anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 3 reacties

 

Ooit heb ik wel eens gehoord, dat een tomaat een goed en gezond alternatief is voor een bijtring. Nu vroeg ik me af, klopt dit? want het schijnt zo te zijn, dat het harde gedeelte van de tomaat het tandvlees een beetje verdoofd en het is nog gezond ook.

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ja... die vingers van mama... zijn erg lekker en heb je altijd bij.... kan je niet echt kwijtraken of vergeten :D

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

weet niet hoe het zit met tomaat maar begreep dat wortel zo ook werk... heb net het stuk op gezocht... "in rauwe wortels zit sap dat verzachtend is bij het krijgen van tanden. de meest natuurlijke oplissing is om een rauwe wortel in het handje van de baby te stoppen waarop bij kan bijten. geef liever nog geen winterpeen want het sap daarvan is scherp en kan rode billen geven" uit het boek "ouderschap vanuit je hart" van "Linda van ruijven-bank" (hoofdstuk 7 na een paar maanden (als de baby gaat bijten)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik heb een veel goed kopere oplossing je eigen vinger.. Ethan bijt daar erg graag op ook al word het nu wel pijnelijk nu er 2 tand randjes uit het tandvlees steken

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden