anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 24 reacties

 
Sinds 2 dagen is het ineens in mijn buik heel rustig, amper nog gestamp of iets. In het begin deed het nog echt zeer om normaal aan tafel te zitten om te eten, en nu maak ik me zorgen om hij zo rustig en braaf is? Zeker omdat het ineens veel minder werd, en niet geleidelijk! Zelfs nu gisteren met de extra stress (ex man pfff) en t feit dat ik me nu zorgen maak, zou extra stress en dus meer bewegingen moeten geven (zoals voorheen)!

Nu zit ik te twijfelen, of dat ik iemand ga bellen of niet? Zo ja wie dan, de verloskundige die bij mij gaat zijn tijdens mijn  kraambed OF mijn Gyneacoloog in het ziekenhuis?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 24 reacties.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Verloskundige bellen en lekker gaan liggen met een warme kruik op je buik 1 uurtje.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Pffff! Zo rustig als de kleine was vorige week. Zo druk dat hij vandaag was, gelijk weer draaien, flinke druk uitoefenen, zo erg dat het gewoon echt zeer deed!! :(

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

wat goed om te horen zeg! alleen wel vervelend dat het gelijk weer pijn doet maar ach je voelt je kindje weer dus niet klagen hoor ;-) hahahah hgrapje

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

zeg dat wel milan is ook met een keizersnee er uit gehaald het heeft zeker een jaar geduurt voor dat ik echt weer de oude was. als deze baby in de stuit licht of niet goed is ingedaald kan ik een natuurlijke bevalling wel vergeten. mijn bekken is namelijk wat aan de smalle kant. ik heb afgesproken dat ik het op nieuw mag proberen als hij goed ligt maar ik zal niet lang mogen proberen. als ze denken dat het niet gaat word het weer een spoet keizersnee. dus ik hoop heeeeeeeel erg dat het me deze keer gaat lukken. hij heeft nu ook nog erg veel ruimte en draait om de have klap, afgelopen woensdag lag hij met zijn hooft naar beneden ben benieuwt of dat maandag nog zo is. 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Heb je zo vaak controle? Ik moet nu nog elke 2 weken, en dan straks vanaf 34 weken, elke week! Tenzij het woensdag a.s. niet goed is ofzo, dan vanaf dan elke week! Ik zeg ook niet dat een keizersnede een pretje is, maar door mijn rug is een normale bevalling ook niet echt aan te raden! Bedoel alleen te zeggen liever gepland dan uitgeput een spoedkeizersnede snap je?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik snap het wel bij mij hebben ze hem smiddags op de derde dag als nog gehaald met een keizersnee dan ben je echt heel moe. bij een eerste laten ze liever wat langer tobben zo dat het toch via "de normale weg" gaat dat is beter voor de toekomstige baby's. ik weet niet of je mag kiezen? ik had woensdag de laatste keer bij de verloskundige en maandag de eerste keer bij de ginocoloog van weegen die afwijkende bloedsuikers. ik weet niet of ik dan weer snel moet komen maar dat hoor ik morgen allemaal wel. 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

jeetje  wat een schrik gelukkig is alles goed en gingen ze eerst even kijken. ik voelde mijn kleine een paar dagen geleden in eens maar drie keer over de hele dag en heel zacht. toe ik de verloskundige had gebeld zei ze dat ik me nog geen zorgen moest maken en dat dat heel normaal was met nog 8 weken te gaan. later op de avond ging hij wel weer meer bewegen maar vond het wel een gek andwoord.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ja idd dat is een raar antwoord!! Ik was er niet gerust mee hor!! Ik moet dan nog iets langer dan jou, maar dat ga ik niet redden, denk zelfs dat ik eerder ga bevallen dan jou! hahaha!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

dat lijkt er wel op ja hahaha. die van mij is nog niet eens van plan om in te dalen.  maandag ga ik over naar de ginacoloog van wegen vremde bloedsuikers. hoop dat ik dan iets seriuzer word genomen als ik zeg dat ik hem minder voel. ik ben benieuwt wie als eerste mag. hoop wel dat die van mij optijd goed in daald anders kan ik die natuurlijke bevalling wel op mijn buik schrijven.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Soms krjig je toch een natuurlijke bevalling ook al ligt hij in stuit dacht ik! ... Ow ik zou zo tekenen voor een keizersnede momenteel hor!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden