Anoniem 10 jaar geleden 25 reacties

 
Hallo allen,

Levi is nu steeds langer wakker. Op zich niet zo erg natuurlijk, hij wordt ook ouder, maar hij huilt dan enorm veel. Nu geef ik hem steeds 120 cc melk. Na de fles laat ik hem een boertje doen. Daarna wordt hij heel onrustig (ik denk zelf dat hij dan wat last heeft van krampjes)  en probeer ik hem bij mij op de schouder tot rust te laten komen. Vaak valt hij uiteindelijk (kan wel bijna een uur duren soms) bij mij op de arm in slaap. Dan leg ik hem vaak in z'n ledikantje en lijkt hij heerlijk te slapen....Maar wanneer ik beneden kom en we zijn 5 minuten verder, dan krijst hij alles bij elkaar en is hij klaarwakker, oogjes wagenwijd open.

Eerst laat ik hem eventjes aanjammeren. Maar als me dat te lang duurt of wanneer hij echt hard aan het huilen is, haal ik hem op. Klaarwakker is hij dan en hij blijft dan soms wel weer een uur lang huilen bij mij op de arm of in de box. Hij is dan echt ontroostbaar. Ook is dit vaak op hetzelfde tijdstip. Vaak na etenstijd tegen de klok van 19:00 uur heeft hij zo'n periode dat hij van voeding tot voeding klaarwakker is en veel huilt. Ik weet niet wat hij heeft, en hij lijkt echt ontroostbaar totdat je de volgende fles er in stopt....(vaak zo'n 3,5 uur later)

Ik word hier moe en radeloos van, want ik vind het zo zielig dat hij niet te troosten is dan...
Wat zou ik hieraan kunnen doen? Elke dag in badje doen, is geen optie, zijn huid is heel droog.
Moet ik nu alweer met de voeding omhoog?? Maar k snap het niet, want hij spuugt zo nu en dan ook nog een mondjevol uit. Dus dan zou je toch denken dat hij nog vol zit???

Iemand tips voor mij, want ik voel me dan zo naar dat ik m'n lieve mannetje niet kan troosten!!!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 25 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Hee Sanne, Ben benieuwd of het inderdaad voor jou ook een uitkomst is.  In het begin was het zielig maar het werkt. gr

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Graafjes; Gisterenavond hebben we Tijn in zijn puckababy gedaan. Wat een zielig gezicht indd zeg. Voelde me er zo ontzettend rot over :( Maar hij siep eigenlijk ontzettend snel en hij zag er zo rustig uit... Hij heeft heerlijk van 23.15 tot 05.15 geslapen dus hij heeft een flinke nacht gepakt dus het lijkt erop dat ie het toch lekker vindt! Deed jij je dochter er elke keer in als ze naar bed ging of alleen op bepaalde momenten?

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb geen inbakerdoek, maar gewoon een slaapzakje in een klein maatje gekocht. Alyssa vond slapen onder de dekens helemaal niets. Ze bleef net zo lang spartelen totdat ze onder de dekens uit was. Nu slaapt ze in een pyjama en een slaapzakje en slaapt heerlijk relaxed. Mijn volgende stap was ook een inbakerdoek, want ken ze en ja, het ziet er een beetje zielig uit, maar als je dan een heel tevreden slapend kindje hebt, jammer dan hoe het eruit ziet toch!  

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb bij de 2 dames altijd TOT rond 3 maanden gedaan en voor die tijd langzaam afgebouwd. Maar op dit moment slaapt Lisa elk slaapje als een mumy. Wat lekker he als je kindje rustig slaapt. Het ziet er wel zielig uit maar voor Jou en je kind een verademing toch.

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Sanne, Ik heb de pacco doek de kleinste maat voor baby. Marktplaatse hahahah 

Anoniem 10 jaar geleden

Heb gisteren gelijk lopen speuren op marktplaats en we gaan vanmiddag een puck a baby piep halen! Was lekker dicht in de buurt dus dan kunnen we hem vanavond gelijk gaan proberen, ben erg benieuwd! Houd jullie op de hoogte!!

Anoniem 10 jaar geleden

@sane0207 mama plagen

Anoniem 10 jaar geleden

Hahaha ja dat zou ook nog kunnen! Hier vandaag echt een dramatische dag!! Heeft vanaf 08.30 tot 14.30 maar 1 uurtje geslapen en de rest is hij wakker geweest. Zodra zijn speen valt is het gelijk krijsen geblazen! Heb hem dus maar in de draagzak bij me genomen en nu is meneer eindelijk heerlijk in dromenland! Eigenlijk weet ik dat we geen klagen hebben met Tijn, het is over het algemeen een vrij makkelijke baby maar op dit soort dagen vliegt het echt naar m'n keel!! Iemand nog tips bij dit soort dagen???? Of herkent niemand die huildagen?

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi sane, Natuurlijk herkent iedereen dat soort dagen, ze zijn niet makkelijk maar horen er nou eenmaal bij... Gewoon rustig blijven, want hoe rustiger jij blijft hoe sneller je zoon rustig wordt! Bij ons helpt het hem op de schouder te leggen en wat rond te lopen in huis, hij nestelt zich dan helemaal tegen mijn nek aan met zijn gezichtje en is snel vertrokken dan. En ik verplaats me in zijn schoenen, die grote enge wereld is niet niets hoor! Soms is het gewoon eeventjes te veel, en wil hij troost hebben bij de geur en aanraking van mama... Success :)

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi sanne, Nou hier hetzelfde hoor, het is hier ook weer even van voeding tot voeding een krijsperiode... Als ik hem tegen m'n nek aan leg lekker dicht en warm bij mama, nou dat vind hij nog niks... Zoals ik boven al zei, hij is zoooo ontroostbaar! Niks helpt....Zelfs de geur en warmte van mij niet!!! En dat voelt behoorlijk K*T! Dat ik als moeder, dat lieve kleine mannetje niet kan troosten.... Liefs...

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden