anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 15 reacties

 
Nieuw

Hello ladies, 

Ik heb al heel lang een kinderwens, eigenlijk vanaf mijn 18de al. 
Echter zat ik destijds niet in een juiste relatie om daar aan te beginnen. 

Nu ben ik 27, inmiddels al 1  jr van de pil af. Mijn cyclus is gemiddeld tussen de 30-34 dagen.  Iedere maand is het spannend. Maar nu is het anders.......... ik voel me anders...... Mijn laatste menstuatie was op 30-12-2010. Mijn volgende moest plaatsvinden op de 2de van feb. Echter ben ik nu nog niet ongesteld. 2 testen verder, en die geven ook niet veel positiefs nieuws. Wel voel ik me heel anders dan anders. 

Ik heb last van witte vloed, ben moe, zere borsten, ongesteldheidspijn onderin mijn buik, emotioneel, en heb last van zeer wisselende buien ! Ow jah, mijn libido is megahoog ! Normaliter is het een stukje minder ! 

Iemand een idee wat ik moet doen? Of heeft iemand tips voor me ?
Hoelang kan het duren voordat het hormoon HCG zichtbaar is in je urine ?

Groetjes Ilona

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 15 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Je hoeft je vraag niet in alle topics te plaatsen, om meer aandacht te krijgen hoor.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Heeeeeeeey dames,  Nou.... helaas. Ik ben zaterdag ongesteld geworden. Wel moet ik zeggen dat het anders dan anders is. Veel klonten, bruine zooi, en veel buikpijn. Wat het is.... ik weet het niet.... maar weet wel dat ik teleurgesteld ben. Dat zou ieder ander ook zijn, als je een kinderwens hebt.  Nou jah, nieuwe maand nieuwe kansen, wellicht volgende x raak ! :D We oefenen lekker verder! :D Zoo erg is het ook niet! ;-)  Ja, mijn zus.... spannend he! Super leuk, maar ook best confronterend. MIjn zus is niet zo kindervriend als ik. Iedereen verwachte ook dat ik eerder zou zwanger raken dan haar, maaaaar niet dus. Mijn Pap en Mam geloofde het helemaal niet, en gingen gewoon verder op een ander onderwerp. hahahaha, maaar nu is het leuke nieuws ook bij hen aangekomen! :D:D Lief dat jullie zo meegaand zijn. Fijn is dat je je gedachten gewoon kan laten gaan, zonder dat iemand een 'oordeel' heeft ! Hopelijk genieten jullie van het wonder wat er leeft in jullie buiken! Spannend allemaal, veel veranderingen, en er gaat nog meer komen! Geniet er allemaal van !  Ik houd jullie in de gaten! BEN zoooo benieuwd! :D

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Deze is voor jullie..,.... Ik zeg... TRANENTREKKERTJE!!!  http://www.youtube.com/watch?v=0TgAd1JCe1I Nog even wachten allemaal.... en dan is het zover! 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hallo, en welkom op het forum! Bij mij was de test heeeel licht positief op de dag dat ik ongesteld moest worden. Ik was dus officieel nog niet overtijd. Maar voelde me ook "anders" dus heb gewoon een paar testen ingeslagen en bij de eerste al raak haha! Heb daarna nog elke dag een nieuwe gedaan, kon het niet geloven, maar ja hoor, elke dag werden ze donkerder en duidelijker! Nu is het aftellen hier! Success en laat ons weten he?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi, Bij mij was  de test ook negatief terwijl ik zeker wist dat ik zwanger was, was immers al een week overtijd. Na een paardagen weer gedaan en ja hoor een dikke streep. Je hcg word met de dag meer. Mijn verloskundige vertelde, dat wij vrouwen rekenen vanaf de 1e dag van je menstruatie. Maar het kan ook zo zijn dat het vruchtje later is genesteld enz daarom kom je wel eens een week later uit met testen. gr

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Ilona, Wat spannend zeg. Ik voelde me bij mijn twee zwangerschappen ook anders dan normaal en ik kon er bijna donder op zeggen dat ik zwanger was. Ik merkte het vooral aan een veranderde smaak in mijn mond. Alles smaakte ineens naar metaal. Maar soms houdt je lichaam je ook wel eens voor de gek. Ook dat heb ik al meegemaakt.  Ik zou over een paar dagen nog eens een testen, want de kans is zeker aanwezig dat je te vroeg gestest hebt. Ik had dat namelijk ook bij de eerste. Eerst een negatieve test en drie dagen later een positieve.  We duimen in ieder geval heeeeeeeel hard voor je! Liefs, Nina 

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb trouwens elders op dit forum gelezen dat je HCG hormoon op z'n hoogst is in de 12e week...Nou dan ben je er vast al wel achter of je wel of niet zwanger bent ha ha....Handig zo'n opmerking he?? gefeliciteerd met je tweelingzus! Wat grappig, straks zijn jullie misschien samen zwanger! Dat is natuurlijk erg bijzonder! Weet zij ook dat jullie bezig zijn?? Ga er gewoon van genieten en hou je bezig met andere dingen zodat je je gedachten opzij kunt zetten...voor je het weet is de week voorbij....(alhoewel...ik vond de eerste weken ook zoooo sloom gaan ha ha) Nouja in ieder geval succes!! En we lezen het wel hoop ik??? Liefs...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb een ook te vroeg getest, de eerste test was negatief. Hartstikke teleurgesteld die test in de prullenbak gemikt. Een week later toch nog maar een test gedaan want ik voelde me toch ´anders´ en ja hoor hartstikke positief :) Ik zou gewoon nog eventjes wachten en over een poosje opnieuw testen.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

En gefeliciteerd natuurlijk met je zus!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik voelde me hetzelfde als jij.. dus ik zou nog eventjes afwachten en begin volgende week nog een testje doen??? Is wel erg spannend zeg! Hoop dat het een positieve test wordt!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden