anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 14 reacties

 
Hallo...

hier even een vraagje...
Wij hebben een Maxi Cosi Citti (2011)
Maar nu kwam ik toevallig tot de ontdekking dat de gordels achter in m'n auto te kort zijn.
Wie heeft er een oplossing? De kleine mag straks niet voorin aangezien daar een airbag zit die je zelf niet in of uit kunt schakelen.

Nu las ik wel dat je gordels eventueel kunt verlengen? Heeft iemand ervaring hiermee want ik lees ook her en der dat dat de veiligheid niet ten goed komt....

Groetjes!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 14 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey Mommy D, Pas je wel op met gordelverlengers?? Deze zijn niet goedgekeurd door de RWD en de politie mag jou bekeuren wanneer je een gordelverlenger gebruikt!!! Daarom hebben wij hier niet voor gekozen! En inderdaad, mijn maxi cosi past geloof ik ook niet op een familyfix. Gelukkig zijn we er nu wel uit hoe de maxi cosi in de gordel past. Wel even pieren en dan hup, stoel er tegen aan en de kleine kan geen kant meer op! Alleen wanneer mijn partner de auto bestuurd, dan moet Levi achter de bijrijdersstoel omdat m'n partner de stoel verder naar achter moet waardoor de maxicosi niet meer op de achterbank past...Leuk zo'n klein autootje ha ha!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

ik heb op het internet gelezen  dat de veiligste plek achter de bijrijder is?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hey steffi, ik heb gelezen dat het veiligste achter de bestuurder is aangezien de meeste ongevallen van rechts gebeuren. Nu weet ik dat 't misschien wel onzin is hoor, maar goed.... Liefs...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb hetzelfde gehoord als girlygirl... hmm.. ben wel benieuwd wat er nu klopt dan

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Alle mensen wat een gedoe! VAnmorgen bij de garage geweest, ik was kapot toen ik thuis kwam heb 1 1/2 uur liggen slapen... De family fix past niet op onze maxi cosi (of andersom) dus dan zouden we een nieuwe maxicosi moeten en die past dan weer niet op onze kinderwagen! Een verlengstuk gekocht voor de gordel via internet, die paste ook niet! Bij de garage hebben ze (illegaal) de bestelde verleng gordel aangepast en nu past het dusdanig dat de maxi cosi vast zit, hoewel het niet zit zoals zou moeten.... Toch vind ik het vreemd dit probleem!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@ Girlygirl: Heb je al een oplossing? Ik kwam er namelijk achter dat wij dit probleem ook hebben! Ik vind alleen een familyfix een beetje prijzig als ik eerlijk ben... Hij is 150 euro terwijl de maxicosi zelf nog niet eens 70 euro koste, zijn er misschien nog andere opties?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey mommy D, Wij hebben de maxicosi wel op een bepaalde manier in de gordel vast. Niet helemaal de officiele manier, maargoed, hij zit wel vast. Daarna schuiven we de bestuurdersstoel klem tegen de maxicosi aan. Dan kan hij geen kant meer op! Succes, ik vind de familyfix ook erg prijzig! Dus wij lossen het gewoon zo op! En als we dan op vakantie gaan o.i.d. of lange afstanden, dan nemen we m'n ouders auto wel mee. Liefs...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Een vriendin van me had hetzelfde... Zij deed de maxi schuin erin zetten, de gordel er dan omheen en dan met de gordel eromheen rechtdraaien...zou dan wel gepast hebben :s Succes want dat lijkt me erg vervelend!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi girlygirl Je hebt idd een speciaal kliksysteem voor in de auto daar klik je de maxi cosi zo is ik heb er ook 1 en is erg handig geen gekloot meer met een gordel. Je kan bij de prenatal er om vragen die weten er wel veel van af en die verkopen het ook. Veel sux6 gr an

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

hey bedankt allen! Ik ga dat zeker even navragen! Liefs...

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden