anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 4 reacties

 

Hallo allemaal,
ben ik nou echt de enige die al miljoenen geboortekaartjes (zelf geboortekaartjes ontwerpen) heeft bekeken en nog steeds niks leuks heeft gevonden? Pfff want vind ik dat moeilijk zeg. Heb een geboortekaartje gezien in de verloskundigepraktijk die ik qua stijl erg leuk vond, maar nergens zoiets te vinden op inernet :-(
Hebben jullie nog tips met websites met leuke (en betaalbare) kaartjes? En met hoeveel weken hebben jullie een kaartje uigezocht? Ik ben vandaag precies 17 weken zwanger, dus ik heb nog wel even!

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ik ben naar een alternatieve winkel gegaan en daar heb ik een heel leuk kaartje gevonden. heb toen gevraagt of ze die bij konden bestellen en dat kon. ik heb ze al van af 20 zwangerschap in huis. als je ze wil laten berukken zou ik gewoon met het kaartje naar de drukerij gaan en vragen naar de mogelijk heid. succes

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik vond het zo moeilijk op internet...er is zoveel en inderdaad: niet iets waarbij je hebt: dit is het!! Daarom heb ik boeken gehaald. Je keuze wordt dan afgebakend en...gewoon een keer tegen jezelf zeggen: vanavond ga ik kiezen :) succes!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Kijk hier eens lilalein.nl  ze zijn vrij prijzig maar ze hebben wel ontzettend schattige geboortekaartjes en heb je al eens bij  kaartje2go.nl gekeken? Die zijn dan wel weer heel betaalbaar en daar kun je ook leuke kaartjes samenstellen.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Wij hadden het kaartje van woezel en pip. Niet duurder dan een normaal kaartje

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden