anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 4 reacties

 

Wat zijn jullie ervaringen met het stoppen van de pil ?
Hebben jullie ook erg onregelmatige cyclussen ?
 

Zelf ben ik in juni gestopt met de pil, na het stoppen zwangerschapsklachten gehad.
enorme opgezette borsten en er kwam ook af en toe melk uit.
ook was ik lichtelijk misselijk en ontzetend moe en huilerig.
moest echt afkikken.

Na een lange cyclus van ongeveer 70 dagen toch ongesteld geworden voor de eerste keer.
Daarna waren mijn klachten wel over.
Maar de keer er na had ik nog een cyclus van 43 dagen.
Contact met de huisarts gehad, en die geeft aan dat het niet uitmaakt, en dat je ook met lange cyclussen zwanger kunt worden alleen de kans dat het wat langer duurt is groter (vooral na het stoppen met pil)

Nu zit ik op dag 23 in mijn cyclus en is het afwachten hoe het deze keer gaat verlopen.
Wel ben ik begonnen met temperaturen om een inzicht in mijn cyclus proberen te krijgen.
Maar tot nu toe helaas nog geen eisprong gehad, dus ik ga der vanuit dat ik weer een lange cyclus heb.
Het temperaturen maakt mij rustig, omdat ik nu weet dat ik en niet zwanger kan zijn en dus bij overtijd ook geen onnodige testen hoef te doen (wat ik de vorige keren wel deed)
Ik hoop dat mijn cyclus snel op gang komt.

Graag jullie ervaringen

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik ben in januari gestopt met de pil,.. ik heb wel een vrij regelmatige cyclus gehad,.. alhoewel ik het niet echt heel goed heb bijgehouden, meestal rekende ik 28 dagen, maar werd ik iets eerder ongesteld dan ik verwacht had.. Het is nu spannend, want ik zou vandaag of morgen ongeveer ongesteld moeten worden, maar het is er nog niet :) ik hoop zo dat het nu (voor mijn gevoel: eindelijk) wel gelukt is.... nog even afwachten denk ik.. Succes met zwanger worden!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hi, Ik ben op 14 feb2010 gestopt met de pil. De eerste 2 maanden was ik regelmatig ongesteld. Dus de stoffen van de pil zaten nog gewoon in mijn  lichaam. In mei was ik 1 week overtijd en werd toen ongesteld. In juni was ik 2 weken overtijd en toen ook een test gedaan en werd weer ongesteld. In Juli was ik weer overtijd, na 2 weken overtijd te zijn wilde ik nog geen test doen. Ik dacht ik word toch wel ongesteld, na 3 weken toch een test gedaan. En toen bleek ik 5 weken zwanger te zijn. Wat betreft de eisprong, die was wel altijd wanneer ik m moest krijgen. Ook voel ik wanneer ik een eisprong heb. Ik krijg dan ongesteldheidsbuikpijn, dan vraag ik me even af of ik ongesteld moest worden en dat is dan niet zo. Succes met zwanger worden

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Nou ik ben eind augustus gestopt met de pil en half april zwanger geworden... nou had ik wel al vanaf het moment dat ik was gestopt met de pil last van stemmingswisselingen en alles wat erbij hoort, tis toch wat om na 8 jaar met de pil te stoppen... ik heb nooit temperaturen gemeten of ovulatietests gedaan. Ik mezelf altijd voorgehouden het eerst een jaar te proberen en als het dan niet lukt dan zien we wel verder. Niet druk over maken, soms duurt het gewoon even. Gewoon sex hebben wanneer je zin hebt en niet wanneer het "zou moeten"... maakt het zwanger worden wel zo prettig ;) Succes !

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik ben de maand na het stoppen van de pil zwanger geraakt. Had niet eens een "natuurlijke" menstruatie gehad... Dus geen idee hoe mijn cyclus geweest zou zijn haha Succes met zwanger worden! :)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden