anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 15 reacties

 
Hoi meiden!

we zijn zowat allemaal digi-vriendinnen geworden. En daarom vind ik dat we het forum een beetje
saai maken! Ik dacht we moeten misschien wat meer actie op het forum brengen,
een forum is niet alleen voor vraag en antwoord. maar ook om af en toe is een discussie te voeren.
Voordelen nadelen, tegenargumenten, meningen etc.

nou dacht ik kunnen we niet elke week een een stelling neerzetten, uiteraard over baby's, opvoeden, verschonen, scholing, eten etc.  

wat denken jullie ervan?
of is dit een stom idee?

liefs trotse mama van Dante

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 15 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wat een stom idee Steffi!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hahahaha zo daar heb je de eerste discussie al ;) Nee hoor Steffie, ik vind het wel een goed idee. Stelling over slapen, eten enz. niet alleen leuk maar ook leerzaam!! Want wie weet is de manier van een ander wel net wat jij zocht voor je kindje!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ooh jaaa soort van mini lagerhuis ha ha ha... Kom maaaarrrr op!! Wie gaat de stellingen verzinnen?? Leuk leuk leuk! x

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

dit kan wel gezellig worden... (zal misschien soms maar braaf mijn mondhouden met mijn bezarre ideeen.. dus ben ik stil weten jullie waarom!!!) maar super leuk... ik kan zo wel een paar leuk onderwerpen bendeken... weet ook al eentje die gegaarendeer tot een dussucie uit loopt... iets over pottie training.... aaa

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

revitally, je moet juist NIET je mond houden.. en juist uitkomen waarvoor je staat! misschien heb jij wel hele rare ideeen die wij misschien na een een pittige discussie ook wel leuk vinden! you never know!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

misschien wel... als jullie klaar zijn voor rare ideen.. dan zal ik mijn mond niet houden... :P:P... heb nu al soms dat ik soming onderwerpen maar niet lees.. maar als we er toch over gaan duscussie voeren dan doe ik wel mee.. misschien dat er een apparte deel voor gemaakt kan worden net als voor allen gebortes... weet je heel goed wat de bedoeling is...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Heel.goed idee man. Ja bedoel we mogen onze mening altijd geven en het voordeel ervan is dat we wat van elkaar kunnen leren. Bedoel ik heb 3 kids maar wie weet doe ik het wel helemaal verkeerd. Revitally, niet je mond houden hoor kom maar op met je eerste stelling van potje. Gr

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ow leuk idee! Ik las vorige week iets op het forum wat bij mij thuis discussie opriep... ik twijfel al het hele weekend of ik er een topic over moet openen... zal ik een topic openen?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Doen mommy

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik schrijf naar de redaktie of we een apart subonderwerp mogen openen  onder de naam "Stellingen en Meningen" of zoiets. en daaronder kunnen we voor elke ding apart zijn eingen topic openen. mommy d kom maar op!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden