anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 6 reacties

 
Hallo allemaal,

Nu mijn buik opeens wel heel erg hard begint te groeien twijfel ik aan de manier van verzorging van mijn huid.
Ik smeer mijn buik een keer per dag in met Zwitsal Mama buikcreme en een keer per dag met normale bodylotion. 
Wat gebruiken jullie voor de verzorging van jullie huid?

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik gebruik olie van Olivia (kun je bij Etos kopen voor 6 euro) en ik heb nog geen striemen! Verder smeer ik mn hele lijf in met bodylotion van Vaseline intensive rescue. Liefs bloemetje (verdorie, ben weer uitgelogd!)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik gebruik helemaal niets heb nog genoeg vel over van de eerste. die groeide zo hard daar viel niet tegenop te smeren.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik krijg vaak massages van een vriend van me nu, en ook gebruik ik van kruidvat die creme! En douche dan met Nutriskin van Fa, niet duur en t werkt echt! Normaal douchte ik 1 keer per week met zeep (rest alleen water en shampoo enzo)! Hier mee kan ik me elke dag douchen en droogt mijn huid niet uit en voelt super!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik gebruik de buikencreme van het kruitvat. Smeer niet elke dag. Vergeet het wel es, of ik kom erachter als ik veel te lekker in bed lig. Maar wel altijd als ik uit bad kom. Tot nog geen klachten over de creme.. ruikt ook lekker enzo

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

amandelolie is heel vet en dus nu heel goed voor je huid, het houdt hem soepel. trek er daarna wel een oude pyama over aan, want de vet vlekken gaan er niet meer uit. ik deed het dus altijd voor het slapen gaan. ik weet zeker dat het me echt geholpen heeft om striae te verminderen.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik gebruikte de buikcreme van de Kruitvat! ik vond deze erg prettig smeren!! ik smeerde wel elke dag! soms wat vaker op de dag lag eraan hoe mijn buik voelde!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden