anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 215 reacties

 
Hallo Meiden...

Ik was eigenlijk benieuwd hoe het met jullie buiken zit....
Ik ben zelf nu 21 weken zwanger maar een buikje hebben hooo maar.
Buitenstaanders zien ook echt niet aan mij of ik zwanger ben.
Ook ben ik tot nu toe alleen nog maar afgevallen.
Gelukkig is ons kind op goed gewicht. Dus ik hoef me nog geen zorgen te maken.
Hoe zit het bij jullie?? Allemaal al mooi rond en gezond of net als ik, nog bijna niks zichtbaar!

Liefs....

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 215 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Even kijken of het lukt: (leuk shirtje trouwens girlygirl! Haha, dat zei ik de vorige keer ook al volgens mij..Mooi bescheiden buikje heb je trouwens..

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

steffi, ik ben het helemaal met je eens... aan 1 kant vind ik de tijd veeeels te snel gaan, en aan de andere kant,.... kan ik niet wachten tot ie kan zitten, kruipen, met blokken bouwen en met treintjes spelen enz... het gaat allemaal zo snel :( dubbel gevoel he? en mama's to be: nog eeeeven volhouden ;)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

lincy is stilletjes..... ik ook, ik mis me dikke buik soms best wel.. heb gisteren fotos terug zitten kijken van het ziekenhuis, en de eerste week na de geboorte. wat was dante klein!!!! dan draagt die een rompertje die echt aan alle kanten te groot is.. waar die bij wijze van in kan zwemmen, en nu past die die al 3 weken niet meer! ooooh. wat gaat het hard. maar kan ook niet wachten tot dante groter groeit, hij begint lekker te brabbelen en te lachen.. zo leuk! wat hou ik van me kleine konijntje! als ik hem vast heb en hij ligt met zijn hoofdje in me nek gewurmt, dan snuffelt die hele als een konijntje.. en hij houdt me dan echt vast, stevig met zijn armpjes om mijn nek.. ooooh ik zou geen dag zonder hem kunnen! ik krijg tranen in me ogen tijdens het schrijven.. het is het mooiste wat er is,, mama zijn!  

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Daar heb ik niks meer aan toe te voegen Steffi!! Het is echt een geschenk om een baby op de wereld te mogen zetten, ben ook erg blij dat ik dat heb mee mogen maken. Je leest en hoort zo vaak dat het bij een stel niet wil lukken, dat is toch echt verschrikkelijk! Liefs...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik kan niet wachten tot ik onze kleine meid gezond en wel in me armen kan houden Het is zoon mooi geschenk ik ben blij dat wij dit geschenk gekregen hebben nu aftellen naar de dag dat ze geboren zal worden En dan kan ik met jullie mee praten over hoe heerlijk het is om mama te zijn al is me gevoel nu al echt onwijs sterk kan echt niet wachten om mama te worden nog even

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Het getrappel zou ik wel missen hoor, als het zo ver is. Mijn vriend begint behoorlijk ongeduldig te worden, maar hij zou toch echt nog even moeten wachten Trouwens Lincy heeft al een paar dagen niet gereageerd, dus ik ben benieuwd....

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Lincy was vandaag nog wel actief hoor op het forum ;)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Daar ben ik het helemaal mee eens jennefer, lees echt 'jaloers' alle verhalen van de vrouwen die net zwanger zijn enz... maar lincy begrijp heel goed dat je nu wel nieuwsgierig wordt naar de kleine uk!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Nog ff volhouden lincy, voor je het weet lig je te huffen en te puffen :)en dan is je uk ineens 4 maanden, en denk je, waar is in hemelsnaam die tijd gebleven! En ben je alweer aan het denken aan een volgende :p haha  

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@Eileen, echt super mooie foto's joh! Echt heel speciaal! @Lincy, wel spannend dat de kleine nu echt elk moment kan komen! Zal voor je duimen dat het niet zo lang meer gaat duren. En ook heel leuk gedaan met de foto's, je ziet echt goed de verschillen!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden