anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 12 reacties

 
Hallo lady's! Helaas het vervelende nieuws dat ik een buitenbaarmoederlijke zwangerschap heb gehad. Het vruchtje zat in de eileider.. Na de operatie heb ik nu nog maar 1 ei leider.. Dus een miskraam en nu een ei leider minder.. Een paar vervelende weken achter de rug dus! Nu is mijn vraag: Wie van jullie heeft hier ook mee te maken gehad en hoe lang waren jullie na de operatie weer zwanger?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 12 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hallo, ik heb helaas wel ervaring met een bbz. eind maart dit jaar werd er na een inschattingsfout van de gyn een bbz bij mij geconstateerd. eileider gescheurd, heel veel pijn in me zij, ontzettend veel overgeven en met spoed naar het ziekenhuis. eileider verwijdert, vrucht verwijdert en met lege handen naar huis. ik heb gelukkig al wel een zoon van 20 maanden, en ben er afgelopen week achter gekomen dat ik weer zwanger ben. dit heeft 5 maanden geduurt. het kan dus zeker wel!! heb over anderhalve week een echo in het ziekenhuis, om te kijken of het nu wel op de goede plek zit. na een bbz word je wel beter in de gaten gehouden en helaas nu pas echt serieus genomen........ veel succes iedereen! groetjes b

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi, ik ben op dit moment bang voor een buitenbaarmoedelijke zwangerschap. Donderdag heb ik bloed laten prikken, maandag krijg ik de uitslag. Ik heb al 1 zoontje van 15 mnd. Sinds 3 weken heb ik ineens "melk". geen voedingen maar druppels!!!! Ik ben misselijk, vooal sochtends, hou vocht vast, pijnlijke borsten, buikpijn, moe en pukkels. Zwangerschapstesten negatief en net ongi (heel weinig). Op internet zoeken maakt me misschien banger, het kan ook een schildklierafwijking zijn. Ik hoop maar niks ergs. Gelukkig heb ik aan 2 kanten melk, 1 kant schijnt weer te kunnen wijzen op vervelende dingen. Ik vraag me nu af al  ik dit lees of mijn arts niet te nonchalant is. stel dat het wel zo is en het is echt zo gevaarljk, ik moet nog tot maandagmiddag wachten...... lekker verhaal......dat wordt nog een hele lange zondag denk ik....

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi kiimberleeyy! Vervelende ervaring he.. Maar hoe lang is dat geleden en ben je inmiddels al weer zwanger? Maar dat klopt! Het is zeker gevaarlijk! Ik zat maar net op het randje! Bij mij zat het in de eileider en die was al kapot gescheurd dus er liep bloed van het vruchtje en van mij in mijn buikholte.. Als hier niet vroeg genoeg op gereageerd word of medische hulp bij is kun je in shock raken omdat het bloed van het vruchtje (zoals bij mij) een andere bloedgroep had. Dan begint je lichaam daar heel heftig op te reageren en anti stoffen voor aan te maken.. Voor die anti stoffen had ik een dikke spuit in mijn boven been gekregen! Net of ik die dag nog niet genoeg lek geprikt was! Iedereen bedankt voor de reacties! Als iemand nog iets kwijt wil of informatie kan geven hoor ik het graag!  

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Heel veel sterkte! Hoop voor je dat het snel goed zal gaan.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik heb ook een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad ( zei de gyneacoloog ) maar ik heb vanzelf een miskraam gehad, de gyneacoloog wou mij tabletjes geven die de miskraam opwekken maar 2 dagen later kwam het vanzelf.. maar ik heb gehoord dat een buitenbaardmoederlijke zwangerschap gevaarlijk is of kan zijn !

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

pff wat een nare ervaring. Ik heb er geen ervaring mee maar wil je sterkte wense.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Geen ervaring mee, maar wil je veel sterkte wensen!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb er gelukig geen ervaring mee maar ik wil je wel sterkte wensen. En ik duim voor je dat het snel weer lukt en dat het dan allemaal goed komt Gr an

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

poe dat lijkt me even een klap. Ik heb er gelukkig zelf ook geen ervaring mee, maar ook succes wensen vanaf hier.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

he jakkes wat naar! Heb er zelf geen ervaring mee maar wil je nog wel even veel sterkte en veel succes wensen! Hopelijk is het geluk snel weer met jullie, maar denk ook om jezelf nu he!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden