anoniem

Anoniem 9 jaar geleden 2 reacties

 

Hoi meiden,
Ik ben nu 19 weken zwanger en had afgelopen vrijdag zo'n vreselijke buikpijn (linksonder). Ik kon amper overeind blijven staan en lopen. Ik ben van mijn werk naar huis gegaan en meteen m'n bed in gedoken. S'Middags naar de dokter geweest, maar zij kon niets vinden. Ook mijn urine was goed. Wat zou het kunnen zijn? Een collega dacht misschien een harde buik, zou dat nu al kunnen?
Ik heb op werkdagen ook nog wel eens last van misselijkheid en overgeven (zo'n 2 keer per week). Zou het allemaal toch teveel zijn? Wat denken jullie? Ik heb het weekend heel rustig aan gedaan en ben vandaag weer gaan werken. Heb nog een beetje last van m'n buik, vooral als ik net opsta. Moet ik me zorgen maken?

groetjes,
Roos

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

Ik denk aan bandenpijn! Lekker warm houden, meer kun je er niet aan doen!

anoniem

Anoniem 9 jaar geleden

heel herkenbaar ik had het ook rond die weken en dat was gigantische bandenpijn... dus ik denk dat jij dit nu ook hebt!! lekker warm houden inderdaad en rusten..... meer kun je niet doen!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden