anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 11 reacties

 
nou las ik zo op het forum dat meerderen mamas nu  fruithapjes geven!
En toen dacht ik, het wordt tijd voor een topic! voor alle ins en outs, flavour hoogtepunten en tips!
kom maar op!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 11 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

nou dames ook Falko mag nu lekker mee eten... wij hadden al heen lang geleden besloten om repley te doen... (stukjes eten) en pas met 6 maanden te beging... nou manneer is van dag 6 maanden gewoorden... als ontbeid habben we samen mango... uit het vustjes... nou ja... hij heeft lekker gesabbelde en ook daat werkelijk een stukje binnen gekregen... en weer uit de mond... geloof ik misschien ook wel wat door geslikt... maar de stukjes hebben ook op de grond gelegen en zo... dus was erg leuk voor lunch had die bannan... heb deel van de scheel er af gehaald en de rest zo in de fust gegeven... waar door die dat goed vast kon houden... nou goed.. hij heeft een grote hap genomen... mond vol.... dat eindigde in kokhalzen... maar uit eindelijk toen die niet heel de bannan in een keer naar binnen werkte heeft die ook echt wat door geslik... hij zat er na wel helemaal onder... dus leuk mogen poestesn... erg leuk om te zien... als ouders genieten we er ook van en hij ook heel erg...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Haha, ik ben wel een trendsetter met mijn nieuwe naam... de redactie heeft het vast druk! Ik maak vers fruit en vries het dan in, ons manneke at er alleen de eerste 5 weken geen hap van. Hij deed braaf zijn mond open, de lepel erin, even in de mond en dan ja hoor.... mond open en aller eruit.... Sinds een week snapt hij dat hij het door moet slikken! Nu ziet zijn ontlasting er ook anders uit. Ik wil nu 2 weken alleen fruit geven en dan in de namiddag groente potjes proberen en daarna ook vers maken en invriezen. Wanneer dat goed gaat wil ik de laatste voeding pap gaan geven en dan de late avond voeding eraf halen...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Jennefer. ja ik besefte dat ik toch liever iets minder herkenbaar wil zijn! uit mijn oude school tijd zijn nu opeens heel wat meiden in verwachting, en ik wil liever niet dat die hier dingen prive over mij lezen. Dus vandaar... It's me... barbamamaa! ;) @ Girlygirl ik ga het proberen dank je voor je tip~!  

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Dames, Ik moest ook ff kijken wie barbamama was hahahaha. En inderdaad ligs door het fruit heen werkt verdikkend maar ook iets langer houdbaarder. Lisa zit ook aan het fruit, ze krijgt potjes van olvarit of versfruit. Ze vind het super.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

even wat anders... hoe veranderen jullie je naam????

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

mailtje sturen naar de redaktie!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik zou niet weten waar ik de tijd vandaan moet halen om zelf te maken... ik zou het graag proberen maar pfff! Remco lust tot nu toe echt alles behalve die groene boontjes... dat vind ie toch zo vies! Komt direct uit zijn mond en hij perst zijn lippen stijf op elkaar als ik het hem voor houd haha! En ja ik had ook zoiets van "barbamama, wie is DAT nou weer? en die post ook nog overal!" haha :P iedereen veranderd van naam hierzo!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hey steffi! Als ik jou nog een goeie tip mag geven: Bij mij gaan de appels en peren vanuit de vriezer heel drassig worden. Ik doe er nu een hele liga bij doorheen, zo word het iets vaster....!! Echt een aanrader...Levi vind het verse fruit ook lekkerder dan de potjes! Groenten krijgt hij nu ook gewoon vers. 1x in de week maak ik een pan vol met aardappels en groenten (gooi het gewoon bij elkaar in de pan en laat het koken tot het gaar is. Dan stop ik per groente (gesorteerd) 1 aardappel erbij in en dan in de staafmixer. Ideaal. Ik heb bakjes van de Xenos opgehaald (4 voor 1,50) deze zijn ook bijna net zo groot als de potjes in de winkel. Maarja, jij hebt daar vast geen Xenos dus wel slim bedacht van je om die bakjes te bewaren! Succes met het zelf creeren van fruithappies!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

wij gaan volgenden week begingen met stukjes eten... slaap de puree over en zo... maar kreeg wel de cb een tip daar dat volgens hun als je allen zelf maak of allen potjes doe dat je kind op den duur de ander echt niet zou lussen... dus als je een keer voor de makelijk toch een potje zou willen pakken zou het kunenn dat ze het niet lusten... er zit blijk baar iets in... wat kon ze niet vertellen... maar zal wel denk ik minder gezond zijn dan zelf maak... maar goed... succes er mee

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

In de super hier hadden ze van eigenmerk fruithapjes. en die zaten in mini tupperwaredoosjes van hard plastic. nu ben ik even snel van de Nestle fruitpotjes (die van glas zijn) over gesprongen op het huismerk.. had er 10 ingekocht. en heb ze mooi opgevoerd ( geen problemen gehad met Dante, hij vond ze om te smullen) Maar ik heb deze bakjes slim bewaard en schoon gewassen. En vanmorgen werd ik even geinspireerd door de mamas die het zelf maken en het dan in kleine porties invriezen. Ik dacht dat kan ik ook! Dus tros bananen gekocht, een zak appels en een halve kilo peren! Nu weet ik al weer dante goed op reageerd, en vandaag heb ik een smeeuig papje gemaakt van bananen en appels. En indd de tip opgevolgd van Angel80 geloof ik, dat je een hoeveelheid nodig hebt om het goed te mixen en dat het echt moesje wordt. Nou en of dat je gelijk had! Ik heb het geprobeerd, JAM JAM! ze staan nu in de vriezer, de kleine mini tuppers van de super huismerk (bedankt!).  Volgende week maak ik peer met iets anders. Ik vertelde dit aan mijn moeder, en die werd er helemaal trots van dat ik dit zo gedaan had! En grappig is, ze vertelde me dat ze dat vroeger precies ook zo deed! hihi. en toen was ik ook even trots op haar!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden