anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 11 reacties

 
Hallo, ik ben anoniiem, omdat wij van zin zijn om het nog stil te houden, het is nog te pril. Ik ben bijna 23 en mijn vriend is 28! We zijn al enige tijd gestopt met de pil, maar door drukte in ons leven eigenlijk weinig tijd gehad. Vorige week voelde ik me heel anders. Ontzettend moe, nergens zin in, heel de dag door vlagen van misselijkheid en overtijd. Mijn vriend dacht dat ik gewoon verkeerd geteld had. Voor de zekerheid maar een testje dus.. ..Gister de eerste test, ik had hem nog niet weggelegd, of positief! Wij zijn zwanger! We waren helemaal ondersteboven van geluk!! Vanavond voor de zekerheid nog maar eens, en ja hoor, weer raak!! Maar nu begint, zoals vele hier, toch wel de onzekerheid toe te nemen. Gaat ons dit lukken (daar ben ik al van overtuigd, maar toch..), wat gaat iedereen zeggen, ik ben nog jong natuurlijk (al weet iedereen die me goed kent, dat ik dit al zo lang wil, jong mama worden)! & natuurlijk de schrik dat er nog wat mis kan gaan, we zijn natuurlijk nog niet lang zwanger! Maar ik kan er beter niet teveel over nadenken! Maar wat eigenlijk alleen telt: wij zijn ontzettend gelukkig en blij! Nu nog 1 probleempje, ik en mijn vriend werken in het bedrijf van mijn vader, met een belangrijke functie! Nu weten we dus niet hoe we dit aan pakken en dat mijn vriend mee kan naar de vk! We twijfelen om het aan mijn vader te vertellen, deze kan het goed stil houden.. Maar vond het een mooi kerst cadeau! Liefs Anoniiem

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 11 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Anoniiem, geloof maar dat je vriendenkring veranderd na een baby... je meeste vriendinnen zullen je links laten liggen, omdat zij het geluk niet kennen van een baby... en je zult juist weer andere vriendinnen maken die wel kinderen hebben, het is heerlijk om met andere moeders op te trekken en lekker te kunnen klessebessen over je kroost! Wees er zelf blij mee en de rest komt vanzelf :) gefeliciteerd nogmaals :)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Proficiat, jullie zullen dit wel goed doen! en je zeg dat je jong bent maar ik ben nogmaar 21 ook als de kleinen er zal zijn zal ik nog een 2 maand mogen wachten tot ik 22 ben, men vriend is 23 word 24 in februari, dus ja ook heel jonge ouders,, Wij krijgen hier namelijk wel negatieve reacties op over dat we te jong zijn ,maar we wonen al 1 jaar samen en zijn al 6 jaar en beetje samen dus voor ons vonden wij dit een toffe stap samen, wij vonden dat we er klaar voor waren om jonge ouders te zijn, Dus wat anderen zeggen over te jong zijn, negeer dat maar! wij weten tenslotte wat het best is voor ons en wanneer we er klaar voor zijn, Het is indd een tof kerstcadaeu, en die onzekerheid neemt wel weg, dat is gewoon allemaal doordat het nieuw is, ik heb dat soms ook.. Geniet van je zwangerschap! en nie teveel stressen alles valt wel op zijn plooien Groetjes.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Age ain't nothing but a number, de ene 21jarige is de andere niet. En jullie zijn al lang samen :) er zijn oudere mensen die er minder goed mee om kunnen gaan hoor! Wij zijn ook jonge ouders, we zijn beiden net 2 maanden 24! En onze kleine komt in januari!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ja eigenlijk is het ook wel zo, wij zijn er zelf hartstikke blij mee! & we zijn er helemaal klaar voor samen! Ik denk meer dat het zo is, dat mijn vriendinnen er totaal niet mee bezig zijn, veel wonen er nog thuis. Maar bij mijn vriend zijn vrienden zijn er wel veel al mee bezig of hebben al kinderen. Ik denk dat ik aan hun meer zal hebben. Maar je weet het nooit natuurlijk! Mijn ouders en zussen weten het al (eerste kleindkindje) en deze zijn gelukkig wel heel blij en dat telt voor mij toch eigenlijk wel meer dan mijn vriendinnen. Mijn zusje is mijn beste vriendin en deze is door het dolle heen. Ik moet haar remmen in het kopen van spulletjes! Wij hebben op 7 weken onze eerste echo gehad, en hij was zo goed dat ze bijna zeker konden zeggen dat het niet meer fout kon gaan. Ik wel wat gerust gesteld, want had best wat onzekerheden hierover. Natuurlijk blijf ik alert en hoop niet te veel. Vrijdag krijgen we weer een echo en ik kijk er zo ontzettend naar uit! Ik ga er gewoon van mijn zwangerschap genieten! Ik ben binnenkort jarig en dan gaan we het openbaar maken, vind het zo spannend, is al binnen de 2 weken! Iedereen bedankt voor de reacties! En ik wens jullie een hele fijne zwangerschap!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

je moet je idd niks van ander aantrekken! ik kreeg mijn eerste kindje toen ik net 1 maand 22 was en ik word deze maand 26 en ben zwanger van ons 3e kindje mijn vriend heeft altijdgezegt dat hij voor zijn 30e klaar wil zijn met de kinderwens en hij word in juni 30 en ik ben in mei uitgerekend dus hetkwam heel mooi uit zo!!!  mensen houden een oordeel dat is altijd zo maar de ene 23 jarige is de ander nog niet! en je vriend is ook een paar jaartjes ouder dus waarom niet! geniet er lekker van en denk idd maar aan alle keren dat het goed gaat!!! van harte gefeliciteerd!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Voor mijn eeerste keer werd de echo inwendig gedaan, en was het hartje te zien dat het klopte. En er werden een hoop vragen gesteld. Dit is ook jou kans om al jou vragen te stellen, dus schrijf ze lekker op! En onderzoek je medische achtergrond van je famillie, word normaal ook gevraagd. Success!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hallo, wat fijn deze berichtjes, degene die nu ook zwanger zijn, ook jullie van harte gefeliciteerd natuurlijk! & de onzekerheid is iets of wat minder nu ik dit lees, er zijn inderdaad al heel veel gezonde baby's op de wereld gezet! Mijn vader weet het, maar mijn zus kwam net voorbij en die zag dat ik en mijn vader aan het knuffelen waren, dus die had al een idee. Dus toen hebben we het ook maar aan mijn moeder en mijn zusje verteld. Deze zijn dolgelukkig en het is voor mij fijn om er toch met andere over te praten & mijn moeder heeft natuurlijk raad voor mij! Het wordt hun eerste kleindkindje! De reacties zijn inderdaad om nooit meer te vergeten, geweldig gewoon! Als ik het goed geteld heb, ben ik nu 5 weken en 2 dagen zwanger. De eerste afspraak met de verloskundige is de 18e november, nog 1 week en 6 dagen! Leef er ook best wel naar toe zeg maar, maar vraag me wel af, wat moet ik verwachten? Ik hoor sommige al over het hartje enzo? En inderdaad, wij zijn er ontzettend blij mee! En ik trek me ook veel te veel van andere aan, dat kan ik ook beter wat minder doen eigenlijk. Ik ga ervan genieten! Liefs Anoniiem!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi anoniiem, gefeliciteerd alvast! En zoals Clarinda al zei, de eerste paar weken zijn altijd eng voor iedere aanstaande moeder. Maar kijk om je heen en zie hoeveel babies er gezond en wel geboren worden, volgend jaar zit de jouwe erbij! Er worden meer babies geboren dan dat het mis gaat hoor! Dus geniet er lekker van, ook als de kwaaltjes erger worden, want het is allemaal zo snel voorbij! En idd ik zou je vader ook in vertrouwen nemen, dat maakt alles wat veiliger voor jullie banen... Nogmaals, geniet van alles, ook de engere momenten, dat heb ik achteraf gezien niet genoeg gedaan ;) En welkom op het forum, hier kun je altijd je ei kwijt...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Welkom en Gefeliciteerd! Ik zit zelf ook nog in de onzekere periode, ben vandaag 7 weken zwanger. Wat ik merk is dat ik heel erg leef naar het moment van de eerste echo, dat is toch het teken of het goed zit of niet! Hoe ver ben je? En heb je al een echo-afspraak om naartoe te leven? De tijd gaat sneller voorbij dan je denkt! Wat betreft je leeftijd, ik ben 20 en mijn vriend is 23. Wij hebben een geplande zwangerschap en ik verwacht ook heel veel over me heen te krijgen. Vooral van mensen die me niet heel erg goed kennen, want zoals je zelf al zegt; degene die je goed kennen weten dat je het al lang graag wilt en weten dan ook dat jullie er klaar voor zijn. Ieder begint een gezin op zijn of haar tijd (mits gepland) en als dat voor jullie op 23 en 28 is, dan is dat zo. Voor een ander komt dat moment misschien pas later. Mensen hebben toch altijd wel wat te vertellen, ook als je nog 3 jaar had gewacht.. Dus je kunt beter naar jezelf luisteren, als jullie blij zijn met de zwangerschap, dan is het goed! Geniet ervan! Groetjes Roos

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Anoniiem! Van harte! Ik was ookk 23, en het is super om jong moeder te zijn. (mijn man is 25...) Je kunt overal beter tegen, de gebroken nachten enz.. Neem lekker je vader in vertrouwen en...geniet alvast van zijn blijde gezicht. Dat zul je niet zo snel meer vergeten! Groetjes Mirthe

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden