Anoniem 7 jaar geleden

 
Ik weet het, ik weet het.... ik ben de zoveelste hahaha maar we komen er echt niet uit. Ben op zoek naar een leuke jongens en meiden naam die een beetje bij David past. Ik vond zelf Noa en Eva heel erg mooi maar die staan in de top 10 en dat vind ik dan weer een stuk minder leuk. Voor een meisje weet ik nog wel aardig wat te verzinnen, vind het een stuk moeilijker voor een jongen. Mijn man vind bijna niks leuk wat ik verzin en bij alles waar hij mee komt heb ik zoiets van; eeh hallo zullen we maar meteen de gouden ketting en de woonwagen bestellen liefje?!! Wie o wie helpt mee brainstormen?
 
avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ja wij weten dus dat we een jongetje gaan krijgen... Dus helemaal in het begin kwamen we al met de naam Tristan (Evan, dus als in E-van niet eeeeevan), maar hoe meer ik het uitspreek hoe meer het me begint tegen te staan echt waar!! Pffff! En mijn vriend/man, is ook niet echt behulpzaam laatstaan flexibel in namen verzinnen of veranderen.... Zucht Jayden of Tycho vind ik zelf echt helmaal geweldig! :D

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

moeilijk is het heah... wij ( nouja meer ik ) zijn ook een hele tijd bezig geweest met verzinnen van namen alles wat ik zei vond hij niet leuk of niet leuk genoeg het is ook heel moeilijk en je moet het echt heel vaak voor jezelf herhalen want over 20 jaar moet je het nog steeds aanhoren en leuk vinden. nu zijn we er eindelijk vanmiddag uitgekomen, we kwamen beide met dezelfde naam die we al heel vaak hadden gehoord maar nog nooit aan hadden gedacht om het voor ons eigen kind te gebruiken, maar we vinden het allebei zo'n leuke naam dat we toch die naam hebben gekozen. we vinden het helemaal geweldig! dus nu hebben we gelukkig een naam voor een meisje en een naam voor een jongetje ( we weten niet wat het word ) moet zeggen dat het me nu wel wat rust geeft nu we voor beiden een naam hebben.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ja mijn angst is vooral, van dan hebben we een naam... En dan zie je je kind, en dan denk je... Dat is echt geen.... "Daan" ofzo om maar een voorbeeld te noemen.... Pffff! Of idd helemaal geen naam vinden aaaaaaaaaaaaaaaahhh!!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

haha ja dat zou ook nog eens kunnen ja dat de naam totaal niet past bij je kindje! ja dan heb je toch wel echt een probleem! maar daar gaan we niet vanuit, ben allang blij dat we er nu uit zijn, was een behoorlijke opgave!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Meisje : Mae, Liv, Jude, Odilia, Vicky, Joanne, Jasmine, Jasmien, Aimee, Esmai, Esmay, Esmee, Aileen of Manou. Jongen: James, Boy, Taylor, Scott, Wessel, Timo, Tygo, Lennox, Luxor, Levi, Sam, Menno, Maik, Nik of Tom.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

aaaah ik ben nieuwsgierig!!! ik wil het weten!!! hihi Ja ik denk ook wel dat het Jayden word, heb het weer voorgelegd aan m;n vriend gister maar hij blijft er sceptisch over :( heb gezegd van nou kom jij dan eens met een leuke naam! en toen zei die ja weet ik niet, nee daar heb ik wat aan! haha

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Mijn man had de namen verzonnen (een voor jongen en een voor meisje) en nog voor ik in verwachting was.. hihi op een zwoele zomeravond lagen we te fantaseren als we ooit kinderen krijgen wat voor naam zou jij dan uitkiezen....... nou ik zei ik wil niet iets standaards van die doorsnee namen.. dus ik denk denk denk heel moeilijk aan bijzonder mooie niet veel voorkomende namen.. en toen zei hij de twee namen, en was ik perplex stil.. zulke stoere leuke namen! en nog nooit gehoord... het enige wat ik kon toevoegen was,, nouuuu dan hoeven we daar ook niet meer over na te denken! helemaal te gek! we verwachten een jongetje dus de meisjes naam is afgevallen, maaaar houden we voor de dag dat we ooit een dochter krijgen (stel).. en de naam van onze aanstaande zoon is zoooooooo leuk!!!!!! en ik vertel hem nóg niet.. hihi (flauw!) nog even wachten.. hihi ik zou voor jayden gaan!  

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Daan liever niet,,, Mijn ex vriendje ( ik was toen nog maar 15 maartoch ) die was niet echt bepaald lief voor mij en die heette Daan, dus dat word hem niet ;)

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hahahah nou dan wordt het daan zeker niet. Het idee dan al he. succes verder met zoeken, jullie komen er vast en zeker uit.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ben benieuwd wat hij zegt... Ik had hetzelfde met mijn man, alles wat ik leuk vond, werd per direct afgekeurd... Remco bleef echter meteen plakken bij hem, was de naam van een collega van me, dus ik moest er effe aan wennen... Maar Remco past helemaal bij ons manneke dus dat zit goed :) Misschien eens door een bijbel bladeren, kom je wat meer namen tegen?

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

nou gisteren Jayden aan mijn vriend voorgelegd ook deze vond hij erg leuk, maar net als collin weet hij het zo net niet hij is opzoek naar de WOUW factor, maarja dat is gewoon erg lastig en vraag me ook echt af of er wel een naam is waarbij hij dat zou hebben... Ach ik blijf gewoon Jayden en Collin in m'n hoofd houden en ik denk dat het een van de 2 wel zal worden uiteindelijk...

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Gewoon een paar keer hardop uitspreken met de achternaam er ook bij.. dat helpt wel. Of een lijstje maken en apart van elkaar een top 3 maken. ZO hebben wij het ook gedaan, want wij vonden het ook heeeeeel moeilijk! Gelukkig kwamen wij allebei met dezelfde nummer 1!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Denk inderdaad dat ik dat maar ga doen ja, zo'n top 3. je moet uiteindelijk toch een naam kiezen!

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi Hoi jayden is inderdaad een leuke naam. Maar wat vind je van daan ( komt van daniel ) dus bijbels. Wij zijn hier er eindelijk uit wat qua namen betreft en dat lucht enorm op. 

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik welke trant zoeken jullie?

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Voor een meisje hebben we op de lijst staan Eva, Nia, Dionee, Elin. Voor een jongen Noa en Manoah en verder komen we niet! Iets in die trant dus. Ik vind Eva, en Noa nog het beste bij David passen maar mijn man zit dan te zeuren dat hij het eigenlijk te gewoon vind. Het moet allemaal appart enzo, tja voor mij hoeft dat dus niet zonodig. Nia zijn we wel alletwee enthousiast over. Nu nog iets voor een jongetje waar we alletwee blij van worden.

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

wij zoeken nog naar een jongetjes naam, het liefste iets engels, aangezien onze namen beide engels zijn ( Eileen en Wesley ) en anders gewoon iets wat er gewoon lekker bij klinkt wat er mooi bij past

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo allemaal, Ik merk dat mijn man eerst alles stom vindt, maar je moet ook allebei wennen aan een naam. Schrijf ze op, Roep ze door de kamer en vraag na 2 weken nog eens wat hij ervan vindt. Dan is het vaak al anders... Maar je moet natuurlijk wel allebei enthousiast zijn...

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Wij hadden eerst wel een naam in gedachte, dat was Collin. Daar ben ik nog steeds weg van maar mijn vriend is heel erg aan het twijfelen, hij weet het niet zeker en wil eigelijk een andere naam... Maarja, nix wat ik zeg vind hij leuk!! aaahhh,,,,, mannen af en toe... ik ga denk ik volgende week nog maar eens vragen of hij nou Collin toch wel leuk vind, vind het zelf erg mooi bij onze namen klinken, wat vinden jullie?

avatar Anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Eileen, Wesley en Collin ...klinkt goed! En wat vind je van bijvoorbeeld Liam?

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden