anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 6 reacties

 
Weet of kent iemand een gynaecoloog die gespecialiseerd is in de behandeling van zwangere vrouwen die een chronische aandoening hebben? Ik weet dat ze er zijn maar waaaarrrrrr ..... In een ziekenhuis of kliniek en zo ja, waar dan? Ik woon zelf in de provincie Utrecht en naar mijn weten zit er hier geen in de buurt.

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Dank je wel :) Jaaaa.. hoop het ook !!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Hoi Dames, ik wil jullie hartelijk danken voor het meedenken. Inmiddels heb ik een nieuwe gynaecoloog gevonden: Het Diakonessenhuis. Ik heb er uiteraard meerderen gebeld want inderdaad: Vaak blijkt het niet op internet zichtbaar maar zijn ze er wel.... Ik moet nog 1 keer naar Ede voor controle, want ik kan pas halverwege aug. terecht in het Diakonessenhuis. Maar goed, geen probleem. Het kleine mannetje moet goed in de gaten gehouden worden en dan kan ik ook gelijk mijn dossier meenemen.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

fijn dat je iemand gevonden hebt :D succes dan en waarschijnlijk gaat het helemaal goed komen.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik heb zelf een chronische rugaandoening (scheef gegroeid en 24/7 pijn enzo). Ik ben gewoon naar de Verloskundige gegaan en die heeft me door verwezen naar een Gyneacoloog in het ziekenhuis en die overlegt dan ook nog met mijn reumatoloog. Dus ja nu loop ik bij beide personen (en dan ook nog bij de Fysio).. Pfff! Maar ik denk dat annabel een goede suggestie maakt!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik weet niet of het wat is hoor maar heb je al geinformeerd bij het UVC Utrecht? Dat is een verloskundige praktijk in het Wilhelmina kinderziekenhuis, dat is het eerste wat zo bij mij opkomt.  http://www.uvcutrecht.nl

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Vaak kom je onder behandeling van een gynacoloog en een intenist. Ligt een beetje aan welke ziekte je hebt volgens mij. Vooral de MC's hebben wel wat meer specialistische afdelingen. Ik zou eens informeren bij utrechtMC als ik jou was. Wellicht weten zij anders een ander ziekenhuis niet al te ver uit je buurt. succes

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden