anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 6 reacties

 
Hoi allemaal!

Ik vraag me af  waneer  hebben jullie " het "  voor het eerst weer gedaan na de bevalling..?

nou lees ik altijd over de bekende 6 weken daarna.. maar is dit echt nodig? en wacht iedereen zo lang?

Liefs.


Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Steffi, Ik vroeg mij dat ook af want, tijdens de zwangerschap was de zin bij mij ver te zoeken maar nu is dat gelukkig weer helemaal terug :) Wij hebben van de week voor het eerst sex gehad, Tijn is 3,5 week, maar ik weet niet of het anders is omdat ik een keizersnede heb gehad.. Mijn 'onderkant' is natuurlijk niet gehecht of niks! Wij hebben trouwens gewoon even een condoom gebruikt tot ik weer helemaal aan de pil ben enz :)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Steffie, Wij waren na 2 weken alweer `aktief`. Had geen last vd 3 hechtingen. Bij mn vorige had ik 10 hechtingen en was t na 3 weken..... ligt aan hoe jij je voelt of je pijn hebt..vloeien.. en of de drive terug is etc lijkt mij.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik moet zeggen in mijn geval moet ik dan nog 4 weken wachten, en dat vind ik behoorlijk lang.. (en ik niet alleen wuahaha). nu die buik weg is, begin het toch te kriebelen omdat we weer kunnen vrijen zoals voorheen. moet zeggen dat ik dat wel gemist heb! hihi..

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik wilde ook niet wachten maar mijn mannetje wilde me geen pijn doen en wilde zeker weten dat ik helemaal genezen en klaar was. Dus hij wilde wachten tot na de controle we het groene licht kregen. En toen nog een week wachten tot de pil effectief was dus al met al 7 weken gewacht!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

wij wachten ook tot de pil effectief is. Daarnaast heb ik vrij lang nog flink gevloeit, en na het vloeien, ging ik na een dag of twee al over in mijn eerste menstruatie, toen die klaar was, drie dagen later weer menstruatie (kan door pil komen). Nu een paar dagen eindelijk van menstruatie af en zit ook op einde pilstrip, dus ik ben er klaar voor nu haha. Maar goed, dat is Alyssa is zondag ook alweer 7 weken, dus tja. Als je jezelf goed voelt, dan mag het volgens mij ook wel eerder hoor. Want ik kreeg van de VK bij de laatste controle aan huis, met 1,5 week, ook te horen dat ik wel aan anticonceptie moest denken, want ik was natuurlijk wel weer vruchtbaar. Dus volgens mij mochten we toen alweer aan de slag zeg maar.  

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hmm ik begin me af te vragen of ik de VK niet eens moet gaan bellen... Ik zou wel willen, maar er zitten nog twee hechtingen die op zouden moeten lossen en die irriteren nog steeds, er zit ook nog steeds een wondje. Dat kan natuurlijk heel normaal zijn met zoveel hechtingen als ik had, maar ik ga maandag toch eens bellen hoe dat nu zit....

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden