anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 21 reacties

 
Jaaaaaaaa ladies hè hè, hier zijn we dan eindelijk bij het tabje bevallen..
na 40 weken en wel 1 dag is op zondag 12-06-2011 om 18:34 uur onze kleine Dante geboren!

het is een pittige bevalling geweest, en kreeg daarom woensdagavond laat pas ontslag uit het ziekenhuis. Zoals de meeste weten is wennen die eerste dagen, we moesten echt even lekker onze tijd nemen om te settelen en te wennen. Ik ging natuurlijk gelijk te hard van stapel, en had daarom even een terugklap gisteren. Nu wat beter dus eindelijk de energie om wat te posten!

Mijn bevallings verhaal voeg ik morgen toe! maar kon jullie niet langer in spanning houden hihi!
(sorrrrry voor het lange wachten)

Maar om iedereen gerust te stellen, wij zijn helemaal oke! Dante is echt een pracht ventje. wat is dit genieten zeg! mama zijn is het mooiste wat er is.

Hij woog 3640 gram en was 50,5 cm lang!

morgen ga ik lekker actief zijn op het forum!
en komen er ook fotos aan!!


liefs mama steffi  

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 21 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Kan me helemaal voorstellen dat het heerlijk was om je ouders erbij te hebben!!! Wij hebben er juist bewust voor gekozen om de geboortedatum niet te melden omdat, mijn vader nogal een zenuwenpees is en ik hem echt niet in het ziekenhuis wilde hebben. Daarbij duurde het bijna 45 min voor ik gehecht en alles was en in die tussentijd was Tijn al naar boven gebracht. De kans dat de opa en oma's eerder met mijn zoon zouden knuffelen dan ik wilde ik voorkomen:) Gelukkig konden ze snel na de bevaling komen want, je wilt die kleine toch zo snel mogelijk laten zien :D Helaas was mijn vriend z'n broer in Amerika dus dat was wel erg jammer en emotioneel zwaar voor hun moeder.....

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ow steffie wat fijn dat je ouders er waren toen Dante geboren werd. Ik weet nog dat mijn moeder heel graag in het ziekenhuis wilde zijn als ik aan het bevallen was, zodat ze meteen kon komen kijken als dat mogelijk was. Iedereen verklaarde me voor gek. Maar ik vond het prima, alsof ik er last van zou hebben dat zij op de gang zou wachten. Ik heb een hele goede band met mijn moeder en wist zeker dat ze netjes op de gang zou wachten. Toen ik mocht gaan persen dus mijn ouders (en schoonouders) gebeld (nou ja niet ik, ik was druk met bevallen, maar mijn vriend en nicht hebben allebei snel een telefoontje gepleegt, ze wisten al dat ik bezig was). En wat vond ik het geweldig om mijn kleine meisje nog geen uur nadat ze eruit was, meteen aan de meest dierbare mensen in mijn omgeving te kunnen showen. Ik was zo trots!!! Dus ik kan me heel goed voorstellen dat het voor jou heel bijzonder was, dat je precies ging bevallen toen je ouders er waren. Bij ons was de broer van mijn vriend drie weken thuis (hij is uitgezonden naar soedan), ik was pas uitgerekend als hij alweer weg zou zijn, hij moest de 20e weer terug, ik was de 30e uitgerekend, maar beviel uiteindelijk de 15e. Ik vond het vooral voor mijn vriend heel fijn dat hij het bijzondere moment ook meteen met zijn broer kon delen. En ook heel fijn dat je schoonmoeder en oma maar een paar dagen zijn geweest en je niet zoveel "last" van hebt gehad als je van te voren bang voor was. Nu weer lekker met z'n drieetjes. Tijd om ervan te gaan genieten.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

wauw ja dat is bijzonder en heel fijn voor je vriend! ik vond het zo speciaal dat het " uitgerekend"  op die dag moest gebeuren! ik weet precies wat je bedoelt!! Mijn ouders waren er smorgens bij  toen mijn eerste weeen begonnen, en tussen de weeen door hebben we nog gezellig op het terras ontbeten. na het ontbijt zijn mijn man en ik gaan douchen en de laatste dingen in gaan pakken!  Me ouders hebben ons vrolijk uitgezwaaid, haha wie had dat ooit gedacht! ik geloof dat me papa het spannender vond dan ik op dat moment haha.. en toen ik naar de bevallingsruimte gebracht werd heeft mijn partner gebeld, dat het ik bijna zo ver was en ik al op de 2 min weeen had en al op de 5 cm zat.. mijn ouders hebben vanaf dat moment ongeveer nog een uur gewacht en zijn toen langzaam op hun gemakje naar het ziekenhuis gekomen, wetend dat ze nog wel wat moesten wachten.. en toen was ik bevallen, was Dante schoongemaakt, ik gehecht en mochten we 10 min later al naar mijn eigen kamer, ik werd toen in het bed met Dante in me armen  echt nog geen 15 min daarvoor geboren over de gang gereden naar de andere afdeling, en daar stonden op de gang me ouders te wachten. wat heb ik gejankt!!! zo trots dat ik was, toen ik ze zag staan dat ze er waren en dit prachtstuk kon laten zien. zo vlak erna! ik was nog zo emotioneel! daarna werd ik verschoond op me kamer, en kreeg ik wat controles, en toen moest iedereen ook netjes buiten wachten.. en daarna mochten ze op me kamer komen.. en dat was het fijnste wat er was! zoals je zegt, de meeste dierbare personen om je heen op dat moment.. mooier kon gewoon niet!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoooooi allemaal,  harstikke bedankt voor alle reacties en felicitaties! De rust is weer weder gekeerd in huis! (al best wel een tijdje maar ik de eerste tijd gewoon echt even lekker aan moeten keutelen met die kleine man en daarom wat minder actief geweest op het forum) Vandaag is Dante 2 weken en 1 dag oud, en hij doet het super!!! In het begin sliep die overdag als een rooooos en snachts hield die ons wakker.. niet dat hij heel de nacht huilde, maa hij bleef gewoon brabbelen knorren geluidjes maken, en af en toe een snif en een snik! maar ik ben heel gevoelig, dus bij elke geluidje ging ik over de rand van het wiegje kijken hihi! dus ik was echt kapot de eerste week! nu slaapt hij overdag minder, soms hele uren wakker en kijkt voortdurend om zich heen.. en savonds slaapt die gewoon harstikke goed nu, hij slaapt 4 of soms wel 5 uur door!  Hij was in het begin heel erg afgevallen, maar daana ook weer in 2 dagen 300 gram aangekomen! nu gaat dat niet zo snel meer , gelukkig andes hadden we nu al een reuzebaby gehad haha! hij woog gisteren 3860 gr. dus het gaat perfect zo! hij drinkt zo tussen de 500 en 700 ml per dag! en dat is harstikke goed! hij is echt zo lief, we gaan overal met hem naar toe. zijn zelfs uit eten geweest, supermarkt, winkelen en hij geeft nooit een kick! slapen slapen is wat die doet als we met hem op pad zijn.. hij heeft zelfs als zijn eerste  'reisje' achter de rug.. we zijn van de week naar barcelona geweest om familie te zien, en dat was met de file al gauw 2.5 uur in de auto, we zjin onderweg gestopt om hem even uit de maxicosi te halen want het is niet zo goed zo lang in de maxicosi voor het ruggetje.. maar hij sliep gewon door, hij had het niet eens door dat ik hem eruit haalde voor een pauze.. haha van het begin tot het einde van de reis heeft hij heerlijk liggen slapen achterin! en als die slaapt slaapt die ook echt, wij praatte gewoon hardop, radio aan, zelfs nummers mee zitten zingen (wahaha) en hij slaapt overal doorheen.. hij is ontzettend knap, ik kan me ogen niet van hem afhouden! wat een heerlijk ventje.. en vaak genoeg van emoitie schieten de tranen in me ogen.. die kleine teentjes en vingertjes, en dat tongetje er elke keer uit.. prachtig!!! van de week gaan we voor het eerst naar het consultatiebureau (vergeleken met NL is dat behoorlijk laat of niet? ) en we zijn heel benieuwd wat ze zeggen!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Nee ik had de 1e consult aan huis met 2 weken en met 4weken afspraak voor controle wegen etc! Wat heerlijk dat alles zo goed gaat ik kan ook uuuren mn meisjes observeren dan voel je je  echt gelukkig en t is zo mooi te zien dat je dat heb geknutseld in je buikie!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@ Wennie.. uiteindelijk is het heel erg meegevallen met me schoonfamilie! ze zijn hier gekomen op zaterdag, maar de vrijdag daarop kwamen mijn ouders (hadden op laatste moment tickets geboekt, omdat ik dinsdags al 1 cm ontsluiting had dus ze gokte het erop!) en omdat die uit NL helemaal komen en al 700 euro voor tickets hadden betaald kwamen die sowieso bij ons logeren, dat stond vast! ik wilde niet dat ze ook nog een hotel moesten betalen.. ze hadden ook al een auto gehuurd, zodat we ze niet op hoefte te halen en weg te brengen en eventueeeeel ook naar het ziekenhuis en zo was dat wel handig( als ik al bevallen zou zijn.. ) we hebben 2 logeerkamers, maar niet genoeg ruimte voor 4 volwassen.. los van dat toen mijn ouders vrijdagavond aankwamen was ik nog niet bevallen.. en was 4 extra personen in huis sowieso te veel want zat duidelijk wel in me laatste dagen en ik had het gewoon zwaar.. dus mijn schoonmoeder en schoonoma vertrokken naar het huis van der broer een dorp verderop. (je gelooft het of niet, maar die zelfde vrijdag brak mijn schoonmoeder smorgens der voet! en moest ze wel naar het huis van der broer of mijn ouders nou kwamen of neit, om dat haar broer haar kon helpen bij het verzorgen van oma, want dat kon ze nu natuurlijk niet meer alleen!) ik was er niet tot in staat, en me man zei ja leuk maar als steffie haar vliezen breken of "het"  begint op mij kan je niet rekenen!!!   dus mijn ouders zijn vrijdagavond aangekomen, wat heerlijk! had me vader al 5 maanden niet gezien, dus met al die hormonen was het flink brullen natuulijk!!!!! heerlijk zitten genieten in alle rust en stilte zo kon i ook echt alleen met me ouders zijn en me man natuurlijk.. zaterdag nog weze winkelen, op terrasje gezeten, me vader helemaal trots op me dikke buik!!  en ik zaterdag einde van de dag flink balen, want had af en toe dus een wee maar niks zetten door. en ik dacht verdikke me zo gaat me vader maandags naar hius en heeft die zijn kleinzoon niet kunnen zien :(..  ik voelde de tijd dringen.. en jaaaa het komt wanneer het komt.. en vader zei ook ik ben hier voor jou voor jullie, en als dante pas woensdag geboren wordt, maakt dat echt niet uit!!! dan kom ik geowon nog een keer.. maa toch voelde i me schuldig! hahaha stom he.. dus me vader grapt en zegt, schat neem een glasje rode wijn zo begon de bevalling ook bij je moeder! wij lachen natuurlijk want dat zijn allemaal onzin dingen, net zoals ananas eten en een potje kezen! iemand zei ook, veel over het strand lopen, of een milkshake drinken???  maar toch door alle stress dacht ik, ach why not? heb 9 maanden niet gedronken, zo'n half glaasje kan geen kwaad. lekker op het terras bij ons thuis, met wat lekkers,  bij ondergaande zon genieten met me ouders en me man! nou de volgende ochtend was het dus raak, hahaa geloof het of niet! om 8 uur begonnen de weeen. om half 1 waren we in het ziekenhuis, en om half 7 is Dante geboren.. (bedenk me nu dat ik ook nog steeds me bevallingsverhaal moet posten.. hahaa ga ik zo meteeeeen doen ) mijn ouders waren er dus nog, zoooo geweldig! ik heb zo hard gehuild van geluk, dat ze hun kleinzoon konden zien.. en ooknog me dikste buik op het laatst! dit is het mooiste kadoo ever! mijn ouders kon ivm anders zo'n 2 weken niet komen.. en dan zouden ze Dante niet van het begin zien, en dat vond ik dus zo jammer.. ik voelde me zo schuldig, ik was zo ver weg gaan wonen, en wist dat me vader het er echt moeilijk mee had tijdens me zwangerschap zo ver weg te zijn.. maa het was dus allemaal precies goed gegaan!!! ze zijn maandag naar NL terug gegaan, oh wat heb ik gehuild in het ziekenhuis bij het afscheid! vreselijk! maar me ouders hadden lekker ons huisje schoon achtergelaten.. en woensdagavond om half 7 werd ik uit het ziekenhuis ontslagen (precies 3 dagen na de geboorte) en omdat het al aan de laten kant was.. had me man het al helemaal uitgepuzzelt, ik stond er verbaaaaasd van.. hij belde ze moeder op om te vertellen dat we naar huis mochten ( zij waren nog steeds in het huis van der broer want zij zat dus met der voet, en was niet terug gegaan alvast naar ons huis, wat daar moest ze alleen voor oma zorgen en dat kon ze niet, wij waren in het ziekenhuis en mijn man bleef daar ook slapen)  en hij zei, ja mam het is al laat. dus we gaan lekker naar huis, ons instaleren, lekker settelen, die kleine laten wennen aan ze eigen wiegje (en ik liep toen met me borstvoeding te stoeien, dus wilde dat in alle rust proberen op me gemakje) dus hij zei dan komen we je morgen in de loop van de dag ophalen.. dat lijkt me beter.. (ik zat er naast, en dacht waaaaaaat,,  na het telefoongesprek zei ik, en dit zo? toen zei die, ja ik wil gewoon nu met je alleen zijn en die kleine.. ik was zo blij dat we nu niet cultuuverschil botste en hij eindelijk tegen ze moeder durfde te zeggen wat HIJ wilde.. wat hij hiervoor dus niet durfde,, en dat na 3 dagen papa zijn, ik dacht dat gaat goed ;) :P ) Wij moesten ze dus opaheln, omdat zij nog niet kon autorijden, dat was een stok acher de deur dat ze niet plots aan ging bellen en toch ging komen).. en toen donderdag was ze pas om 7 uur savonds hier met oma.. en op maandag gingen ze al weer naar hun eigen huis.. dus het waren maar 4/5 daagjes.. zij kon ook niet zoveel met der voet.. en oma liep te zeuren dat ze naar huis wilde hahaha.. logisch die is 87 en is gewend aan der eigen stoel thuis, en der bed en de spulletjes..  ze heeft me wel goed geholpen, en de eerste dagen heb ik het wel nodig gehad. koken en wassen. want ik heb heel erg pijn in me bekkenbodem en schaambeen gehad en kon dus amper lopen.. maar toen dat over was, kon ik alles! dus al om al viel het harstikke mee!!! soms maakte ze me gek met stomme opmerkingen, maar geloof dat iedereen dat heeft met schoonmoeders. en we kunnen al zo weinig handelen met al die hormonen hehehe.. we kunnen helemaal niks handelen als anderen iets over onze babys zeggen of aanwijzingen geven.. dan ga ik echt gillen! hahaha

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd met jullie zoon! Super mooie naam. Geniet er lekker van en rust goed uit!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

He Wat leuk zeg en een gave naam ook! Gefeliciteerd, geniet er lekker van!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

GEFELICITEERD! en ik val in herhaling, maar ik vind het ook echt een super leuke naam, die ga ik onthouden voor als er ooit een tweede mocht komen. Hoe is het eigenlijk afgelopen met je schoonmoeder en oma? Zijn die inderdaad bij jou, of waren je ouders op tijd om je schoonmoeder eruit te krijgen?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

OOOOOOOOOH STEFFI!!!    EINDELIJK!!!! Gefeliciteerd met je zoon! Lekker genieten van elkaar! Fijn dat het goed gaat, we maakten ons al zo'n zorgen.... Ben benieuwd wat je bevallingsverhaal is.... Ik wacht morgen rustig af! Liefs...

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden