anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 4 reacties

 
Hallo,

Inmiddels ben ik nu 6 weekjes zwanger van de eerste, allemaal erg spannend!
Gister heb ik de verloskundige gebeld, ze heeft een afspraak met me gemaakt als ik 11 weken zwanger ben.
De echo moet ik zelf een afspraak voor maken, deze mag ik doen als ik 10 weken ben.

Voor de echo wil ik het graag mn familie vertellen,
maar ik heb dan nog geen bezoekje gebracht aan een deskundige.
Mijn vraag is: moet je nu ook naar de huisarts of kan je voor de echo gewoon je blije nieuws vertellen?
En  als je naar de huisarts zou moeten, wannneer ??

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hee, ik ben nu 8 weken zwanger, vorige week de eerste echo gehad. Maar voor de echo hebben we het al verteld aan onze ouders. Als er toch iets misgaat kunnen we ons verdriet ook delen. Op de echo was alles goed, fijn om te horen. Over 2 weken hebben we de volgende echo, we zijn dan 10 weken en 5 dagen. Ik ben ook niet naar de huisarts geweest, hij doet ongeveer dezelfde test als die je thuis kunt doen (en daar heb ik er 3 van gedaan). Je kunt je nu aanmelden voor moeders voor moeders (zij helpen vrouwen die problemen hebben met zwanger raken). Je kunt helpen door ook urine op te vangen. Dit kan tot de 16e week van je zwangerschap. Geniet van de zwangerschap! Liefs bloemetje

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben nu dik 5 weken zwanger en ben gisteren bij de huisarts geweest. Eigenlijk is het niet echt gebruikelijk dat je nog naar de huisarts gaat, je kunt meteen een verloskundige bellen (zei mijn huisarts). En over het wanneer vertellen, ik denk dat dat voor iedereen persoonlijk is. Doe wat voor jou goed voelt. Bij ons zijn er al meerdere vrienden die het weten en onze naaste familie is ook op de hoogte. Wij vonden het gewoon heel leuk om te vertellen, ook al kan er nog van alles misgaan. Voordeel vind ik dat ik ervaringen ook met vriendinnen kan delen, want er gebeurt zoveel met je die eerste weken. 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo, Gefeliciteerd met je zwangerschap. Ik ben zelf een weekje langer zwanger ong. Ik ben als 1e naar de huisarts gegaan,maar die heeft verder niet meer kunnen bevestigen dan dat de test al had gedaan, dus daar moeten we maar op vertrouwen! Ik heb zelf nog geen afspraak met de verloskundige, wacht nog op telefoon van hun. Wij hebben het vorige week aan een hele goede vriendin al verteld. Dat waren we eigenlijk niet van plan,maar omdat ik veel misselijk ben,wilde ik het naast mijn vriend met nog iemand hierover praten. Hopelijk heb je er wat aan en succes!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi, Dank je wel voor je reactie! Jij ook van harte gefeliciteerd, en een goede zwangerschap toegewenst!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden