anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 203 reacties

 

Afgelopen dinsdag (30-08-2011) heeft de eerste forum meeting plaatsgevonden. We waren met 4 mama's en baby's en het was echt super gezellig.
We zijn dan alweer druk bezig een nieuwe datum te prikken.
Natuurlijk zouden we het leuk vinden als er meer mama's met baby's (of nog zwangeren) aanwezig zijn.
Enige voorwaarde is dat je wel lekker actief bent op het forum.

Vorige keer zijn we in Dordrecht bij Revitally thuis geweest. Omdat het erg prettig was om gewoon bij iemand thuis te zitten en niet in een druk restaurant, willen we dus weer bij iemand afspreken.

Voorstel data:
woensdag 12 oktober (in Apeldoorn bij Graafjes) 
:   graafjes,  annabel

dinsdag 25 oktober (Capelle a/d IJssel ) om 10 uur
: mommyD, sacha26, revitally, wennie81, sane0207, annemarie, ien, veertje  deze gaat zeker door!


Voor de mensen die al hierboven vermeld staan, geef even aan of je een voorkeur hebt voor locatie en voor de mensen die het nu lezen en denken, daar wil ik ook bij zijn, geef even aan welke data je kan Ik zal regelmatig kijken of er reacties zijn en deze dan verwerken in dit bericht.
 

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 203 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

@ Wennie: Ik wil bij deze even aangeven dat ik alleen de 25ste oktober mij erop wil laten staan... nu ik weer begin met werken merk ik dat ik het allemaal toch wel zwaar vindt. Nu hebben we deze weken tot half oktober ook best wel wat dingen gepland staan zoals verjaardagen, mijn man heeft tentamens, nog wat laatste klus dingen voor de winter enz... Ik denk dat het anders een beetje teveel voor ons gaat worden. Ons manneke moet het natuurlijk ook allemaal kunnen redden.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hey allemaal, Het klinkt helemaal goed! Ik moet mij alleen afmelden.... Momenteel gaat het gewoon even minder, er spelen wat dingen in de familie en die vreten gewoon enegerie bij ons weg. Mijn vader heeft het aan zijn hart en a.s. dinsdag een spannende dag in het ziekenhuis. Ik heb ons manneke nu opgegeven voor een korte dag opvang zodat ik even tijd heb om met mijn moeder langs te gaan. (ik wil ons manneke niet in het ziekenhuis). Het komt allemaal wel goed, maar toch blijft het spannend en ik denk dat ook nog langs komen op de meeting teveel van het goede is...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ons manneke krijgt ook andere voeding: friso. En hypo zorgde ervoor dat hij niet meer goed kon poepen dus heb ik standaard genomen.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Wat een heerlijke foto met de kindjes! en de taart ziet er heerlijk uit!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hallo allemaal ik kom wel hoor, kon alleen gisteren niet lezen/reageren. Ik had hele dag gewerkt (van 8-22) dus toen ik thuis kwam nog even snel op forum, helaas, hij lag er weer uit. Nu moest ik eigenlijk nog langs de supermarkt voor de croissantjes, maar als ik het zo lees zijn we maar met z'n 4-en en is er al erg veel eten. Zal ik, voor het doe-toch-iets-gezonds idee ipv croissantjes, lekker verse jus d'orange halen? Dan hoef ik nu ook niet als een gek nog naar de supermarkt en croissantjes te maken. Dan ga ik lekker bij Sanne in de buurt naar de appie en haal kant en klaar vers geperst. Weet niet of jullie nog op het forum komen deze ochtend, maar zal over half uurtje nog een keer kijken. Bij geen reactie krijgen jullie sappie ipv vette hap haha

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Nou op deze manier kan ik af en toe een berichtje doen hahaha!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Wennie klinkt heerlijk;) Er zit een appie om de hoek bij mij ;)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

meiden heel veel plezier ik hoor graag hoe het geweest is! vind het echt jammer dat ik er niet bij ben! volgende keer beter als het mee zit krijg ik me dochter gewoon mee naar huis als het tegen zit zal ze moeten blijven :-(  maar dan blijf ik natuurlijk ook!!! eetse allemaal zo te lezen gaat dat wel lukken!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Nou het was gezellig hoor haha ik weet niet hoe de andere het vonden maar Noa en ik vonden het heel leuk. En reaktie bedankt voor de mooie taart. Half blauwe muisjes en half roze muisjes heel leuk. Helaas moest ik als eerste weg haha het was al half 3 hihi. Bedankt dat ik je camping bedje mocht gebruiken bedacht me in de auto dat ik helemaal niet heb aangeboden op te ruimen.  Bedankt dat we in je huis mochten komen. 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

nou ook ik ben thuis... niet lachen dames... maar eee ik stapte in de trien naar breda... en meestal stop die in dordrecht ... ik dacht altijd... maar blijk baar niet... op eens gingen we nog een tunnel in en toen zo de moerdijkbrug over.... dus in breda maar is de trein terug gepakt... aaaaaaaaa dik 40 min later over gedaan... maar falko heeft heel de weg geslapen... nou ja... hij viel in slaap bij alexandrium... dus dat was wel lekker... redatie nog bedankt... was een lekker taart!!! ik kan niet wachten tot de volgende keer!!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden