anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 8 reacties

 
Ok ik weet dat het al eerder is uitgelegd maar ik kan het topic niet zo snel terug vinden en ik ben zo technisch als een theezakje! De babykamer is af en ik zou het leuk vinden om wat foto's te plaatsen van het resultaat, kan iemand mij uitleggen hoe ik dat moet doen?

Pagina 1, reactie 1 t/m 8 van totaal 8 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Gelukt!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik zag ze! Erg leuk kamertje geworden! Vooral de muurschildering vind ik helemaal super! Olifantjes vind ik ook zoooo geweldig! Heb je dat zelf gemaakt?? En hoe heb je dat nu gedaan met je foto's plaatsen?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

als de foto's niet geupload worden, dan zijn ze te groot!! Je moet ze dan even kleiner maken in paint o.i.d. En als je ergens al online (zoals hyves of facebook) foto's hebt staan, kun je ze hier in het tekstvak zetten. Dat doe je als volgt: Stap 1: Zoek de foto online op Stap2: Daarna ga je op de foto staan en doe je rechtermuisknop, daarna eigenschappen, daar zie je een http:// regel staan, deze moet je kopieren. Stap 3: Daarna ga je naar forumvoorzwangerevrouwen, en ga je in het tekstvak staan. Stap 4: Boven in de tekstvak staan icoontjes, je neemt het 5e icoontje van rechts...dat is een soort van plaatje met een huisje, naast die rare wereldbolletjes....die klik je aan Stap 5: Dan plak je in de bovenste regel je http:// regel en dan op oke! Succes!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Oooh zo bedankt grily girl. Lincy rechts onderin op de site staat ergens inhoud aanmaken als je daarop klikt kun je foto's uploaden in 1 van de albums kwam ik achter...toen ik iets verder keek dan mijn neus lang was  Ik wilde sowieso iets met een olifantje op de muur dus ik was aan het googelen geslagen en kwam dit leuke plaatje tegen dat heb ik uitgeprint eerst in potlood op de muur nagetekend en toen  geschilderd. Nooit durven dromen dat het resultaat zo leuk uit zou pakken, ben er zo blij mee!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi annabel, Ik heb net als Jou Dr zelfde vraag.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ja zou misschien wel handig zijn om het ergens onder een kopje in het menu een uitleg te plaatsen over hoe je foto's op het forum zet aangezien deze vraag best vaak gesteld wordt.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

als je naar aanmelden-login gaat en daar inhoud aanmaken aanklikt zou je dus ook foto's moeten kunnen plaatsen ik krijg alleen steeds de melding dat mijn foto's niet ge-upload kunnen worden 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

tsss ik bedoel gewoon rechts onderin  in het menu , mehn ik ben echt zo technisch als een theezakje zeg!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden