Anoniem 7 jaar geleden

 
Hallo allemaal,

Ik hoop hier een antwoord te kunnen krijgen op een vraag waar ik nog nergens anders een antwoord op heb gevonden. Zelf ben ik nu 29 weken zwanger, maar al geruime tijd heb ik last van het feit dat ik niet meer vochtig wordt bij het vrijen.... Dit was voor de zwangerschap echt nooit een probleem, in tegendeel ;-) Verder heb ik helemaal geen last van droogte, want ik heb wel gewoon afscheiding zo nu en dan. Alleen dus het vochtig worden, zoals je normaal gesproken ook vochtig wordt bij het vrijen gebeurt niet meer.... Erg frustrerend als je wel zin hebt, maar dus halverwege moet stoppen omdat het toch niet gaat lukken.....

Zijn er dames die hier ook last van hebben en die weten hoe je dit kunt oplossen? Komt het na de zwangerschap weer goed?

Hoor graag van jullie!
 
avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Mmmh nee geen last van gelukkig. Wist wel dat het kan als je borstvoeding geeft. Misschien een idee om glijmiddel te gaan gebruiken? En ik zou het ook eens aankaarten bij de vk of je huisarts eens kijken wat ze zeggen. Ik denk dat het gewoon hormonaal is en dat het wel weer goedkomt als je bent bevallen, maar ik ben natuurlijk geen huisarts.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Is normaal, en na de bevalling (met tijd) komt het weer terug. Heeft met je hormoonhuishouding te maken.

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden