anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 5 reacties

 

Dag dames,

Sinds een paar weken voel ik de kleine schoppen. En sinds een goeie week voel je het ook van de buitenkant.
Nu schopt de kleine soms zo lang dat ik er buikpijn van krijg (van de plek waar hij schopt). Soms als ik in bed lig en hij is klaar met schoppen en ik moet plassen, dan krijg ik een steek op de plek waar hij heeft lopen schoppen als ik opsta.


herkent iemand dit?
groetjes Alana

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Gisterenavond lagen we in bed. Ik op mijn rug en mijn vriend met zijn hand op mijn buik.. En hij schrok ervan hoe hard het ging! Dat was wel erg leuk :D Af en toe doet het zeer, maar als ik dan een andere houding aanneem dan pakt ie een ander plekje..

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Herkenbaar! Voelt vaak ook blauw aan, de plek waar meneer dan even druk is geweest! Liefs bloemetje (niet ingelgd vanaf mn telefoon_

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

heel herkenbaar.... ik had soms het gevoel dat alles echt daaaagen achtereen bont en blauw was!! vooral aan 1 kant waar ze telkens zat te schoppen!! hoort er allemaal bij meid!! Liefs

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ja hoor ik ook het kan soms behoorlijk zeer doen. hij heeft bij mij heel lang in de stuid gelegen. en daar door was mijn hele onderkant beurs. het leek net als of ik elke dag vijf keer goed op de stang van een fiets was gevallen. ik wist niet dat zoon kleintje je zo pijn kon doen hahahaa.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Haha jep heerlijk gevoel he? :p Die van mij schopte altijd tegen mijn ribben tijdens eten, daar krijg je maagzuur van zeg! En eenmaal op bed, porren met die ellebogen in mijn zij... Ach als ze dalijk eruit zijn, mis je het hoor! :)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden