Anoniem 9 jaar geleden 1 reactie

 
hallo,

ik was net druk aan het zoeken naar verschillende zorgverzekeraars en welke dingen vergoed worden en welke niet en natuurlijk welke het goedkoopste is voor mij. Ik kom tot conclussie dat het voor mij niet heel veel uitmaakt en blijf denk ik maar bij mijn eigen verzekering. Toen vertelde mijn vriend dat hij wel wilde kijken bij zijn verzekering want daar krijg je meer kraamhulp ik zit hier persoonlijk echt niet op te wachten, Ik zat namelijk bij mijn dochter op de laatste 2 dagen bijna de deur uit te kijken ik wilde zooooo graag alleen zijn met mijn kindje mijn eigen ding doen ( ik heb namelijk 2 verschillende kraamhulpen gehad allebei waren ze ervaren en ik moet eerlijk zeggen ze deden hun werk echt wel goed maar toch ik was uit mijn doen)  Ik zei dit zo tegen mijn vriend en hij zei ja maar je hebt nu ook Britt erbij lopen, Ja dat is ook wel zo, maar als het aan mij ligt gaat die gewoon naar het kinderdagverblijf op de uren die ze normaal ook gaat gewoon om haar in het ritme te houden alleen mijn vriend gaat s'ochtends om 6 uur de deur uit en komt er om 5 uur s'avonds weer in, dus s'ochtend kan hij haar niet naar KDV brengen.

Hij werkt in een supermarkt (op een half uur met auto en uur met de ov) hier vandaan, de keten heeft in onze woonplaats enschede ook heel veel filalen dus ik zei zo van het zou toch wel ontzettend makkelijk zijn als je weer over geplaatst zou kunnen worden naar filiaal in enschede. Hij zegt dat dat niet kan. (we hebben zelf geen auto hij rijdt soms mee met een collega en anders moet hij met ov)

Net dus behoorlijke discussie gehad want ik snap het bedrijf niet hij krijgt 90% van OV vergoed terwel je met auto veel minder vergoeding zou krijgen daarnaast is het voor zo'n bedrijf toch veel goedkoper om hem hier in een filaal te stoppen. Maar goed het zou wel aan mij liggen.... Ik baal er gewoon van.. niet alleen vanwege mijn zwangerschap nu maar ook omdat ik moet solliciteren vanwege schuldsanering en nu te weinig uren (14) moet minimaal 24 uur werken, kan deze uren niet bij mijn huidige werkgever krijgen. Het zou voor mij wel makkelijker worden als hij ook eens s'ochtends of s'middags het ophalen eens aan hem over kan laten. Dan kan ik verder kijken met werk. Nu zit ik gewoon dat ik gebonden ben aan uren van KDV en mijn fiets tijd daar tussen. Hij zegt dat hij daar niks aan kan veranderen maar ik denk hij zou het toch eens aan kunnen geven bij P&O op het hoofdkantoor. Bedoel hij is toch net zo verantwoordelijk voor zijn kind(eren) als ik. Ik weet dat werk hebben/krijgen niet zo vanzelfsprekend is tegenwoordig. 

Groetjes Marina

Pagina 1, er is 1 reactie.

Anoniem 9 jaar geleden

je hebt helemaal gelijk hoor mannen zijn gewoon een beetje egowistische. ik weet niet of ze dat nu met opzet zijn maar ze zijn het wel. ze hebben hele andere iedeeen dan wij vrouwen en wij hebben weer de neiging om alles uit hun handen te halen en als we dan iets vragen dan kan dat niet. wat die kraam hulp betreft ik heb door dat ik goed verzekerd was en een kijzersnee heb gehad 12 dagen gehad. das best wel heel fijn als je goed aangeeft wat je wil dan kan dat heel fijn zijn vooral met de kleine meid. ik wilde iemand die heel veel aandacht voor milan zou hebben en die heb ik ook gekregen. milan is overal bij betrokken door haar en als ze even tijd over had was ze helemaal voor hem echt heel fijn. ze mocht ook nooit naar huis van hem. ik heb hem er ook echt op voor moeten bereiden dat ze zondag voor het laatst was.  heel veel succes met alles en geniet van je zwangerschap

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden