Anoniem 10 jaar geleden 19 reacties

 
Voor de dames die het al hebben gehad, hoe lang duurde je eerste menstruatie na de bevalling? Ik ben nu ongesteld (denk ik) maar het duurt al meer dan een week en heb erge last van mijn onderrug. Heb ook spierpijn en weinig energie... Weet nu niet of dit hoort of dat ik toch maar eens bij de dokter langsmoet?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 19 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

inmiddels is het alweer 9 weken geleden en gelukkig nog steeds blijft mijn menstruatie uit haha. Ben alweer 10 mnd niet ongi geweest ook geen straf hoor. liefs Ien

Anoniem 10 jaar geleden

ik kan het me ook amper herinneren hoe het is ongesteld te zijn! want had al 5 jaar een mirena spiraaltje voor de zwangerschap. en na een aantal jaar bleef mijn ongsteldheid zowat helemaal weg. soms 1 dag een drupje.. ik ben benieuwd wanneer het komt! want moet sowieso tot 10 weken wachten met het zetten van een nieuwe!

Anoniem 10 jaar geleden

Morgen 7weken geleden bevallen maar gelukkig nog niet ongi. Ik doe al 9 jaar niet aan de pil vind het troep dus wij doen het met een regenjasje hihi. Ien

Anoniem 10 jaar geleden

haha... ien hier het zelfde.... en heeft al jaren gewerkt!!!

Anoniem 10 jaar geleden

nou dames.. ik had eerder al geschreven dat ik nog niet ongesteld was.. maar goed nu 5,5 week en ja hoor raak... wilde er langer van afzijn... vond het wel lekker zo 9 maanden niet!!!

Anoniem 10 jaar geleden

Haha helemaal mee eens!!

Anoniem 10 jaar geleden

@ jennefer pers... wat jammer dat jij niet op de je werk kan kolven... ??

Anoniem 10 jaar geleden

Ja revitally, hier is niks kindvriendelijk helaas! Ben bij de gyno geweest, ik heb een reactie tegen deze pil, dus hij heeft me de normale pil gegeven. Kan ik wel pas nemen als ik stop met borstvoeding! Heeft iemand hier ervaring met het mirena spiraal?

Anoniem 10 jaar geleden

Ik geloof dat ik er ook niet zo goed op reageer. Ik was ongesteld, een week lang, afgelopen zaterdag was het over. En gisteren (dinsdag) begon het weer. Weer flink veel bloedverlies met propjes. Volgens gyn (waar ik di ochtend was voor nacontrole) is het normaal dat je tijdens die mini pil af en toe wat bloed verliest. Maar dit vind ik niet af en toe en ook niet een beetje. Ik kijk deze pil strip nog even aan, maar als er tijdens deze strip nog een keer zoveel bloed komt, dan ga ik toch maar weer langs de huisarts. Ik heb ook pijn in mijn rug, maar ja, dat heb ik altijd, de eerste weken ging het nog wel heel erg goed (bijna geen pijn). Maar ja, ik kan dus niet zeggen of dat van de pil komt, of omdat ik gewoon meer ben gaan doen. Iedere keer de kinderwagen in en uit de auto sjouwen, de maxi cosi weegt ook lood en met voeden zit ik ook niet altijd in een hele goede houding (lees ontspannen houding), waardoor ik dus ook pijn in mijn rug kan hebben. Als het inderdaad aan de pil ligt, dan zal ik er ook mee stoppen, maar dan worden het maar even condooms, want wil geen spiraal, en ga toch niet heel lang borstvoeding blijven geven.

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi wennie! Ik heb ook ineens erge last van rugpijn, had ik tijdens de zwangerschap maar was na de bevalling weg...nu met de pil is het terug! Vraag me inderdaad af of dat dan samenhangt met de pil...

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden