anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 30 reacties

 
Hoi lieve meiden!
Dit topic omdat, ja ja het is zo ver, wij in december ein-de-lijk naar Nederland komen!!!! Ik heb na lang zoeken sinds een week een vaste baan en kon dus ook mijn vakantie indelen. Wij vieren kerst & oud en nieuw in Nederland dit jaar ( yes!)  De exacte data dat we aankomen en vertrekken weet ik nog niet, maar mijn vakantie loopt van 23ste december tot de 6e van januari. Dus in deze 2 weken zijn we in NL (het ligt een beetje aan de vluchten maar we komen zo lang mogelijk natuurlijk!!)

Nu weet ik ook dat dit normaal gesproken een hele hectishe drukke familie tijd is, met alle verplichtingen, etentjes, kadoo stress etc. Maar toch hoop ik stiekem dat er wel een paar mama's in zijn voor een eind december meeting! Ik open ik deze topic alvast omdat ik toch nieuwsgierig ben wie er dan af zou willen/kunnen spreken??
Lijkt me zooo ontzettend leuk! 

Liefs Steffi en Dante


Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 30 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hey Steffi is een beetje stil op het forum! Is alles goed?? Heb je al enig idee waneer jou het beste uitkomt???

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi mammyD,  dat is lief van je ik ben alleen 8 dec. uitgerekend en ik krijg waarschijnlijk weer een keizersnee. ik denk dus niet dat ik dat ga redden. en verder wil ik indedaat even afwachten hoe het jullie gaat bevallen. ik ben nog al een angst haas en erg verlegen. 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

oooooooooooo ikke zal er zeker bij zijn.... is van uit dordt ongeveer 2 uur met de trein... maar goed ik heb dat zeker over!!! vonde de eerst meeting hier thuis al zo gezellig.. dat ik nu niet meer kan wachten tot de volgende.... en tja als we dan echt met een groot groep zijn... supper.... @steffi gezellig dan je eindelijk komt... en wat leuk dat het bij jouw mag... en wel handig dat je moeder wil helpen... misschien kunnen we zo we zo allemaal wat mee nemen... maar goed denk dat het dan afhenklijk is van hoe laat we afspreken en zo... word het lunchen en zo... als iederen dan iets van hapjes mee neemt... de enen wat zoets de ander hartig.. dan kost het voor niemanden heel veel.... @candy... kan me goed voorstelle dat je dan niet zal komen... zo kort voor je uitgerekenden datum... de eerst ontmoeting wat bij mijn thuis... en ik snap echt wel waar je van daan komt... maar moet wel zegen dat als je zo mee leest en veel mee leest/schrijf op een forum je wel mensen leer kennen... en tja als hier iemanden lid zou zijn die nooit mee zou praten zou ik ze toen ook echt met adres niet gegeven hebben.... ik denk dat zo een bijeenkomst bedoelde is voor (toekomsteg) moeders die hun verhaal hier al wel durfen te delen... al iemanden hier al een niet echt samen hangende verhaal zouden achter laten of niks van zich zelf zou delen zou ik toen ook echt geen adres gegeven hebben... wat we toen hebben gedaan is dat ik mijn email adres achter heb gelaten en dat toen van iederen een email heb gehad... (ze hebben toen hun site naam en baby's naam in de mailtje gedaan) waar door ik goed wist wie het was... en toen heb ik terug gemaild met mijn adres... vele van onze zitten ook bij elkaar op hives en facebook... dus dan ken je elkaar al meer... ik kan niet wachten tot de 25ste en tot de jongezinnen beurs... en dan in jan. weer... heb echt wel zin... :D

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

oooh please niet op 3 januari!!! Yaiza moet dan naar het ziekenhuis voor een echo van haar heupjes, dus dan kunnen wij niet. Ik ben wel de eerste week van januari nog vrij, dus zou de 4e wel kunnen. Het is voor mij uit Friesland wel een eind rijden, maar Baarn wil ik wel doen. De kleine meid is dan ook 4 maanden dus dat moet lukken in de maxi-cosi. Den Bosch vind ik wel weer erg ver hoor!! Wat mij betreft mag de laatste week van december ook wel, maar ik weet niet hoe de rest daar tegenover staat! Lijkt me echt super om jullie allemaal te ontmoeten. Zooooo jammer dan Jennefer niet in de buurt kan zijn he...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ooooja... ik vind het qua datum... liever na de kerst... maar tussen kerst en oud en nieuw in moet wel kunnen.... als ik het snel weet kan ik de datum snel vast zetten... nog niemanden die iets anders heeft vast gezet qua datums rond die tijd... dus ik ben nog makelijk...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@ Candy: Wanneer je het leuk zou vinden, zou je natuurlijk ook kunnen komen, maar wellicht wil je liever eerst wat foto's zien wanneer er meerdere meetings zijn geweest? Ik snap je bezorgdheid ergens wel en het is ook niet zo dat ik de negatieve verhalen niet ken. In dit geval heb ik er vertrouwen in, maar ik geef eerlijk toe dat wanneer er teveel onbekende leden zouden komen dat ik zou heroverwegen of ik wel of niet zou gaan. Het is een vast clubje van de mei/juni moeders van 2011 waar ik na meer dan een jaar forummen vertrouwen in heb, ik merk nu al dat ik steeds meer moeders en moeder to be zie die ik niet echt goed ken van het forum. @ Steffie: WOW! helemaal leuk toch! Ik wil eventueel wel appeltaarten bakken en meenemen? @ Ien: Ik sluit me bij je aan! Ik had nooit verwacht dat een stil forum, want dat was het wel een beetje vorige jaar, tot zoiets zou uitbloeien als dat het nu is!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hmm appeltaart. Ik ben niet zo goed in taart bakken, brownies zijn mijn specialiteit haha (tja ik heb iets met chocola). De redaktie wilde ook graag een keertje iets doen voor de meeting. Ik heb uiteindelijk niets meer gehoord op de meeting in oktober, maar als de december meeting meerdere mensen (uit alle hoeken van het land) trekt, dan is dat denk ik een betere keus voor de redaktie om voor iets te zorgen. @Steffie, pas je begin berichtje even aan met keuze data erbij, dan kan iedereen aangeven wanneer die kan, en kunnen mensen evt vrij nemen (want de eerste week van januari is een favoriete vrij-neem-tijd) Ik kan di 3-1 en vr 6-1. Als de meeste voor de woensdag gaan, dan ga ik vrij nemen of mijn dag ruilen. Maandag en donderdag gaan hem niet worden, omdat ik dan plek op het kdv heb en ruilen daar erg moeilijk is.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi allemaal, ik wil niet heel vervelend zijn. maar vinden jullie het niet een beetje eng? elke gek kan deze topics lezen en als jullie dan via dit afspreken kan iedereen komen die wil. je ken elkaar immers niet persoonlijk. dus je weet nooit of er iemand wel of niet bij hoort. ik zou dus nooit bij mij thuis afspreken. maar mischien is een leuk retaurand een betere en vijligere plek om zo iets te doen. iedereen betaald dan haar eige drankjes en dan hoef je ook geen zaaltje te huren. denk er maar eens over na 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hihi ik hoef er niet over na te denken ;-) De vorige keer was het allemaal prima gegaan en ik vertrouw Steffie helemaal na wat heen en weer gemail, dat zit naar mijn mening helemaal goed! Het adres zetten we ook niet op internet neer, want dan zou wel iedere gek het kunnen lezen.... Een voorstel: 4 januari in Baarn?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Candy, zonder baby of zwangere buik kom je er niet in, dus dat is al een voorwaarde. Ook zullen we heus niet iemand toelaten die we hier pas 1x gesproken hebben. Het gaat om het cluppie mama's die flink actief zijn. Tuurlijk snap ik wel wat je bedoelt, maar er wordt nooit een adres hier openbaar op het forum gezet (kijk maar de topics na van in het echt en forummeeting). In het begin wilde we ook in een restaurant afspreken, maar uiteindelijk (door omstandigheden) toch bij iemand thuis afgesproken en dat was zoveel rustiger. En wat drankjes betreft. De baby's hebben hun eigen drinken en een kopje thee/koffie of fris kan ik wel missen hoor. Bij de vorige meeting dronk iedereen water, dus dat was helemaal goedkoop. Iemand had wat lekkers meegenomen. Het is voor de gezelligheid en vorige keer waren we met z'n 4-en, komende keer met z'n 7 of 8-en. Ik snap dat als het een groep van 20 mama's wordt, dat het dan in de kosten kan gaan lopen, maar dan kunnen we toch allemaal iets bijdragen? Daarbij zeg je, je kent elkaar niet persoonlijk, maar foto's circuleren ook op het forum, misschien niet van alle mama's, maar zeker wel van alle baby's. @ de andere, de eerste week van januari mag ook wat mij betreft, maar dan liever op een dinsdag of vrijdag. Woensdags is mijn werkdag. Als iedereen verder op woensdag kan, ga ik iets proberen te regelen hoor, want wil er graag bij zijn.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden