anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 13 reacties

 
Ik ben al een tijdje aan het surfen op internet om allerlei informatie te vergaren En hoe meer ik surf, hoe zenuwachtiger ik eigenlijk word en die zenuwen wil ik heel erg graag delen. Laat ik bij het begin beginnen… Ik had al een tijdje het idee om te stoppen met de pil: jong moeder worden, geweldig! Omdat heel jong moeder worden er vanwege mijn werk niet helemaal in zat, vond ik het nu (ik ben 25) eigenlijk wel tijd worden. Ik wil niet wachten tot mijn dertigste, maar aangezien ik net een nieuwe baan heb sinds een aantal maand, was het voor mijn nog wel even een dilemma. Tot ik de knoop door heb gehakt: er is altijd wel iets waarom je het zou kunnen uitstellen en mocht het zo zijn: werk komt er wel weer! Het kan maar zo zijn dat het helemaal niet wil lukken en dan ben je er nog op tijd bij om maatregelen te kunnen nemen. Dus ik ben erover begonnen met mijn vriend en zodoende hebben wij samen besloten om na de vakantie te stoppen met de pil… Nu heb ik dus 15 juli mijn laatste pil gehad, 18-22 juli de bijbehorende bloeding. Wanneer ik weer met een pilstrip was beginnen zou ik dus vandaag weer een bloeding hebben (dus ook bij een cyclus van 28 dagen). Voor ik met de pil begon had ik een vrij regelmatige cyclus (28-30 dagen (?)), dus mijn ongesteldheid zou nu ook kunnen zijn, wat tot op heden nog niet het geval is. Als ik terugtel, hebben we wel rond de juiste tijd geklust. En nu, voel ik natuurlijk van alles (ontpillen? Ongesteld? Zwanger?) en ben ik superzenuwachtig! En hoe meer ik lees, hoe zenuwachtiger ik word! Stel nou dat het direct de eerste keer raak was: spannend! Vind het eigenlijk ook nog wel eng, maar ik denk dat iedereen dat wel heeft; het zet tenslotte wel even je leven op z’n kop! Maar zou het wel geweldig vinden als het zo mocht zijn. Ik wil deze spanning dus even met iemand delen, want mijn vriend staat er natuurlijk heel anders in: die voelt niet wat en die beleeft een eventuele zwangerschap natuurlijk heel anders. En de rest van de omgeving willen we natuurlijk nog even in onwetendheid laten… Zo ik ben het even kwijt.. Afwachten, spannend!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 13 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Spannend hoor ;-) Het kan soms erg snel gaan!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Haha, mijn lichaam had mij dus hartstikke voor de gek! Vanmorgen hartstikke rood! Maar nu weet ik in ieder geval wel dat mijn lichaam (weer) werkt en nu kunnen we op naar de volgende maand! Ik heb mijn cyclus voor de pil eens nagekeken, maar veel logica zit er niet in. Er zaten erbij van 24 dagen, maar ook van 38. De meesten zaten wel op 28-31 dagen, dus dat houden we maar aan! Waarschijnlijk nu een lange(re) cyclus gehad, waardoor we te vroeg zijn geweest... Volgende ronde beter!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hier nog geen ongesteldheid, maar ik ga niet te vroeg testen, want kan best zijn dat de ongesteldheid nog wel even uit blijft. Mocht er eind van de week, begin volgende week nog geen ongesteldheid zijn, ga ik toch een test halen, want ik wil weten waar ik aan toe ben!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

wow wat kanp dat je je kan beheerse hahaha ik kan dat dus echt niet he heel erg hahahah ik de het liefst gelijk een test  (soms ook tevroeg) vind het erg knap van je.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi lisa, Ook hier in de 1e ronde zwanger geworden. 7 dagen na dat je ongi had moeten worden kun je het beste testen . Heb ervaring dat als je binnen 7 dagen test dat ie nee zegt en dat terwijl je zwanger bent. Zal voor je duimen

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Spannend zeg, zou super zijn als jullie zo snel al zwanger zouden zijn!! Wij zijn eind maart gestopt met de pil, en inmiddels ben ik alweer bijna 20 weken zwanger, dus het kan echt zo snel raak zijn.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Spannend zeg :D en nu hopen dat je zwanger bent!! maar je kunt toch nu een test gaan doen??? als je ongesteld moest worden en het blijft uit zal ik gewoon een test gaan doen!! dan weetje het zeker;) succes!!! Groetjes, Danielle

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wat spannend! Ik ben, na 10 jaar aan de pil geweest te zijn, de eerste ronde zwanger geraakt! Dus het kan! Hoop snel te lezen dat je zwanger bent!! Leuk!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

spannend ik zou een test doen!!! Maar het kan ook zijn door dat je met de pil gestopt ben je menstruatie de eerse keer wat langer uit blijft had ik ook. Maar we gaan van het mooie uit toch

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

spannend ik zou een test doen!!! Maar het kan ook zijn door dat je met de pil gestopt ben je menstruatie de eerse keer wat langer uit blijft had ik ook. Maar we gaan van het mooie uit toch

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden