anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 65 reacties

 
Hoi allemaal!

hier even een misschien wat rare vraag.. maar toch ga ik hem stellen..

Hoe gaan jullie bevallen? In de zin van, zorgen jullie dat alles daar beneden netjes bijgewerkt of geschoren is?

Hier is vrij normaal, en je kan er zelfs voor kiezen dat de zuster je scheert in het ziekenhuis, voor de verloskundige er is en je gaat bevallen.. 

Nou vraag ik me af of dat ook zo in Nederland is. en  en wat jullie  (van plan zijn te) doen?


Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 65 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Oh Veertje heb jij ook zo´n man hahaha die van mij heeft ook het liefst dat er alleen maar vrouwlijke artsen in mijn buurt komen. Nu ben ik dus overgedragen van de vk praktijk naar de gyn...een man. Vind hij maar helemaal niks. Hij blij toen hij hoorde dat de vk van het ziekenhuis de bevalling ging doen, kom ik op mijn eerste afspraak.....hallo ik ben Joost, de verloskundige. Je had mn vriend zn gezicht moeten zien HAHAHAHA dusss.. Ik vind het allemaal wel grappig, heb er niet zo´n probleem mee hoor.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

mijn man is nu eerst mijn benen iedere x aan het scheren om te oefenen zeg maar denk dat ik hem van de week ook vanonder laat proberen, ben zelf ook niet zo van een bos haar voor de verloskundige... weet dat ze wel heel wat gewent zijn maar toch, voor mijn gevoel vind ik het fijner als het een beetje bij is daar.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik denk ook aan harsen! Kan er nu al bijna niet meer bij met scheren en met harsen blijft het ook langer weg. Benen, oksels en bikinilijn doe ik al met een epileer-apparaat, maar dat is echt een martelwerktuig. Kan me niet voorstellen dat ik dat gebruik echt van onderen! Doet harsen minder pijn? Het lijkt me helemaal niks om harig te zijn bij de bevalling, ook omdat het me onhygienisch lijkt. Maar bij de schoonheidsspecialiste liggen met je benen wijd? Wie heeft het nog meer laten harsen en wat zijn jullie ervaringen?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja ik dacht aan een tondeuse is dat geen idee misschien?? Mijn vent wil me er niet mee helpen, de softie... Hij is bang mij te bezeren en de kans op sex te verlagen haha!! Ps. Mijn gyneacoloog is een man, en daar heeft mijn vent al problemen mee (ondanks hij nog niet mee geweest is)... Maar ik wil niet weten hoe hij gaat reageren als er inwendige onderzoeken gaan komen...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wnder boven wonder lukt het me gelukkig nog om het zelf te doen. Wel in bad, met gevaar voor eigen leven, haha... Maar het lukt me nog tenauwernood! De gedachte aan een harige doos vind ik ook heel naar, ik zou me er niet fris bij voelen. Maar dat is mijn ding.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Achteraf gezien was je vraag helemaal niet zo raar... Mijn VK was blij dat ik de avond van de bevalling net alles geschoren had, want met 20 hechtingen was ze blij dat ze goed zicht had! (oke, klinkt een beetje raar misschien)... Het nadeel vind ik dan weer wel dat scheren nu nog niet echt aan de orde is, ik dnek dat het nog wat pijnlijk kan zijn dus wacht nog even... maar nu alles weer gaat groeien, gaat het toch stiekem ook wel een beetje kriebelen....

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik maakte mij daar ook druk om.. dus voor de bevalling alles goed geschoren. Ben nu afgelopen vrijdagnacht bevallen en kan nu door de hechtingen toch niet scheren dus bij de controles v/d kraamzorg zit je alsnog.. Maar (dit had ik van mezelf niet verwacht) interesseert t me niks..

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Mmaaike!!! gefeliciteerd!! we zien je verhaal vast wel in het bevallen tabje?????

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik had ook dat gevoel, maar toen ik beviel was een mannelijke gynecoloog on call... En geloof me, daar zit je op het moment eeecht niet mee! Enige wat je wil is iemand die weet wat ze doen zodat je zo snel mogelijk je baby in je armen hebt en van de pijn af bent!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@ MommyD.. het valt mee hoor, in het begin dacht ik ook.. hmmm lig je daar met alles open en bloot?! maar niet dus je houdt gewoon je slipje aan. en die schuift je aan de kant, dan moet jij het vasthouden en gaat zij het harsen.. Dus ze ziet verder echt niks.. en ik bedenk me maar altijd, ach zoveel dozen als dat zij in der leven al geharst heeft dan ligt ze snachts ook vast niet wakker van de mijne! hihihi Ik had in het ziekenhuis met de controle vrijdag, een mannelijke dokter! Die ook inwendig onderzoek deed etc.. Nou toen ik naar binnenkwam, had ik wel zoiets oeff.. maarja daarna gaat het knopje om en denk je aaaaach het is zijn werk!!!! en daar moest ik heel stevig aan blijven denken al die tijd... een vrouw is toch.. ja... anders!  

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden