anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 26 reacties

 
Wie heeft hem al? de bekende donkere lijn vanaf je navel naar beneden (soms ook omhoog)??

De zwangerschapsstreep..

Ik ben 20 weken in verwachting, en bij mij is die (al) zichtbaar sinds 3 dagen..!!

Ik weet dat niet iedereen hem krijgt.. Sommige vrouwen hem wel heel graag willen..

Ik moet er even aan wennen..

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 26 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

23 +2 en nog geen streep te herkennen!  En daar ben ik wel blij mee hihi. Mijn navel is ook ondiep, hoop ook dat die er niet uit komt. Striae heb ik een klein beetje op mijn bovenbenen (maar misschien had ik dat al wel, zijn witte lijnen).

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hi veertje. Bij mij kwam de straie pas na de 32 weken veel opzetten, dan maakt je baby (en buik!) Een groeispurt door... Niet over inzitten, na de bevalling worden ze lichter hoor :)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik hoop oprecht van niet! Denk wel dat ik een plopnavel krijg, hij komt steeds verder naar buiten!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Achh je krijgt er zo wat moois voor terug! Mijn navel is niet gepopt, was wel heeel ondiep op het laatst!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hey, Ik heb vanaf ik ging puberen al een streep van mijn nagel naar beneden gehad. Nu met 18+2 heb ik er ook zwarte haren op zitten! Ik vind dit niet mooi, maar durf ze er niet af te scheren omdat ik bang ben dat er dan meer en nog dikkere haren voor terugkomen. Iemand hier ervaring mee? Verder heb ik nu erg veel haren op mijn bovenbenen. Net zoveel als op mijn onderbenen. Hoe zit dit bij jullie?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hey alana! ik had ook haren op m'n buik tijdens de zwangerschap! Je moet ze NIET weghalen...mooi laten zitten, je hebt namelijk kans er op dat ze in meerderheid terugkomen wanneer je ze gaat harsen of scheren!!! Dusss mooi laten zitten...het hoort er nou eenmaal bij! Gaat vanzelf weer weg, heb er nu geen last meer van hoor! Het zijn gewoon je hormonen! Groetjes!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hey girlygirl Bedankt voor je reactie blij dat ik het nog niet gedaan heb haha

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Nog geen strea, geen streep niks nog op mijn buik! Wel strea op mijn buik en borsten maar niet in het zicht als ik bh of bikini aan heb (met broekje dan)! Dus hopelijk komt dat goed!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Geen streep te bekennen hier, vorige zwangerschap ook niet, maar mijn hele buik zit onder de striemen. Volgens mijn vriend gewoon een wereldbol, maar hij houd van me, en je kan er toch niks aan doen.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ja ik weet dat ze niet rood blijven, enne dat water drinken en insmeren elke dag doe ik ook! Mocht niet baten helaas... Maar ach, het hoort er nu eenmaal bij he? Als mijn zoontje er dalijk is, is het het allemaal zo waard :) Ben me aan het voorbereiden op de bevalling al, ben benieuwd hoe dat gaat lopen! :)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden