anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 6 reacties

 
Ben er net achter gekomen dat ik weer zwanger ben. Maar dat was dus helemaal niet de bedoeling, ik heb namelijk al een dochter en zij is al 17 jaar oud en zit dus niet echt te wachten op een kleintje. Maar naar mate ik er over na denk begin ik er wel een klein beetje blij om te zijn, want wie weet is het mijn laatste kans en het is me blijkbaar gegund. Maar ik maak me wel erg veel zorgen want hoe nu verder? Ik heb heel erg veel operaties gehad en ben net genezen van baarmoeder hals kanker en ik weet niet of mijn lichaam deze zwangerschap wel aan kan. Heb eerlijk gezegd helemaal niet het gevoel dat ik zwanger ben heb daarom ook al twee keer een test gedaan, maar beide zeggen dat het echt zo is. Mijn vriend en dochter zijn er heel erg blij mee, ik ben dan ook de enige die zich zo druk maakt om alles maar goed het is mijn lichaam en het is niet niks een kindje krijgen. Hoe ga ik dit doen? is dit dan echt een nieuw begin? IK hoop alleen maar dat alles goed zal gaan en dat het kindje 100% gezond is.

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Wouw dat zal wel even schrikken zijn ja maar wat mooi dat je nog zwanger mag raken na alles wat je hebt meegemaakt. ook heel erg fijn dat je vriend en dochter het leuk vinden en achter je staan. wat betreft je eigen gevoel, snap ik ook wel dat je een beetje twijfeld van moet ik het nou wel doen. je hebt natuurlijk aardig wat meegemaakt en inderdaad net wat je zegd een zwangerschap is niet nix. ik denk ook dat het de hormonen zijn die hierin een rol spelen hoor ;) zoals bovenstaande reacties ook al zeggen, zou ook ik je adviseren om naar je arts te gaan om te bespreken of het wel verstandig is etc.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

van harte gefeliciteerd en geniet met volle teugen! en blijf lekker positief, je lichaam is sterker dan je denkt! Kijk, je hebt kanker verslagen! Je bent oersterk!! En nu een heerlijke beloning onderweg, geniet er lekker van! Het komt vast allemaal in orde :)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Jeetje dat is even wennen, maar wel geweldig nieuws!! Ik zou snel een afspraak maken met de dokter die je behandeld heeft en kijken wat die zegt! Ik hoop dat het allemaal prima kan en wens je veel  succes!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Sandra, Jee meid je hebt een nare weg gehad maar dit is een nieuwe afslag een positieve. Het is gods geschenk en geniet er lekker van. Wel zou ik een afspraak maken bij de arts die je behandeld heeft om het een en ander na te vragen. Van harte meid

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Zo dan, dat verwacht je ook niet! Ik snap dat jij je er nog niet helemaal lekker bij voelt, maar wel fijn dat je vriend en dochter er in ieder geval blij mee zijn, hoef je je daar geen zorgen over te maken :) Ik hoop voor je dat je lichaam het aan kan, lijkt me inderdaad verstandig om binnenkort even contact op  te nemen met je dokter, succes!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Wat super zeker na alles wat je allemaal hebt mee gemaakt. Het is idd een geschenk van god zo iets moois. Probeer er van te genieten. Gr An

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden