Anoniem 10 jaar geleden 22 reacties

 
Vers van de pers Noah Dante.
Vanochtend om half 5 braken mijn vliezen en kwam ik meteen in een weeënstorm terecht.
Om kwart voor 6 is Noah geboren, 3080 gram en 48 cm lang, alles is volgens het boekje gegaan en we zijn dan ook weer thuis. 


Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 22 reacties.

Anoniem 10 jaar geleden

hahahahahahaha arme man! die heft de schrik van zijn leven! een derde?? waaaaaat???? hahaha

Anoniem 10 jaar geleden

Hoera ik heb het vervolg gevonden! Gefeliciteerd! wat een mooie naam en een prachtige baby!! Fijn dat alles zo snel was gegaan, dat wil ik straks ook wel. Geniet ervan! Groetjes!

Anoniem 10 jaar geleden

Hahaha dank je wel.  Zo snel is ook niet leuk hoor, je kan die weeën bijna niet opvangen. Maarja , als het lang duurt is het niet goed als het snel gaat is het ook weer niet goed. Tis nooit goed!  Had me er nu wel op voorbereid dat het snel zou gaan dat scheelde wel, werd er niet zo door overvallen. En ach toen het klaar was dacht ik, nou ik ben blij dat we dat ook weer hebben gehad, het is in iedergeval snel voorbij. Nu roep ik alweer zullen we nog een derde liefje ?!  Waarop hij me steenvast heel verschikt aankijkt, arme man ik moet hem ook niet zo pesten!

Anoniem 10 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd met jullie zoontje.

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi hoi, zie dat ik nog geen berichtje had achtergelaten, maar nog van harte gefeliciteerd met jullie zoon! Lekker van genieten! Liefs...

Anoniem 10 jaar geleden

Gefeliciteerd met jullie zoon.... Mooie naam! liefs

Anoniem 10 jaar geleden

Hehe eindelijk weer internet! En prachtig nieuws meteen :) van harte gefeliciteerd en welkom bij het bevallen tabje haha! En die baas van je vriend....geen woorden voor!

Anoniem 10 jaar geleden

Van haete gefeliciteerd met jullie mooie mannetje geniet er lekker van voor je het weet is hij groot

Anoniem 10 jaar geleden

Gefeliciteerd met jullie zoontje!

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi, gefeliciteerd met jullie zoon. wat ben je ontzettend snel bevallen zeg! Was dat het eerste van je bevalling dat je vliezen braken??  Wat ontzettend balen  zeg dat je man nu weg moet en dat terwijl jullie lekker van Noah dante moeten genieten. Zeker leuke namen haha vooral die eerste. Geniet van jullie mooie mannentje. Liefs Ien

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden