anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 8 reacties

 
Beste aanstaande ouders,
 
Mijn naam is Hagar ter Kuile, en ik ben onderzoeker aan de Universiteit Utrecht. We zijn momenteel bezig met het opzetten van een onderzoek naar ouderschap en de relatie, en hiervoor zijn wij nog op zoek naar veel deelnemers!
 
Waarom de relatie van nieuwe ouders onderzoeken? De relatie tussen de ouders is belangrijk omdat deze van grote invloed kan zijn op de ontwikkeling van hun kinderen. Het Ouderschap & Relatie Onderzoek heeft daarom als doel om te kijken waarom het bij sommige koppels goed gaat en bij anderen minder goed. Zo wordt het mogelijk om in de toekomst aanstaande ouders gericht hulp aan te bieden wanneer dat nodig is.
 
Wat betekent mee doen? Heel simpel: je krijgt vier keer (om de 5 maanden) een email met een link naar een online vragenlijst, die ongeveer een 20 minuten duurt om in te vullen.
 
Voor wie? Ben je zwanger van je eerste kind? Dan kun je meedoen! Meld u aan via de website http://www.uu.nl/sw/ouderschapenrelatie. Hier kunt u ook eerst meer lezen over wat het onderzoek precies inhoudt.
 
CadeauJe krijgt aan het eind van het onderzoek een cadeaubon van 20 euro, en je loot mee voor vliegtickets binnen Europa!
 
Ik hoop dat jullie mee willen doen, het kost je weinig tijd en het betekent voor het onderzoek heel veel! Voor vragen mag je me ook altijd mailen, H.terKuile@uu.nl.
 
Alvast hartelijk bedankt,

Hagar ter Kuile

Met toestemming geplaatst

Pagina 1, reactie 1 t/m 8 van totaal 8 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Beste Annemarie, Helaas hebben we beide partners nodig voor het onderzoek. Toch erg bedankt voor je interesse! Groeten, Hagar

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik wil opzich wel meedoen aan het onderzoek, maar m'n vriend vind vragenlijsten echt verschrikkelijk. Is het ook mogelijk dat alleen ik 'm invul of is het echt van belang dat het door beide partijen wordt gedaan? Groetjes, Annemarie

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik ben inmiddels al bevallen, dus aan mij heb je helaas niks...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Beste aanstaande moeders, We zijn nog steeds hard op zoek naar deelnemers, dus als je nog niet mee doet maar wel interesse hebt, meld je dan aan! De aanstaande moeders die al mee doen wil ik erg hartelijk bedanken. Met vriendelijke groeten, Hagar ter Kuile

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

sorry ik ben niet zwanger van de eerst maar wel heel veel succes met je onderzoek.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Tja ik ben niet meer zwanger, en ben ondertussen getrouwd dus helaas... idd success met je onderzoek... al is het een kleine markt!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Bedankt voor jullie interesse! Om verwarring te voorkomen: om mee te kunnen doen maakt het niet uit of je getrouwd bent of niet.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ha ok, omdat er "samenwonend" staat ;) ik kan alleen van herinnering meepraten, want ik pastte precies in wat je beschrijft...weet niet of dat wat kan helpen? anders meld ik me wel aan hoor :p

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden