anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 37 reacties

 
hoi hoi,

Vanaf wanneer zijn jullie met een speen begonnen?? Ik geef geen borstvoeding meer, we zijn volledig over op flesvoeding en heb vandaag de speen uitgekookt. Ik vroeg me af wanneer jullie met de speen zijn begonnen....

Liefs....

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 37 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Mmm mijn ticker is indd een beetje vaag... Tijn is nu 5 weken. Afgelopen maandag bij het CB geweest en hij woog nu 3815kg en is 50,5cm lang:) Verder doet het echt zo goed, is echt genieten! Fijn trouwens dat Levi nu wel de Dr Braun flessen pakt! Wij zijn gisteren om andere spenen geweest, zijn overgestapt op Omneo, voeding tegen spugen en krampjes maar deze is veel dikker dan de normale dus moesten even een groter speen halen :) Nu Tijn de grotere speen krijgt gaat gelukkig deze voeding ook weer goed naar binnen

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

sane0207 mijn ticker doet ook raar komenden dinsdag zal falko 2 maanden zijn... :S moet vrijdag voor het eerst naar Cb ben benoed wat ze vinden (Wegens ziekenhuis pas zo laat)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hier drinkt de kleine man over het algemeen ook 120cc, wij waren begonnen met 90 maar dan sliep Tijn ook kort en nu met 120 gaat het helemaal goed:) afgelopen maandag zat ie bijna een kilo boven z'n laagste gewicht dus hij groeit super, al ligt ie volgens de statistieken een stuk achter op de gemiddelde baby!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hey hey! Nou gelukkig maar, hoe oud is tijn nu?? Want volgens mij heeft je ticker het niet helemaal op een rijtje ha ha.... Liefs...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

die ticker zijn soms heel vaag..

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Dante dronk al 150 cc met 4 weken!! hij hield het anderd ook niet langer al 1.5/2 uur vol, terwijl hij altijd 4 uur aan een stuk doorsliep en 's nachts al 6 uur lang! hij groeit goed en volgens het gemiddelde, hij is al weer 56 cm lang en weegt nu 4430 gram! 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Remco drinkt 4 ounce... Weet niet hoeveel cc dat is... Hij drinkt dit al van 5 weken... Ik denk dat jE kind zelf wel aangeeft wanneer het te veel of te weinig is... En als ze lekker langer slapen na de fles, zijn ze toch lekker verzadigd en tevreden? ;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

haha jennefer toch, wat heb jij een superbaby als ik zo her en der berichtjes van je lees! Hij doet 't echt goed he?? Ik zal Levi even deze forumberichtjes laten lezen... Misschien dattie er wat mee doet ha ha ha...Nee hoor grapje, onze man doet het ook prima... Ben supertrots op hem....Nu ook, slaapt gewoon weer door, ik zit te wachten tot hij zich meld zodat ik naar bed kan, maarja...hij blijft maar slapen ha ha.... Ik durf te wedden dat wanneer ik nu naar bed ga, hij zich over een kwartier meld... Dus ik pak nog maar een glassie drinken! Proost!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hah we hebben toch allemaal superbabies joh! Maar ik ben gewoon blij dat hij de speen niet constant laat vallen, zou er stapel van worden! Trouwens die doek aan een speen vastmaken doen ze hier in het ziekenhuis ook!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

haha grappig ja! Ik vind het wel handig, ik steek hem ook zo onder de deken wanneer hij gaat slapen.... En dan is het nog geen garantie dat ie 'm lang in houd hoor, maar het werkt vaak wel!! Hij is soms zo wild dat hij de speen uit z'n mondje slaat of gewoon te wild is met z'n hoofdje ha ha.... Is het weer nog een beetje uit te houden bij jou?? Hier is het de afgelopen dagen een beetje petweer, maar 't zal bij jou wel mooi weer zijn denk ik!? Liefs....

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden