anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 23 reacties

 
Hoi, hoi,

Zelf ben ik nog niet eens bevallen, maar vanmorgen bedacht ik het idee voor dit topic.
Na de bevalling gaat je lichaam weer veranderen, dus ook je buik.
Hier een topic om te beschrijven hoe het met je buik gaat in de zin van slanker worden, litteken weefsel, strak en plat of een ramp!

Ik ben heel benieuwd hoe snel zoiets weer een beetje normaal en toonbaar is...

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 23 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Nou ik was 17 kilo aangekomen tijdens mijn zwangerschap. Na de bevalling (keizersnede) was er 10 kilo af, maar wel nog een dikke buik, een zwangerschapsstreep, zwarte navel en natuurlijk het litteken. Ook bredere heupen enzo. Ik vond het erg vervelend dat het zolang duurt voordat het weer in de normale vorm is en schaamde me ook voor. Ik leek gewoon nog wel zwanger! Ik ben nu 6,5 maand verder en er is 5 kilo af (zonder extreem sporten). Mijn buik wordt ook weer steeds normaler. De zwangerschapsstreep is veel lichter en mijn navel is niet meer zwart. Maar ik pas nog steeds niet in mijn oude broeken ed en heb nu een maatje groter. Maar goed ik ga niet dieten, want ik ben nog aan het ontzwangeren. Mijn weerstand is slecht, ben nog vergeetachtig, mijn haar valt nog uit en heb nog steeds huilbuien en ben onzeker over mijn uiterlijk. Gelukkig gaat het wel steeds beter, dus ik ga er van uit dat het weer goed komt en ik weer lekker in mijn vel zit.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Het is 'gekker' dat je géén buik hebt, dan dat je er wel één overhoudt na een zwangerschap. Ik behoorde tot de gelukkigen die onder de kilo's uitkwam na de bevalling! Niet te geloven! Het lijkt me best lastig om een ander lijf over te houden na je bevalling. Ben je je vrachtje kwijt, is de bevalling voorbij en loop je daar tegenaan. Troost je, bijna iedereen heeft het, en helemáál dezelfde word je denk ik niet meer, maar lekker in je vel vast wel!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik ben al behooooorlijk plat!! in het ziekenhuis zeiden de zuster huuuhh waar is je buik? zo snel zo plat) en als mensen vragen hoe oud Dante is, zeggen ze daaag dat kan niet hoor moet je zelf zien..zo plat je buik!  alleen als je er in prikt is het niet drilpudding.. en dat was eerst niet, die was goed strak en hard... nog even wachten met de buikspieren want ben was 2 weken geleden bevallen.. vanaf wanneer mag het ongeveeeeeeer? maar denk maar niet dat ik me oude kleding pas hoor! die laatste 6 kilos zitten hem toch in me billen en benen hahaha.. ennnn ik geloof dat ik nu wat breder ben geworden in me heupen.. heeft iemand dat ook?? en blijft dit zo? want anders kan ik het wel op me buik schrijven om weer in me oude broeken te passen, al val ik nog 20 kilo af.. als me heupen zo blijven gaan me broeken toch ook niet meer dicht.. ik heb me woensdag gewogen ( dat was 10 dagen na de bevalling, en woog toen 66 kilo , dus al 11 kilo afgevallen!!!!! en dat met niks doen, want ik geef borstvoeding dus ik eet gewoon net zoals tijdens de zwangerschap en mag vanmezelf echt neit dieeten hoe graag ik het ook zou willen).  

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hehe ik kan nog geen oude kleding aan... geduld! Ik mag nog niet sporten dus vanaf dat moment zal er wel verandering in gaan komen ;-)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Mommy D Straks ga je lekker veel wandelen met je kleintje als jullie je ritme hebben gevonden dan gaat t ook harder die kilo's. Ik heb veel te danken aan mn 2 meisjes haha soms is de ouidste boven en kleine beneden en dan ren ik op en neer de trap op en af om de 1 te douchen en aankleden terwijl een ander meisje me beneden roept etc. Komt ook bij dat ik veel buiten ben met ze dus veel wandel. Ik ben inmiddels een stuk lichter als voor de zwangerschap dus mn oude broeken zijn echt te groot terwijl ik amper was aangekomen en van mijzelf al slank was.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik begin telkens meer mijn kleren te passen al zit er nog steeds 6 kilo aan maar dan moet ik natuurlijk nog wel de veel grotere borsten vanaf trekken. ik merk wel dat mijn buik billen en benen dikker zijn dan voor de zwangerschap maar ondanks mijn keizersnee heb ik al aardig wat buikspieren terug en is mijn buik geen pudding zoals na mijn vorige 2 zwangerschappen was. Gisteren ben ik weer begonnen met hardlopen en ben ik langzaam mijn buikspieren aan het trainen. Bij de vorige 2 duurde het ongeveer 4 maanden voor ik terug was in mijn oude staat hahaha. Mijn vind me trouwens maar een zeur hoor als ik zeg Moet je die buik zien dan zegt hij man je ben nog maar anderhalf maand geleden bevallen en dan valt die buik reuze mee haha ja wij vrouwen zijn nou eenmaal niet snel te vrede. Liefs Ien

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik kan onderhand al mijn eigen kleren alweer aan.. is maar goed ook want de zwangerschap broeken was ik alleen maar aan het hijsen haha

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hihi ik foetel :p ik kan mijn oude kleren ook weer aan, maar wel met hulp van zo'n buikbroekkie :) Ben ook begonnen met sporten en buikspieren, al moet ik het rustig aan doen merk ik, mijn lichaam protesteert!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik sport nog niet mag ik niet omdat het helemaal mis is met me bekken en rug.. ja ik sport bij de therapeut

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

heb ontlangs mijn oude kleding geprobeerd en ja hoor veel is te groot... shits en zo maakt niet zo veel uit... dingen die eingelijk te straak stonden staan nu goed... en anders om... maar de broeken passen ruim en vallen zelf af... moet dus snel nieuw dingen gaan komen maar goed de buik zit nu nog wel een beetje in de weg... en is zonder om over een paar maanden weer een nieuw kast te moeten... ben tegen alles in al wel begongen met wat oefingen... op de wii... voor al lopen en belans en zo... dus nog geen buiksperen... maar vind dit verlopig al genoeg... merk dat ik na een halfuurtje wel op ben!!! maar elke beging is een beging... zo lang de kilos er maar niet weer bijkomen.... dan ben ik verlopig teverden... heb wel veel meer hongen dus ben best bang voor die kilo's!!! we zullen het wel zien de laast 3 weken wog ik elke keer het zelfde... morgen ochten weer wegen en dan weten we wat de honger van de afgelopen week heeft gedaan!!! had de eerst weken niet zo veel hanger!!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden