anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 25 reacties

 

ben 19 mei bevallen van een practige zoon Falko Ysbrand,
tijd 3:35
gewicht 3670 gram
lengte 53 cm
bij 37 weken!!!

mocht die ochten mateen naar huis en alles gaat nu zo zijn gang... gewicht moet wel echt gaan toenemen... maar dat komt helemaal goed

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 25 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

heee hoi, sterkte er mee, wat een naar verhaal!! Groetjes,

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

wij zijn thuis... met een drankje... moeten wel 6 weken die gebruiken en regelmatig terug naar ziekenhuis hier in dordrecht maar ook in de kinderziekenhuis in rotterdam... blij om thuis te zijn!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Heftig! Sterkte!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Jeetje wat een verhaal... Sterkte !!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

wilde jullie even een update geven wij zijn woendag bij de kinderarts geweeste... mateen echo en runten van knie gemaakt... en bloed laten prikken er is contacht geweest met sophie ziekenhuis... en we zijn opgenomen in dordrecht... de klein mateen een infus en die avond de eerst antibijotieka... de eerst nacht aan de monitor gehangen maar alles bleef constande... nu allen 3 maal daags tempen en 2 keer per week gewicht!!! (hij was in een maand tijd ruim een kilo aan gekomen!!!!:D) hij heeft blijkhaar een infechtie in het boot... vrijdag heeft die nog een mri gehad en dat wees ook op een infectie... het is iets waar ze bekenden mee zijn... en goed kunnen bestijden... het is allen nu zo dat ze nog niet weten welke baktieren hier voor gezorgt heeft... dus word er een algeme antibiotieka gebruikt... hoop snel wat terug te kijkgen van de bloedkweek... maar als er niks uit komt dan blijven we deze antibiotica gebruiken.... van morgen in zijn infus er uit gevallen dus word er zo een nieuw geprikt... ze verpleegkundig waren al blij dat die het zo lang heeft gedan... dat blooft nog wat... te worden daar hij 4 tot 6 weken antibiotica moet krijgen... als we heel die tijd hier moeten blijven moet nog blijken.. maar verlopig bivakeer ik met de klein 24 uur in de ziekenhuis... hij mag gewoon bij mij in bed slapen en de bv gaat nogsteeds supper... ik probeer jullie op de hoogte te houden... voor mij zit dus jammerlijk genoeg verlopig even geen ontmoeiting... maar goed dat is dan zo... zijn gezondheid is belangrijker!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

zo heftig verhaal. Hoop dat ze snel weten welke bacterie dit doet! beterschap!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Sterkte meid, dat is niet niks!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Was even benieuwd hoe het bij de kinderarts was.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ben daar straaks bij huisart gewest... was goed dat we zijn gekomen... hij heeft onze door gesturd naar kinderars... hebben we morgen een afspraak... hoop dat ze wat duidelijkheid krijgen

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

falko was gisteren een maand.... en dacht zal jullie is op de hoogte stellen van hoe alles gaat het zit ondertussen verboven zijn geborte gewicht en was in lengte al 3 cm langer... bv loopt nog steed heel erg goed... hij slaap snacht nog niet door... maar komt om 11 uur, 3 uur en dan om 6 uur weer... vind dit toch wel heel goed te doen... we gaan morgen bij de huisarts langs... daar hij zijn rechter been niet helemaal streekt en die er wat opgezwollen uit ziet.... verder slaapt hij natuurlijk nog veel.... maar is overdag steed langer wakker en is dan heerlijk rustig.... zit graag in de draagdoek.. en als die maar een volle buik heeft vind die alles goed... huild allen als die honger heeft... of als ze zijn luier aan het verschonen zijn... maar dat ook niet meer altijd!!! gewoon kort om genieten!!!!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden