anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 7 reacties

 
Ieeeuuww....

Ik heb klaarblijkelijk vanmorgen met m'n slaaphoofd 2 bolletjes gegeten die dus beschimmeld waren.
Daar kwam ik net even achter, toen ik de zak met bollen aan het opruimen  was....
Dit verklaard dus ook m'n buikpijn vanmorgen.
Nu gaat ie wel weer wat beter, maar voel me nog nie helemaal fit...
Iemand ervaring hiermee??

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hahahah ja die haartjes die zijn niet fijn om te zien in je eten en drinken. Vanochtend pakte ik ook brood en zag ook wat haartjes, dus ik zeg tegen mijn partner heb jij dit brood gegeten kijkt me verbaasd aan en zegt ja. Liet hem toen het brood zien hahahahaha nou zijn gezicht betrok helemaal. Gelukkig is hij niet ziek.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Heb je er nog last van of voel je je al beter???

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hey ossii.... Het gaat inmiddels wel weer prima hoor! Vandaag heerlijk koninginnedag gevierd... Maar 't was wel even een rotdag! Heb me de hele dag wel beroerd gevoeld, maar de krampen waren gelukkig na een paar uur weer over.... Ik kijk nu eerst wel even voordat ik weer een hap in een bolletje zet ;) Ik heb het ook al eens gehad met appelsap...daar dreven toen 'wolkjes' in.... Daar kwam ik toen ook pas na 2 glazen achter, ook na ongeveer 2 uur krampen gekregen, alleen toen was ik nog niet zwanger.... Gek is dat, want de bolletjes en de appelsap toenertijds smaakten gewoon nog prima.... Er zat alleen wat haar op ha ha ha IEEEEEEUWWWW!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Das idd niet lekker jakkes! Heb het niet met bolletjes gehad wel met drinken. Was op men werk en het was heel warm, dus nam een lekkere grote slok en zitten er allemaal vieze slierten in!! Echt zo vies, heb het de hele dag nog geproeft! En het was niet eens over de datum! Hoop dat je buikpijn snel weg is.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ow bah! En dan helemaal dat je er later pas achter komt! Ik heb dat eens gehad met snijkoek op mijn werk, dat ik al een plak ophad voordat een collega zag dat het niet goed meer was... ik was daar ook niet helemaal lekker van, maar het trok wel weg aan het eind van de dag. Ik heb geen idee hoe dat is wanneer je zwanger bent, maar ik begrijp wel dat het een vieze ontdekking is!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ooooooooooooo geen ervaring maar wel heel vies gedachte... zal hoop ik geen kwaat kunnen!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Denk niet dat het kwaad kan hoor! hopelijk trekt de buikpijn snel weg! Ik heb er wel ervaring mee (voor de zwangerschap) ook toevallig met bolletjes. In het midden van me bolletje ontdekte ik de groene "bloemen" aan de zijkant.. haha heb toen jaren lang geen bolletjes meer gegeten hahaha.. want elke keer deed het me denken aan die ene keer.. sterkte! liefs

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden