anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 4 reacties

 
Hallo, Ik ben volgens de berekeningen op 9 april 2012 uitgerekend... 18 augustus heb ik een eerste echo gehad omdat ik door ziekte bij een gynaecoloog onder behandeling ben. Volgens die eerte echo was ik "6 weken en 3 dagen zwanger" Gister heb ik weer een echo gehad en die gaf aan dat ik "7 weken en 4 dagen zwanger" ben. Dus in 2,5 week maar 1 week gegroeid. Wie heeft dit ook meegemaakt, maak me toch een beetje zorgen!!! Groetjes, Chan

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Bedankt voor jullie lieve berichtjes!! Ennuh, ik ben onder controle van een gyn, en de 20ste krijg ik weer een echo.... Hou jullie op de hoogte. Greetz, Chan

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Iedere vrucht heeft zijn eigen groeicyclus. Toen mijn moeder van mij zwanger was groeide ik ook op een heel eigen manier. Toen ik geboren was, was ik vrij klein toch iets zwaarder dan het gemiddelde. De inzichten van de verpleegkundige zijn vaan gemiddelde richtlijnen. Als je verder geen nare dingen voelt in je buik, geen bloedverliest etc. Je eet gezond en neemt eventueel foliumzuur/mama tabletten, dan zal er waarschijnlijk niks aan de hand zijn. Hou het wel in de gaten en neem anders even contact met de gynaecoloog als het je toch niet lekker zit. Jij kan zelf het beste aanvoelen of het goed gaat met je kleintje. Veel sterkte & geniet van je zwangerschap!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik had het bij mijn eerste kindje ook daar heb ik 2 echo's gehad de eerste echo gaf aan dat ik 18 november uitgerekend was en de 2e echo gaf aan dat ik 11 december was uitgerekend! nogal een verschil terwijl de echo maar 2 weken later was. maar de vk hielt vast aan 11 december want die echo was het meest duidelijk. toen de 20 weken echo aanbrak zeiden ze dat het een bohoorlijk groot kidje is die volgens de berekeningen ong. 2,5 weken voor liep.......dus ik aangestuurd dat dat komt omdat ik denk dat ik 18 november ben uitgerekend maar daar wou mijn vk niks van weten. uiteindelijk is ze op 7 dec geboren en moesten ze toch wel toegeven dat ik behoorlijk overtijd liep!!! als je het niet vertrouwd gewoon weer een echo aanvragen dan houden ze je goed in de gaten!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

bij mij waren de echo's datums altijd verschillend, de vk zei me altijd daar niet op te letten...bij de 20 weken echo wordt alles uitgebreid bekeken, en zo lang jij zelf niets verkeerd voelt, zit het allemaal wel goed...niet te veel zorgen maken, dat voelt je baby meteen aan!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden