Anoniem 10 jaar geleden 11 reacties

 
Hallo dames,

Ik heb een vraag, afgelopen week had ik een topic geplaatst over dat mijn eisprong vrijdag (een week geleden was) en ik maandag al steken en derg voelde.
Gewoon for fun heb ik vandaag alvast 2 testen gehaald van de kruitvat (2 voor 5 euro).
Uit nieuwsgierigheid en verveleing dacht ik laat me eens kijken wat de test een week na eisprong zegt.. (wetende dat het negatief eruit zou komen)..
Tot mijn grote verbazing kwam de tet POSITIEF eruit.. licht streepje.. ik dachrt nee kan niet.. vervolgens nog een gedaan en WEER positief weer een licht streepje.. met licht streeje bedoel ik dat het geen dikke vette is zoals bij het controlevenstertje maar duidelijk een streep..

DIT KAN TOCH HELEMAA NIET ???!!! ik kan pas off woensdag testen ofzo en ik heb nu al 2 positieve testen..
ligt t aan de testen of wat ????

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 11 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

en weet je al iets meer heb je nog een test gedaan of ben je ong. geworden?

Anoniem 10 jaar geleden

Ik blijf van mening dat een streepje een streepje is, ook al istie heeeel licht...Dat had ik namelijk bij m'n eerste test ook. En wat bleek: gewoon heeeeel erg zwanger ha ha.... Volgende week gewoon lekker nog een keertje testen en anders ff naar de huisarts toe! Succes!

Anoniem 10 jaar geleden

Ik weet gewoon niet meer wat ik moet denken.. Ik heb al dagen lang een zeurderig gevoel in mijn onderbuik vooral nu aan de rechterkant alsof ik ongesteld moet worden. En 3!!! testen geven een paars/roze lijntje aan zoals op de foto.. En de test van vandaag geeft helemaal niks aan, gewoon negatief. Ik snap het echt niet meer.. Ik ben al dagen niet meer naar de toilet gegaan om mijn grote boodschap te doen. Ik eet als een malle.. in de ochtend in de auto zit ik al aan de snoepjes terwijl ik niet eens ontbijt op heb. Gisteravond was ik zoooo misselijk dat ik er vanochten mee opstond! Mijn borsten waren gevoelig maar dat valt nu wel mee..Ik ben ontzettend MOE, maar echt niet normaal moe terwijl ik iemand ben met heel veel energie. Ik snap gewoon niet meer wat ik moet denken. Mijn cyclus is ook nog eens onregelmatig dus ik zou niet eens echt GOED weten wanneer ik mag testen.. Ik denk zelf nu trouwens dat ik pas donderdag/vrijdag kan testen maar ik weet het gewoon allemaal niet meer.. Ik dacht dus dat het indroogstreepjes waren maar mij wordt verteld die zijn niet roze enderg. En mocht het zo zijn dat het "mis" is gegaan dan zou ik toch niet meer alles zo duidelijk voelen ? AAGGRR wat doet mijn lichaam me nu aan.. Oh en de hele grap van alles is, ik ken zo een russisch vrouwtje, vriendin van mijn tante en soms voor de grap legt ze kaarten voor me. Dus ik dacht hey leuk weer een keer doen (ik hecht geen waarde eraan, vind het soms gewoon leuk) dus zegt deze vrouw zonder dat ik iets heb verteld dat ze een zwangerschap ziet. Ze zei ik weet zeker dat je zwanger bent.. bel me volgende week om het goede nieuws te vertellen.. YEAH RIGHT.. ze had beter kunnen vertellen waarom mijn lichaam zo dom doet (en niet met de reden van zwangerschap want ik geloof daar niet meer in) Ben zwaar teleurgesteld meiden, zwaar

Anoniem 10 jaar geleden

aah meisje maak je niet te druk. je mag best teleurgesteeld zijn misschien ging die laatste test gewoon fout. je moet ook maar een keer testen als die positief is dan ben je zwanger. niet daar na nog zes keer testen dan vraag je om een slechte test. als je het mij vraagt ben je gewoon zwanger je hebt tog immers drie positieve testen. gewoon lekker de verloskundige bellen en zeggen wat er is gebeurt ik durf te wedden dat je gewoon om een echo mag komen over een paar weken. heel veel succes

Anoniem 10 jaar geleden

Ja hoor, gefeliciteerd meid! Mijn eerste test was ook een heeel licht streepje, naarmate je langer zwanger bent, hoe hoger je hcg hormoon ook meer ;)

Anoniem 10 jaar geleden

Ik kon het niet laten om nog een keer voor de zekerheid te testen omdat ik het gewoon niet kon geloven.. and guess what.. NEGATIEF! Wat is DIT NOU WEER ??   Gisteren 2 testen positief.. en nu vandaag eentje NEGATIEF.. hoe kan dit.. is het dan toch te vroeg of is het gew over.. Gister 2 duidelijke strepen..   Het kan toch niet zo zijn dat ie mijn hcg toch niet oppakt terwijl t er wel msschn zit en dat terwijl gisteren 2!!!! testen psoitief van hetzekfde merk nog wel ??!!   Ik ben alweer een btje ERG teleurgesteld! terwijl ik echt wel het gevoel heb van something is going on in my body.. omdat t anders voelt..   HELLUP

Anoniem 10 jaar geleden

Tja er zit niks anders op dan gewoon rustig af te wachten en volgende week ergens nog een x te testen....

Anoniem 10 jaar geleden

Nee ook al is het "misgegaan", zo snel verdwijnt het hcg niet uit je bloed! Volgende week weer ff testen meid, positief blijven.

Anoniem 10 jaar geleden

blijk baar kan het wel  van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. weet je zeker dat je toen je eisprong hebt gehad en niet eerder? het maakt ook niet uit je wens is uit gekomen en dat teld.

Anoniem 10 jaar geleden

Nog steeds spring ik liever nog geen gat in de lucht en tet ik vlgnd week ook maar weer ff.. Nee ik weet t zeker dat dat mijn ei was en de dgn daarvoor waren we druk en hbbn we ook niet geklust.. het was echt die vrijdagnacht tot 3x toe.. ik hou mijn vingertjes nog ff stiekum gekruisd tot volgende week

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden