anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 23 reacties

 
Dyon heeft vorige wk de gehoortest gehad. Deze bleek helemaal niet goed te zijn. Vandaag heeft hij hem nog een keer gehad en ook dit keer hetzelfde resultaat. Het schijnt dat zijn gehooringang geen rondje is, maar meer een soort spleetje.
Nu worden we morgen gebeld door een ander bureau die een andere gehoortest zal afleggen. Iets met een soort van koptelefoon op en nopjes op zijn hoofd ook om zijn hersenactiviteit oid te meten.

Heeft iemand hier ervaring mee?

Ik maak me best zorgen. Dat mag uiteraard ook en dat weet ik ook wel. Ons mannetje lijkt een heel alert mannetje te zijn juist. Dat is zo benoemd in het ziekenhuis en door de kraamverzorgster. Maar tóch is het wel spannend als tot twee maal toe deze test verkeerd gaat. De vrouw die de test afnam, benoemde het ook nog extra: Ja, nou, de volgende keer is het écht wel heel spannend! (tsja, wrijf het er nog even in, mens!)

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 23 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hey ik kwam bij toeval op deze site (ben op zoek naar iets dat helpt tegen Remco's chronische verstopte neus snachts), , misschien wel kalmerend voor je om te lezen! http://www.ouders.nl/kindarts/ka0388.htm blijkbaar komt het vaker voor dat de gehoortesten falen!  En wil dat niet altijd iets zeggen! Hoe gaat het nu met Dyon?

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Jeetje, ik lees nu pas dit topic! Wat vervelend allemaal en emotionele rollercoaster van onzekerheden, heel heel heel heeeeeeel veel sterkte komende tijd! Liefs...

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Gister de gehoortest in het ziekenhuis gedaan. Voor degenen die het willen weten: Dit is weer een íets uitgebreidere versie dan de derde thuistest. Dus ook hier krijgt hij nopjes op zijn hoofd geplakt en grote dingen over zijn oortjes waardoor het geluid komt. Ze kunnen als het ware het geluid volgen vanaf het oor tot aan de hersen en terug. Zo zouden ze aardig kunnen meten waar evt. problemen zitten. Dyon is helaas weer niet door de test gekomen. We zijn heel de middag in het ziekenhuis geweest en er hebben 3 doktoren naar hem gekeken en met hem bezig geweest. Heel sneu voor hem allemaal. 16 december moeten we terug voor eenzelfde test (deze in het ziekenhuis is de meest uitgebreide die ze kunnen doen, meer is er simpelweg op deze leeftijd nog niet). Veel is er dus eigenlijk nog niet bekend maar belangrijke zaken wel: Dyon is zeker NIET doof, dat voorop gesteld. Dit houdt NIET in dat hij ook niet slechthorend is, want dat is nog niet goed uit de test gekomen. Maar feit is dat hij in ieder geval wel wat hoort. Ze denken dat zijn hersenstam nog niet gerijpt is en dat daardoor niet meetbaar is wat hij wel en niet kan horen. Hoe dit met de hersenstam precies zit, weet ik niet goed. We hebben het wel gevraagd uiteraard, maar doktertaal is soms wat wazig. (dokters zelf ook, trouwens...) Tja, aan de ene kant zijn we dus een klein beetje gerust dat hij in ieder geval wel wat gehoorvermogen heeft alleen de mate waarin is onbekend. Maar hij is in ieder geval niet geheel doof. Nu weer 6 weken even rust voor hem en dan weer voor zijn oortjes op pad. Vandaag mogen we weer naar het ziekenhuis omdat Dyon is geboren met een afwijking aan zijn piemeltje. Vandaag krijgt hij wat echo's en tussen een half jaar tot een jaar zal hij worden geopereerd hieraan. Tja, het zijn zware emotionele dagen hier. Lichamelijk ben ik aardig op. Ik heb veel last van de whiplash en de keizersnee trekt behoorlijk, ik zou iets pas op de plaat moeten maken. Ik wil degenen die met ons meeleven in ieder geval bedanken. Doet me wel goed, eigenlijk. Ik vind het sneu voor het jochie maar positief blijven dat is het enige wat we kunnen doen (haha en heeeeeeel veel van ons mooie jochie houden)

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

jeetje.. hoop dat ze snel duidelijk kunnen geven hoe zijn gehoor precies is maar wel super dat hij in iedergeval niet doof is

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Jemig wat vervelend allemaal! Al die ziekenhuis bezoeken zit je momenteel ook niet op te wachten, zeker niet nu je nog met die wond loopt! (Let goed op jezelf hoor, je bent nog aan het herstellen en genezen!!! ) Hopelijk komt er over 6 weken meer duidelijkheid en valt alles reuze mee!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Jemig meid het zit jullie ook echt niet mee. Ik duim voor jullie en denk aan jullie dat alles helemaal goed komt. En meid denk aan jezelf he je hebt een groten buikoperatie gehad en dat moet rustig genezen. Ik ben mezelf gister ook tegengekomen had veel te veel gedaan en heb nu erg veel last. Kom op meid het komt allemaal goed en als je wilt praten je weet me te vinden. xxx an

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Jaiks, wat rot allemaal! Sterkte :(

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

wow wel heftig allemaal zeg! Sneu voor het kleine ventje.. Hopelijk komt het allemaal goed!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Vanochtend is de uitgebreidere gehoortest bij Dyon gedaan, de derde keer dus. Ook deze uitslag was niet goed genoeg voor beide oren. Het kan aan van alles liggen dat het niet goed ging maar we moeten wel naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis toe voor nog een test. We hebben geluk: Vanmiddag kunnen we al in het WKZ terecht voor een weer uitgebreidere gehoortest. Hopelijk krijgen we ook de uitslag vanmiddag. Tja, ik moet zeggen: We blijven positief en ervan uitgaan dat Dyon zijn gehoor gewoon goed is. Maar ik heb inmiddels wel wat traantjes gelaten, het is toch best heel spannend allemaal, moet ik zeggen. Maar goed, nogmaals: De kans is nog zeer groot aanwezig dat er niets aan de hand is.  

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ooooooooo meid... laat die tranen maar stromen... het is niet niks... ik weet nog toen falko een maand was... en we met zijn beetje naar de art gingen... en die zeiden dat er misschien daar door een groeiprobleem zou zijn... aaaaaaaaaaaaaaaa... de trannen heb toen in gehouden maar ze zijn er later uit gekomen... 6 dec moeten we voor de laaste keer terug... dus ik hoop dat alles goed is... het lijkt er wel op... maar om het van een art te horen is dan wel fijne... wel fijne dat het zo snel kan!!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden