anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 10 reacties

 

Beste lezers van FVZV,

Waar moet volgens jullie het ideale geboortekaartje aan voldoen? Creativiteit, kleur, moet het origineel zijn etc. Of hechten jullie helemaal geen waarde aan het uiterlijk van het kaartje?

Ben benieuwd naar jullie reacties.

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 10 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik hou van klassieke kaartjes in rustige kleuren. Heb ook leuke kaartjes gezien die felgekleurd en modern vormgegeven waren, alleen past dat minder goed bij ons gezin.  Praktisch gezien moet een kaartje goed kunnen blijven staan en niet te veel werk zijn om in elkaar te zetten. Er zijn namelijk kaarten waarbij je zelf nog moet vouwen, strikjes plakken o.i.d. Kan leuk zijn, maar daar heb ik geen zin als ik moe ben in de laatste fase van de zwangerschap.  Ik let er ook op dat het kaartje voor ons tweede kindje een beetje past bij die van onze eerste. Dat hoeft natuurlijk niet, maar dat vind ik mooier. Onze trouwkaart was ook klassiek, dus alles in dezelfde stijl.  Persoonlijk vind ik grappig bedoelde kaartjes met stripfiguurtjes echt vreselijk. Te melig voor mijn gevoel voor humor. En ik denk er ook aan dat je het kaartje bewaard voor later, leuk om aan je volwassen kinderen te kunnen geven. Dan wil ik toch iets dat de tand des tijds kan doorstaan. 

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Mijn zus is grafisch ontwerpster / illustrator Ik ga zondag het bericht brengen dat ik in verwachting ben. En ga haar weer vragen of ze een geboortekaart wilt ontwerpen wat bij ons past, ze heeft bij ons vorige kindje ook al een kaartje ontworpen, helaas was het toen kortdag en moest het binnen een week klaar en nu heeft ze nog 7 maanden de tijd. Ik hoop dat mijn zus hier tijd voor heeft. Ook heeft ze voor de stichting KIKA leuke kaarten ontworpen, speels, kinds, creatief en appart. Liefs Anne

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik vind dat het er vrolijk uit moet zien, en niet saai! Dus het liefst met felle kleuren en echte foto´s zijn inderdaad ook wel erg leuk!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja ik vind het belangrijk dat ze eenvoudig zijn aan te passen moeten zijn, idd makkelijk neer te zetten, baby uitstralen maar vooral ook MET echte fotos erop! Dat vind ik toch wel echt heeel leuk!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wij vonden het belangrijk dat het gemakkelijk neer te zetten was en dat het nog wel echt baby was. Wij houden zelf niet zou van dat hele moderne drukke maar meer van het zachte en schattige.... Het moest voor ons wel echt baby uitstralen.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

orizoneel... wij hebben hem zelf gemaakt... en zou dat zo weer bij de volgende doen... en het moet inderdaad bij je als ouders passen.. de afbeelding als de teks... als de kleuren en zo...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik vond het belangrijk dat het bij ons paste.... wij houden van simpel maar netjes/ strak.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

bij onze dochter hadden wij een kaartje dat je kon/moest vouwen tot een doosje en dat was dan van de muisjes, en voor mijn zoontje een vliegticket wij houden van originele kaartjes maar ik denk dat het per persoon verschild! in de verloskundigepraktijk hing een hele pooster als geboorte kaartje! vond ik iets TE.....en een ander vind die van ons niet leuk en die pooster helemaal geweldig!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik vond vooral belangrijk: echt BABY! Heel strak en harde kleuren, nee. Het is een babybericht! Tweede: originaliteit. Wij hadden nu een 'nieuw' kaartje, dus origineel. Het is wel super subjectief natuurlijk, maar dit vond ik belangrijk.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

vorm van het kaartje! wij hadden een vierkant kaartje die je uit kon trekken en zo dus ook bleef staan op de kast.. vond ik leuker als een openklap kaart. en indd thema's  beertjes, knuffeltjse, schattig, klein, warme zachte kleuren.. dat vond ik heel leuk!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden