anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 20 reacties

 
Sorry hoor maar ik moet dit even delen!
Gisteren hebben we de eerste echo gehad, ik was ZÓ zenuwachtig!
Gelukkig is alles goed, alles zit dr op en dr aan, het hartje klopt mooi en
ik ben een weekje verder dan gedacht, dus dat schiet mooi op.
Ik ben helemaal in de wolken :)

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 20 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wij hebben gister de eerste echo gehad! Het hartje klopte en hij/zij zit netjes in mijn baarmoeder! We zijn 7 weken en 6 dagen, paar dagen minder lang als verwacht. Over 3 weken hebben we de volgende echo! Wat een bijzondere ervaring!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wat leuk! gefeliciteerd dat alles in orde is Laat het grote genieten maar beginnen he

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

haha en de kwaaltjes ;) Van harte...mooi dat de echo er goed uit zag!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo allemaal! Vandaag eerste echo gehad: zie topic: krampen onderin de buik.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik krijg morgen mijn eerste echo Ben waarschijnlijk wel al 11 weken maargoed, ben benieuwd of dat ook echt zo is! Weet sinds afgelopen donderdag pas dat ik zwanger ben, zo spannend allemaal! Kan niet wachten tot morgen!! Alleen heeft er iemand een ervaring met inwendige echo?? Het lijkt me niet echt prettig en heb geen idee hoe dat in zijn werk gaat, ken alleen de uitwendige echo. Wist niet eens dat het bestond. Graag zou ik jullie ervaring erover willen horen want ben op de een of andere manier een beetje huiverig.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Eileen Als ze echt denken dat je al 11 weken bent, zullen ze het waarschijnlijk eerst gewoon uitwendig proberen. Als ze daarop geen goed beeld krijgen, zullen ze pas inwendig gaan doen. Tenminste dat is mijn ervaring. Ik heb al een paar keer een inwendige echo gehad (die doen ze ook om te kijken naar je baarmoedermond). Je moet het zien als een soort staaf, waar ze een condoom omdoen en gel opdoen. Die brengen ze naar binnen. De kop is een cameraatje waardoor je dus een echo beeld krijgt. Het kan een beetje raar voelen, maar het belangrijkste is dat je ontspant. Mij hielp het idee dat ik mijn kindje te zien zou krijgen genoeg om te ontspannen. Concentreer je op het beeld, dan merk je niet eens wat er beneden aan de gang is. Ik weet niet of je een mannelijke arts of een vrouwelijke hebt die het doet. Maar je moet dus wel van onderen bloot en ze gaan gericht daar kijken om het ding er goed in te krijgen. Dus als je geen prettig idee hebt bij een man, dan zal je dat wel even na moeten vragen. Ik zou ook je vriend even voorbereiden. De mijne had ik wel verteld wat er ging gebeuren, maar die vond het toch wel een beetje raar dat een andere man met een staaf bij mij naar binnen ging (het beeld van het kindje deed hem dat volgens mij wel meteen weer vergeten). Belangrijkste is echter dat je naar jullie kindje mag gaan kijken. WOW wat is dat bijzonder. Ik heb toevallig morgen ook een echo, maar de mijne is zo groot, die hoeft allang niet meer inwendig (of ze moeten weer de baarmoedermond willen gaan checken). Dus ga ervan genieten!!! (ow ja en laat ons even weten hoe het was!)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Ik weet nu tenminste een beetje wat voor ding het is. Ik heb gelukkig een vrouwelijke arts ( er werken bij deze verloskundigepraktijk alleen maar vrouwen ) dus dat is wel al fijn. Ze heeft me verteld dat ze de eerste echo altijd inwendig doen, ongeacht hoe ver je bent. Daarna is het wel uitwendig. Mijn vriend weet al dat het een inwendige echo word, en heeft er niet zo veel problemen mee, maarja, het hoeft ook niet bij hem natuurlijk hihi. Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte, en ik verheug me op het moment dat ik de kleine kan zien. Ik hou me maar heel erg vast aan die gedachte.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

gefeliciteerd laura! En idd, welkom op het forum, en hopelijk beleef je er veel plezier op!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wij hebben vandaag onze eerste Echo gehad. OHHHH wat was het mooi en zo echt en zo onwerkelijk. Ik kan er bijna niet bij dat we echt een kindje gaan krijgen. Leuk om het hier te kunnen delen met jullie. Groetjes Laura

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Laura! Wat bijzonder he? Zo'n levend wezentje op het scherm! Heb inmiddels 3 x een echo gehad maar het blijft echt super! Ben je zwanger van je eerste? Ik wel! Alles is nieuw en leuk! Je kunt ook een ticker maken, die houd precies bij hoeveel dagen je zwanger bent. Is misschien wel handig! Veel plezier hier op forumvoorzwangerevrouwen.nl!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden