anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 67 reacties

 
hallo allemaal,

jullie slapen nu waarschijnlijk heerlijk moet ook  maar ik kan niet slapen ik heb weeen en er moet van alles schoon gemaakt. waarom dat nu moet geen iedee maar het moet nu. heerlijk om zo van alles hier op het forum neer te zetten ook al weet ik bijna zeker dat ik hier morgen pas andwoord op krijg. ik heb het zoo ontzettent koud maar als ik aan mijn wangen voel lijkt het wel als of ik kook heel gek. ik heb de verwarming maar even op 21 grade gezet. het is nu af wachten en goed voelen wanneer ik het ziekenhuis ga bellen en de oppas. ik wil niet dat mijn zusje weer hier heen vliegt terwijl het loos allarm is en ik weet zeker dat ze toch niet gaat wachten tot ik weer bel, dus bel haar nog maar ff niet. als er iets verandert zet ik het hier onder. ik ga nu lekker schoonmaken echt niets voor mij maar nu heb ik er echt zin in.

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 67 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

wat ben ik die weeen zat zeg!!! ik heb echte weeen zit soms echt te huilen op de bank. het enige na deel is, is dat ze helemaal niets doen. ik heb niet eens een cm ontsluiting hij kan gewoon niet in dalen. ze willen pas eerder een keizersnee doen als ik ontsluiting heb. maar ja als ik dat had was hij ook goed in gedaald en kan ik het zelf proberen. of de vliezen moeten breken dan halen ze hem ook. maar ja het leiden is bijna voorbij nog twee nachtjes slapen (als ik niet wakker lig van de weeen) en dan heb ik mijn ventje in mijn armen. ja woensdag heb ik een geplande keizersnee en morgen kan ik bellen hoe laat ik in het ziekenhuis moet zijn. ik kan echt niet wachten ben die pijn die nergens goed voor is zo zat.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Nu wij nog, hahaha! Jij wordt ook een november moeder Candy :(! Ben ik dan de enigste Decembermoeder :(!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

ja het lijkt er wel op  ik ben nog maar net een nov. moeder woensdag woord hij gehaald ik weet nog niet hoe laat. ben die weeen die niet door zetten wel aardig zat gister heeft weer mijn moeder de heledag bij me gezeten voor jan met de korte achternaam echt heel vervelend.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hoi meiden vanavond mag ik binnen gaan se ben ik blij. dus houd het tabje van net geboren in het oog he. alle ik laat jullie het allemaal nog wel weten. Groetjes vicky

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

heel veel succes met de bevalling. ik hou je zeker weten in de gaten.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Succes!! en ik zal het ook in de gaten houden! Spannend.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

succes vicky!!! zet hem op!!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

hey meiden hoe gaat het met jullie kunnen jullie het nog even volhouden. nog 3 dagen en ik mag naar het ziekenhuis om te gaan bevallen. wat ben ik blij seg, ik laat jullie zeker weten hoe het is geweest een een paar foto's zullen er zeker ook niet aan mankeren. groetjes vicky

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Oo wat spannend zeg dan kan je je kleine eindelijk vasthouden. Heel veel succes met de bevalling en we zien de foto's graag tegemoet!!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

zondag milan zijn verjaardag gevierd het was heel gezellig. savonds om een uur  of 8 alleen mijn moeder en broertjes waren er nog. kreeg ik in eens zulke pijnlijke weeen die had ik nog niet eerder gehad ook niet bij milan. dat mijn moeder heeft eerst eens op haar gemak naar me zitten kijken. ja zo is ze ik ben al mijn hele leven een soort van studdie opject om half negen kwam haar bloknoot en pen uit haar tas en is ze gaan zitten klokken. nou zegt ze na een uur dit lijkt er op ze kwammen om de een a twee min. en duurde langer dan een min. na nog een uur aan kijken toch maar even de verloskundige gebeld. en ook de verloskundige die ik aan de tel. kreeg en even mee luisterde had wel het iedee dat het die nacht wel zou kunnen komen. dus ik moest maar het ziekenhuis bellen, daar had ik echt helemaal geen zin is weer aan het ctg weer weeen weg ik zag het al helemaal voor me. maar het moest maar wel even zei de verloskundige. en ja hoor zo dra ik aan het ctg lag waren de weeen weg en ze kwamen ook niet trug. na een uur aan dat ding heb ik echt heel hard gejammert dat ik weer naar huis wilde gelukkig mocht dat ook. de weeen kwamen wel trug maar niet zo erg meer als daar voor, mijn moeder is dan ook naar huis gegaan met mijn broertjes. maandag had ik een afspraak bij de ginocoloog hij vermoet dat het indalings weeen zijn geweest maar omdat de kleine niet in kan dalen de bevalling niet door zet. ik hoef dan ook niet meer naar het ziekenhuis te gaan voor weeen. ten zij ik echt niet meer weet waar ik het moet zoeken van de weeen of de vliezen breken hij zeg bij jou ben ik niet bang dat hij er uit komt vallen. ik ben hier echt zo blij om ik kan dus lekker zo lang mogelijk thuis blijven heerlijk. 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden