anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 3 reacties

 
Hallo allemaal,

Afgelopen april heb ik een miskraam gehad bij 8 weken. Na een curretage nu weer opnieuw zwanger (6 weken). Nu heb ik zo ongelofelijk last van spanningen en het gevoel dat het weer niet goed is. In tegenstelling tot de vorige keer heb ik nu nergens last van en voel ik me kiplekker. De vorige keer was ik hééél erg moe en had ongelofelijk veel last van acné. Deze keer helemaal niks en word daardoor zo onzeker.
Ik heb vandaag naar de verloskundige gebeld en dit voorgelegd maar zij zei dat ze hieraan niks kon doen omdat ze nu waarschijnlijk nog niks konden zien. Ik moet nu dus nog 3 weken wachten op de echo. Mijn schoonzus, die 2 dagen korter zwanger is dan mij, heeft vandaag wel haar eerste echo gehad en daarop was al een kloppend hartje te zien.
Is iemand hier mee bekend, zwanger zonder symptomen? Of heeft iemand tips of weet iemand wat ik moet doen?

Veel liefs.

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi, Heel begrijpelijk je spanningen Ik zelf heb 3 miskramen gehad, en elke miskraam hakt er in. Je word onzeker omdat je niet meer weet waar vanaf te gaan. Bij elk krampje ect bevliegt de angst weer. Nog niet willen genieten omdat Anders de teleurstelling weer zo groot is. Probeer positief te blijven zolang je geen bloedverlies hebt of erge buikpijn is er nog niets aan de hand is. Elke zwangerschap is anders. Gr

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hoi hoi! ik had ook helemaal geen symptomen aan het begin van de zwangerschap ( ben er daardoor ook pas bij 14 wkn achtergekomen ) ik snap heel goed dat je spanningen hebt. ik heb zelf ook een miskraam gehad voor deze zwangerschap en toen had ik ook wel symptomen. elke zwangerschap is anders, probeer het met rust te laten, want spanningen zijn niet goed voor de kleine. kun je niet kijken of je bij degene waar je schoonzus loopt, of je daar een echo kunt krijgen? in iedergeval van harte met je zwangerschap en probeer ervan te genieten dat je geen symptomen hebt.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Bij de oudste had ik nergens last van, ik had niet door dat ik zwanger was.  Ik was aan de pil en ben de eerste 2 maanden ook nog ongesteld geweest. Kwam er na drie maanden pas  achter, niet misselijk, geen buikpijn helemaal niks niet. Buiten dat heb ik ook nog alles gedaan wat je niet moet doen als je zwanger bent, lekker wijntje drinken broodje file americain, broodje rosbief, gewoon de kattenbak verschoond.  Het is allemaal goed gekomen, ik heb een gezonde zoon van 4,5  De tweede is geen verrassing die is hartstikke gepland en ik moet zeggen dat ik me ook best druk heb gemaakt in het begin hoor, elk buikpijntje denk je oh nee.... of als ik ineens niet meer misselijk was dacht ik oh oh is dat wel goed?! Straks is er iets mis. En dan ga je googelen en dat moet je natuurlijk al helemaal niet doen! Het hoort er denk ik gewoon bij dat je je druk maakt, denk dat we dat  allemaal wel hebben in meer of mindere mate en zeker als je al een miskraam hebt gehad kan ik me voorstellen dat je helemaal gespannen bent nu. Makkelijker gezegd dan gedaan maar probeer toch te ontspannen, spanning is ook niet goed voor je kindje.  En van harte gefeliciteerd natuurlijk met je zwangerschap 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden