Anoniem 10 jaar geleden 12 reacties

 
Jajaja dames....

Wat vliegt de tijd....Ik ging laatst een afspraak plannen op 16 oktober. Toen dacht ik ineens, heee verhip, vorig jaar 16 oktober kwamen we er achter dat we zwanger waren. En nu is ons mannetje alweer bijna 4 maand oud.
Sjonge, wat kan de tijd vliegen zeg!!

Ik moest wel even wennen, ik zag ineens een forumonderwerp: Uitgerekend in Juni.....
Hahaha ik dacht ook nog, dat klopt niet ha ha, maarja, wel dus!!

Ik geloof dat ik wanneer Levi 5 jaar wordt, ik nogsteeds op dit forum vastgeplakt zit en misschien wel berichten post voor m'n derde ha ha ha....(moet er nu nog niet aan denken ha ha)

Maar oh oh wat gaat de tijd snel, als ik dan al denk dat Ethan alweer bijna 7 (?) maand is....voor je het weet zijn onze kindjes alweer 1 jaar!

Lekker genieten meiden....wie weet begint de eerste over een paar maand weer opnieuw bij het 1,2,3 forum hi hi hi....we shall see!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 12 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

mijn man wil er 4!!!!!!! dat heb ik altijd gezegd. dag echt niet, niet bij mij! hihi twee was altijd mijn perfecte getal. alleen nu met dante, heb ik al het gevoel dat alles op zijn plek valt. alleen wie weet over een jaar dat ik wel over een tweede ga nadenken.

Anoniem 10 jaar geleden

haha jij ook mommy D  ik moet zeggen dat het soms al kriebelt dan zie ik dat kleine grut of zo als vanmiddag was ik weer oude kleren aan het inpakken van ethan en zag ik zijn eerste pakje ow daar loopt mijn hart vol warmte en begint het wel te kriebelen

Anoniem 10 jaar geleden

ja bij mij ook... helaas wilt mijn man geen kinderen meer nu hij er 2 heeft....en dit wist ik voordat we trouwden, en toen vond ik 1 goed zat... maar soms vind ik het wel spijtig hoor nu... de bevalling was zo'n magisch moment en ik heb echt niet genoeg van de zwangerschap genoten. Bij een tweede weet je meer wat je te wachten staat en ben je minder gestressed over de bevalling, groeiende buik, etc...

Anoniem 10 jaar geleden

ooow indd Jen. Dat moment dat je test voor het eerst positief is, en het dan nog geheim houden voor de buitenwereld enz... Ook vraag ik me wel eens af hoe ik mijn zwangerschap nu zou ervaren.. Zou ik het weer zo spannend en eng vinden of zou ik nu 'vergeten' te genieten.... Mmm voorlopig eerst maar genieten van Tijn en dan maar weer eens verder kijken!!

Anoniem 10 jaar geleden

Ja leuk is dat he ik had dat natuurlijk al eerder maar had het vooral afgrlopen weekend toen was mijn man jarig vorig jaar had ik rond die tijd al echt een buikje

Anoniem 10 jaar geleden

ooo wat gaat de tijd... inderdaad... volgenden week is falko alveer 5 maanden.... :S wij wisten het een jaar terug nu precis een week... gek.... nou ik moet wel bekennen dat ik soms wel dat beweging in mijn buik mis... maar inderdaad nog even wachten... zou wel grapiig zijn als we straaks weer rond de zelfde tijd uitgerekenden zijn.... :D

Anoniem 10 jaar geleden

Oow indd ik dacht ook toen ik dat forum zag, Huh! Wat gaat de tijd toch snel indd... Zou Tijn voor geen goud meer willen missen, zo snel went dat dus je eigen kindje, heerlijk!! Wij hebben het soms voor de grap over de 2e maar voorlopig nog niet hoor!! Eerst volop van dit mannetje genieten. Ik weet wel dat jullie de eerste zouden zijn die het dan weer zouden weten ;)

Anoniem 10 jaar geleden

HAha heerlijk hoor dat we dit allemaal ervaren! Ik zag ook het juni 2012 topic en kreeg de kriebels, wat gaat het snel...  De eerste twee maanden riep ik hier in huis "nooit meer!" omdat het zo'n nare tijd was, nu hij alweer 4 maanden is, begin ik langzaam weer over de toekomst na te denken en mijn man vroeg laatst nog: "denk je nog steeds nooit meer?" Nu denk ik er zelfs aan dat het wel erg leuk zal zijn om Jonathan als grote broer te zien, ik fantaseer nu al wat voor peutertje Jonathan gaat worden. Hoe hij zal lopen en babbelen.... haha! Ik geniet nu ook volop wanneer hij schatert en babbelt en beweeglijk is. Stiekem denk ik dan, mocht de tweede zich aandienen (over een tijdje) dan zou het toch wel tof zijn wanneer er meer juni 2011 moeders zullen zijn die weer zwanger zijn... Nou meiden, dat wordt plannen!  Haha grapje hoor, zoiets plan je niet daar ben ik mij heel bewust van! Maar toch, het is wel speciaal ons groepje moeders ;-)

Anoniem 10 jaar geleden

ja jeetje, wat gaat die tijd snel! Een jaar geleden was ik nu bezig met mijn laatste strip inderdaad.. wat vreemd. Leuk dat je daar ons even op wijst! Voor jullie is het allemaal net even een stapje verder, maar Yaiza komt de jongens gewoon achterna hoor! ;-) Ik heb tijdens mijn zwangerschap ook heel hard gebruld dat ik dit nooit meer wilde, maar ondertussen denk ik daar wel anders over!! De eerste paar jaar nog even niet hoor, eerst even genieten van ons prinsesje. Maar het zou voor haar toch wel leuk zijn ooit een broertje of zusje te krijgen...

Anoniem 10 jaar geleden

haha ja gaat hard he maar over die opmerking dat het leuk zou zijn om de volgende zwangerschap er meer moeders van deze lichting bij zouden haak ik af hoor haha

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden