anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 2 reacties

 
Hallo allemaal,

Ik hoop hier een antwoord te kunnen krijgen op een vraag waar ik nog nergens anders een antwoord op heb gevonden. Zelf ben ik nu 29 weken zwanger, maar al geruime tijd heb ik last van het feit dat ik niet meer vochtig wordt bij het vrijen.... Dit was voor de zwangerschap echt nooit een probleem, in tegendeel ;-) Verder heb ik helemaal geen last van droogte, want ik heb wel gewoon afscheiding zo nu en dan. Alleen dus het vochtig worden, zoals je normaal gesproken ook vochtig wordt bij het vrijen gebeurt niet meer.... Erg frustrerend als je wel zin hebt, maar dus halverwege moet stoppen omdat het toch niet gaat lukken.....

Zijn er dames die hier ook last van hebben en die weten hoe je dit kunt oplossen? Komt het na de zwangerschap weer goed?

Hoor graag van jullie!

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Mmmh nee geen last van gelukkig. Wist wel dat het kan als je borstvoeding geeft. Misschien een idee om glijmiddel te gaan gebruiken? En ik zou het ook eens aankaarten bij de vk of je huisarts eens kijken wat ze zeggen. Ik denk dat het gewoon hormonaal is en dat het wel weer goedkomt als je bent bevallen, maar ik ben natuurlijk geen huisarts.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Is normaal, en na de bevalling (met tijd) komt het weer terug. Heeft met je hormoonhuishouding te maken.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden