Anoniem 10 jaar geleden 2 reacties

 
Hoi,

Wij zijn druk bezig met het opzetten van een facebook pagina (http://www.facebook.com/pages/Forum-voor-zwangere-vrouwen/228792347170674)

Een "Vind ik leuk" zou leuk zijn maar tips voor onze facebook pagina zijn ook zeer welkom. Voor ons is het allemaal vrij nieuw maar denken we  wel dat een facebook pagina een goede aanvulling zou kunnen zijn voor ons forum. Maken jullie gebruik van Facebook? Welke facebook pagina's vinden jullie leuk? tips? Ideeen?
Misschien zouden jullie alvast een begin kunnen maken met het delen van links, nieuwtjes, foto's enz. enz.
Groetjes 

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Ik gebruik facebook dagelijks! Ik ga jullie meteen opzoeken! Tips... Tja, lekker veel (interessante) updates posten op jullie wall als status, dat wordt namelijk op de wall van jullie vriendenlijst gepost. Bijvoorbeeld vragen stellen of iets waar een discussie op voort kan worden gezet. Verder moet ik ff kijken wat ik nog voor tips geven kan, maar dat wordt morgen! Remco is verkouden en houd ons al 2 nachten wakker, dus nu hij even tukt gaat mama ook tukkie doen ;)

Anoniem 10 jaar geleden

Maak wel gebruik van facebook maar zit hier onder een andere naam omdat dit een openbaar forum is en ik een vervelende ex heb en ik wil niet dat hij mijn leven zou kunnen volgen hier. Plaats hier bijvoorbeeld ook geen foto´s waar ik duidelijk herkenbaar opsta. Dr zullen vast wel meer mama´s zijn die anoniem willen blijven. Hoe gaat dat werken met een facebook pagina?

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden