anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 10 reacties

 
Hallo allemaal ik ben nieuw hier op het forum en wil me graag even voorstellen.
Mijn naam is Annabel ik ben 34 jaar en nu 7 weken zwanger van de tweede.
Ik woon samen met mijn man en zoontje van bijna 4 in Mexico.
 

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 10 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik ben ook wel erg benieuwd, zoonlief heeft een zusje besteld en alletwee de moeders hebben ook een meisje besteld . Toen ik zwanger was van mijn zoon was ik er van overtuigd dat ik een meisje kreeg,daar zat ik dus mooi naast en nu ben ik er van overtuigd dat ik een jongetje krijg. Misschien zit ik er wel weer finaal naast ;)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Haha grappig joh! Ik wist van het moment dat de test positief was, dat het een jochie was en ik had gelijk! Ben benieuwd!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Annabel, Gefeliciteerd, spannend weer he! Ik ben 30 jaar en zwanger van onze 3de ik heb al 2 zoontjes van 7 en 4 jaar en wij verwachten nu een meisje. Ben nu 22wkn en 5 dgn zwanger. Deze zwangerschap was voor mij ook anders dan bij de jongens, bij jongens kwam ik sneller en meer aan en zag je het ook goed nu bescheiden buikje en meer last van kwaaltjes gehad. Maar of dat nu komt dat het nu een meisje is of dat ik gewoon een paar jaar ouder ben weet ik niet. Succes met je zwangerschap. Liefs Ien

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Welkom! En gefeliciteerd

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Annabel, WELOM Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. gr

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Annabel! Welkom hier! En van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. Hoe voel je je? 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik voel me totaal anders dan bij de eerste. Gek he dat het zo kan verschillen per zwangerschap. Bij de eerste ben ik nog geen seconde misselijk geweest, ik at werkelijk alles en veel! Ben toen meer dan 20 kilo aangekomen, gelukkig ging het er ook allemaal weer af. Nu ben ik  best veel misselijk en niet alleen ´s ochtends nee de hele dag. Veel buikpijn, soort van menstruatie achtige buikpijn en een  trekkerig gevoel in mijn liezen. En ik ben zoooo moe, kan de hele dag wel slapen. En ik lust niets meer :( Eten staat me echt tegen. Ga er vanuit dat in iedergeval de misselijkheid en vermoeidheid wel overgaan over een maandje...of twee. We zullen zien, het is het in ieder geval allemaal wel waard. Kan niet wachten tot we ons ukkie in onze armen kunnen sluiten en onze zoon is zo blij dat hij een broertje of een zusje krijgt. Hij zeurt al een aardige poos om een zusje :) Hoe is dat bij jullie, hebben jullie veel last van kwaaltjes e.d of valt het allemaal wel mee?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo Annabel! Gefeliciteerd met je zwangerschap, Ik ben inmiddels 21 weken en 3 dagen zwanger van onze eerste. We weten niet wat het word. Ik heb weinig last gehad van kwaaltjes, wel heel lang buikpijn gehad en inderdaad geen eetlust... Ben nu ook nogsteeds geen grammetje aangekomen. Wel komt de eetlust meer terug. Wat leuk dat je zoontje graag een zusje wil....de meeste jongens willen graag een broertje om mee te spelen! Schattig hoor! Groetjes Girlygirl

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey annabel, ben benieuwd wat het wordt! Ze zeggen bij meisjes ben je meer misselijk en heb je meer last van kwaaltjes omdat er meer vrouwelijke hormonen in je lichaam zijn... Ik heb zelf ook haast geen misselijkheid gehad, maar 1 keer bijna overgegeven en kon ook alles eten, en het is een jongen, dus ben benieuwd!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hallo anabel welkom op het forum ik ben janina 25 jaar en 22 weken zwanger van mijn 2de meisje veel liefs janina  

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden