anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 3 reacties

 
Hallo dames 

Ik heb eigenlijk een vraagje , ik leest heel vaak dat andere vrouwen al rond de 9 weken of zelfs eerder de eerste echo krijgen. Hebben deze dame's daar een medische reden voor of bellen jullie gewoon voor een echo? 

Ik ben zelf deze week iets meer als 9 weken zwanger en ik krijg mijn eerste echo pas 10 januari. dus bij 12 weken zwangerschap ook bij mijn vorige zwangerschap kreeg ik pas een echo op iets meer als 11 weken. De eerste afspraak bij VK had ik wel rond 8 weken maar deze hebben geen eigen echo apratuur...

groetjes Marina

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik krijg mijn eerste echo bij 8 weken. en had een hele regelmatig menstruatie. Ik denk dat het misschien van de vk afhangt? ik weet het ook niet. Alleen dat ik er bij 8 weken 1 krijg en bij 12 weken weer 1. en dan gewoon die van 20 weken. als ik er zo nog es over nadenk. mijn vk heeft verder ook helemaal niks gevraagd. alleen wanneer mijn laatste menstruatie was. het is bij hun gewoon standaard denk ik. groetjes Anne

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik kreeg de eerste bij 7 weken al. Maar misschien heeft het ermee te maken hoe je cyclus ervooor was? Ik ben bijvoorbeeld niet natuurlijk ongesteld geweest na het stoppen met de pil. Daarom is de bevruchting lastiger te berekenen.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi hoi  Ja zou kunnen, ik was namelijk bij onze dochter onregelmatig ongesteld en toch hebben ze berekend op vanaf de eerste dag laatste menstruatie en ik dacht toen dus 12 weken maar bleek toen ongeveer een week korter zwanger te zijn.  Nou ja ik wacht gewoon geduldig tot 10 januari dat overleef ik ook wel, maar zie niet alleen op dit forum maar ook op ander forum waar ik actief ben dat mensen die net zo lang zwanger zijn als ik dat die al vrij snel een echo hebben gehad. Vroeg me af of dat misschien ook per plaats verschilde.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden