Anoniem 10 jaar geleden 5 reacties

 
Hallo allemaal,

Even het volgende....Levi is nu al ruim een week overal op aan het sabbelen. Alles gaat meteen de mond in. Knuffels, lakens, rand van de slaapzak, alles hup in het mondje.

Nu zat ik eens in z'n mondje te kijken en nu lijkt het er op dat er in z'n onderkaak al 2 witte 'plekjes' zichtbaar worden. Dus ik even gegoogled aangezien Levi nog maar 3 maand is.
Nu zag ik de volgende symptomen voor het krijgen van tandjes:

"Tanden krijgen, en zeker kiezen krijgen, kan pijn doen. Vaak begint het met kwijlen, overal op bijten, en soms ’s nachts huilend wakker worden. Een baby kan ook een rode wang, luieruitslag, diarree, of een beetje verhoging vertonen. Sommige baby’s zijn ook wat onrustig en prikkelbaar, en eten ook tijdelijk wat minder. Er zijn overigens ook veel baby’s die nauwelijks klachten hebben. "


Kwijlen doet hij ook heel veel door het sabbelen op alles
Hij bijt ook overal dus op.
's Nachts wordt hij "nog" niet wakker.
Heel toevallig heeft hij (voor hem rechts) een grote eczeem achtige plek (rode wang)
(nog) Geen luieruitslag
Wel diarree en iets verhoging

Wat denken jullie?!
Hij heeft echt ergens last van. De laatse paar dagen maakt hij ook z'n fles niet altijd meer leeg. Probeer hem wel iets vaker weer te voeden dan 4x ivm het voorkomen van uitdroging.

Ik moet woensdag weer naar het cb maar hoor graag wat jullie hier van vinden.


Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Noëlle heeft ook last van t krijgen van tandjes. ze pakt ook mijn (of van wie dan ook) vinger en bijt er heel bewust op haha!

Anoniem 10 jaar geleden

Het kwijlen en sabbelen op van alles en vuistjes en bellen blazen hoort ook gewoon bij de leeftijd. Bv Bellen blazen schijnt bij het oefenen voor het praten straks te zijn. Maar als je witte puntjes ziet zijn dat idd tandjes. Noa kwijlt al ruim een maand en stopt haar hele vuist in haar mond en onze vingers als we die geven, toen ik dat bij het cb zei, zie ze dat dat heel normaal is en erbij hoort en niet betekend dat de tandjes door komen. Ik weet nog van mijn 2 jongens dat zij bij exact 6mnd op de dag af hun eerst 2 ondertandjes door kwamen. Succes ben heel benieuwd!

Anoniem 10 jaar geleden

het lijkt inderdaad mee te vallen, vandaag was hij weer super te pas! Alleen nogsteeds last van diarree en echt vreselijk veel sabbelen en kwijlen....Die witte plekjes zitten er nog steeds, ben benieuwd wanneer ze doorkomen. Voor het zelfde geld duurt dat nog wel 2 maand. Dat heb ik trouwens ook liever, want ik heb ergens online gelezen dat wanneer ze zo vroeg al tandjes krijgen, het hele melkgebit heel slecht schijnt te kunnen zijn. Dus ik hoop voor Levi dat ie ze nog even binnenhoud ha ha....We zullen zien....

Anoniem 10 jaar geleden

dante kwijlt ook alles onder, en alles gaat zijn mondje in! vooral zijn hele vuist! en maar sabbelen! ik geloof ook dat het niet lang meer duurt..  

Anoniem 10 jaar geleden

als jij witte randjes ziet kun je er donders op zeggen dat ze er aan komen.. ethan was ja ook heel vroeg.. de mondjes zijn op die leeftijd nog te groot voor een bijtring wat je kan doen is een spuugdoek ofzo koelen in de koelkast deed ik ook in het begin

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden