omhoog m'n mond in en verslik ik me er in. Heel vies! Rennies helpen wel en Antagel helpt het meest. Melk en vanillevla helpen bij mij echt niet meer.

Anoniem 10 jaar geleden

Ik merk van het maagzuur zelf niet heel veel, maar heb wel erg veel pijn in mijn slokdarm. Heb ooit een bitterbal vast gehad en die plek brand nu gewoon elke keer weer. Waarschijnlijk nog steeds kwetsbaar en door het maagzuur steeds weer kapot aan het gaan. Doet z'n pijn. Helaas werkt alles wat ik probeer maar tijdelijk. Hebben meer vrouwen last van hun slokdarm????

Anoniem 10 jaar geleden

Gaviscon drank helpt het beste.

Anoniem 10 jaar geleden

Ohhhh ik heb ook zo ontzettend veel last van maagzuur, echt verschrikkelijk... Ik weet van gekkigheid niet meer wat ik nog kan drinken zonder er heel veel last van te krijgen. Vanille vla etc werken bij mij ook totaal niet maar ik zweer ook echt bij Rennies! Het enige wat me nog kan redden die laatste weken... Mijn kleine is al helemaal ingedaald maar de maagzuur is er helaas niet minder van geworden.. achja.. nog heel eventjes aanrommelen ;)

Anoniem 10 jaar geleden

Als iemand nog een extra tip heeft, graag!!! Het is nu half 6 en ik ben al de hele nacht op v/d maagzuur. Heb al 2 rennies op.. 2 glazen melk en vla deze nacht.. niks helpt. Bn nu 37,5 week zwanger.

Anoniem 10 jaar geleden

Heb je vanille vla geprobeerd.  Ook hier laatste dagen behoorlijk last van zuurbranden.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden