Anoniem 10 jaar geleden 3 reacties

 
Kom net terug van een beurs over bevallen in nederland. het was speciaal voor buitenlandse vrouwen die hier wonen.Ik ging mee met een vriendin uit italie.. Nu ben ik zelf ook zwanger, dus ik was wel benieuwd. Van mijn verloskundige hoorde ik dat je of thuis of in het ziekenhuis kunt bevallen.Maar er  was daar een stand van het geboortehuis in amsterdam. Zag er heel leuk uit, luxe en comfortabel en je hebt altijd een doula. Bestaan er meer van zulke geboortehuizen buiten het ziekenhuis? Dat lijkt me heel prettig. Anna

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

Je kan hier ook in water bevallen als je wilt. Ik geloof wel dat er verschillende denkwijzes over zijn waardoor niet elke verloskundige hieraan mee werkt. Als je in bad wilt bevallen (en dat is dan wel een speciaal bad natuurlijk) kun je dat het beste met je VK overleggen en goed zoeken naar een VK die hier open voor staat. Zelf heb ik nog geen idee wat ik wil. Er zijn zelfs nog andere mogelijkheden zoals gehurkt e.d. maar dat lijkt mij persoonlijk niet fijn. In bad lijkt me wel erg ontspannen wat de bevalling misschien ook wel makkelijker maakt.

Anoniem 10 jaar geleden

Ik vraag het me ook wel af, hoe je kunt bevallen. Ik heb altijd gehoord, dat je het beste verticaal kunt bevallen, en dan nog in het water. Mijn echtgenote is erg mager, heeft ''niet echt een kont'' en woog voor de zwangerschaps slechts 44 kilogram.  Ik hoop dan ook, dat de bevalling zo gemakkelijk mogelijk verloopt...... Kan dat hier in Nederland ook?

Anoniem 10 jaar geleden

ja ook een in delft !

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden