anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 16 reacties

 
Hoi mama's!

We zijn een paar dagen geleden met Dante begonnen met het fruithapje! Wat te gek!
Ik voelde dat hij er aan toe was, hij was al paar dagen zeurderig en na de fles niet voldaan en vooral in de namiddag
huilen tussen twee voedingen in, terwijl het nog lang geen "etenstijd" was.
Ik heb hem toen tussen twee voedingen zijn fruithapje banaan perzik gegeven! en ging super!!(fotos volgen)!

Geen last van krampjes gehad, en goed gepoept! Dante helemaal happy nu.

de dagen erna ging het echt super, hij komt het lepeltje tegemoed, met zijn mondje half open!
en zulk smakken dat die doet! hihih

nu vraag ik me af, hoeveel geven jullie? en ik las dat het ook vaak na de fles gegeven wordt als "toetje"
tot nu toe heb ik hem om 5 uur  tussen de voeding van 3 en 7 uur gedaan.  en een half potje wat is 65 gram.
maar kon niet goed inschatten wanneer die genoeg had.. had het idee als ik door zou gaan hij het hele potje
zou opeten, en misschien de volgende ook ha ha..  dus besloot na een kwart potje (de eerste dag zomaa om te proberen) en de 2 dagen erna een half potje, toch maar te stoppen. toen ik stopte  ging hij niet huilen.. dus had het idee dat dat dus wel goed zat.

hoe weten jullie dat hij of zij genoeg heeft?

Dank je wel!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 16 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi wen! ja ik heb ook vanish, maar poedervorm dus dan doe je een schepje extra bij het wasmiddel! Na 2 keer wassen waren ze redelijk eruit. Maar zal eens een spray halen, want de poeder gaat niet gericht naar die vlekken. Als ik het op de vlek spray wel natuulijk! Dank je! en ik gooi ze ook in een teiltje met water. maar ga dit is proberen! dank je!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik heb een vanish spray voor de vlekken. Die spuit ik op de slabbers en dan gaat het er tot nu toe goed uit. Wel probeer ik zo snel mogelijk na het viesmaken dan al te wassen. Wat ook goed zou helpen als je niet meteen kan wassen, is het slabbertje in een emmertje met biotex doen. Daar kan je ze dan de hele week ingooien en dan eruit halen als je gaat wassen. Het schijnt dat zolang je de vlekken nat houd, ze minder intrekken. Weet niet of zo in spanje ook vanish hebben, maar zou gewoon iets zoeken wat je rechtstreeks op de vlek kan doen en dan met wasmiddel nog in de wasmachine. Ik was op 30-40 graden en tot nu toe gaat dat goed

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

O remco houd van alles wat zijn mond in gaat haha! Hij heeft vandaag banaan geproefd, dat vond ie toch wel heeel lekker hoor :)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik koop altijd van dat spul dat je extra van te voren op die vlekken smeert en dan in de was gooit. bv shout of ossegal zeep of zoiets. Dan gaat het goed uit. Of anders met een 90 c graden was.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Wij hebben vanavond Remco zijn eerste groentehapje gegeven...wortels met aardappeltjes, wat smulde hij! En helemaal geen geknoei, hij proberde zelfs zijn lippen te likken zo lekker vond ie het :) Echt leuk dit...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hihi ja ik zag de fotos! Super leuk!! en fijn dat die het lekker vond!! Dante had vandaag knoeidag, het zat zelfs in zijn haar terwijl die normaalgesproken zo netjes eet haha! wel enorm gelachen

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Noa ook vooral gek op worteltjes. Het gaat er makkelijker in als fruithap. ze heeft inmiddels. Wortel en wortel met aardappel en sperziebonen, bruine bonen met appeltjes en bloemkool. Haar ontlasting is veranderd van waterdun naar klei haha.  Leuk he om dit lekker te kunnen delen met elkaar dan ook makkelijk vragen kunnen stellen.  Jennefer vind Remco zijn groente ook lekkerder dan zijn fruit?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Nu vraag over de vlekken. ik heb een aantal slabbers waar ik de fruitvlekken zo wat niet uitkrijg, en ik ben echt een vlekkenkampioen.. maar het llukt me niet! Bestaan er daarom slabbers?  haha.  nu lijken ze altijd vies terwijl ze wel gewassen zijn. thuis maakt het met niet uit maar buiten de deur vind het zo stom.  of is dit normaal? die melk vlekken gingen er altijd uit natuurlijk. die waren ook wittig. maar dit is zo hardnekkig!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Dank je Wennie, Ik heb ook met opzet verschillende smaken gekocht, om het uit te proberen en te kijken hoe hij er op reageert. nu al 4 dagen banaan/perzik en gaat heel goed, hij slaapt ook beter en geen krampjes!  vandaag gaan we peer proberen! en ik heb normaal van die glazenpotjes van Hero. maar ook van die plastike kuipjes voor als ik de deur uit ga. toch handig!  tot nu toe gaat een half potje er met gemak in!  toch hou ik de hoeveelheid nog even zo,  precies wat jij zegt, want wil dat hij er goed aan kan wennen en zijn darmpjes ook. Daarnaast lijkt hij heel tevreden.. als is het een eetmonster, en weet ik dat hij 2 potjes ook zo op zou eten hihi.. dus na half potje is het gewoon genoeg, en hij vindt het ok! @ girlygirl, ja niet leuk!! maar misschien wel beter, stel je voor dat hij onder de rode uitslag zou komen te zitten, ook sneu!! ik ben eerder begonnen omdat er in onze familie helemaal geen allergien voorkomen! maar alle kinderartsen raden het sowieso af hier in Spanje. tot 6 maande niet, voor de zekerheid!!! maar in de super verkopen ze ik weet niet hoeveel alle merken voor vanaf 4 maanden! ( ha ha).  en ook mijn partners tantes zeiden allemaal. "ach joh die 'regel' was vroeger ook al, wat een onzin, iedereen begon toen al vanaf 4 maanden.   gewoon proberen en als het goed gaat super, en zo niet dan wacht nog 2 maanden extra."

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Steffi, Noa krijgt nu 2 weken fruithap ik gaf eerst de helft van zo'n klein potje maar dag 3 vond mevrouw dat al te weinig nu krijgt ze 125gr en sinds gisteren heeft ze ook worteltjes op eerst maar een half potje ze deed net of het niet nieuw was en at met gemak als ik door had gegaan had ze denk ik het hele potje op. Leuk he om met eten bezig te zijn. liefs Ien

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden