anoniem

Anoniem 10 jaar geleden 13 reacties

 
Hoi allemaal,

SInds vanavond heb ik last van menstruatiepijn  en pijn tussen mijn benen zeg maar.
Ik heb nu natuurlijk even op internet gekeken.

Hier lees ik dubbele verhalen namelijk
1, beginende weeen en kunnen door zetten naar echte weeen.
2. voorweeen

Heeft iemand hier ervaring mee??????????????

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 13 reacties.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Steffi@ gewoon bellen wie jij dan wil bellen... de rest van de wereld gaat het echt niet aan... wij hebben allen onze direcht familie ingelicht... vonden we meer dan genoeg... doen wat je goed voeld... zlef heb ik bij een ander chet groep nog een berich geplaats dat het wat harder aan het rommelen was.... en toen werd het van uit mijn kant stil... dus iederen vroeg naar me!!!! is wel leuk... om achter af te lezen!!! voor al achter af!!!!!!!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

kan indalingspijntjes zijn..

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ons meisje was al volledig ingedaald met 32 weken dus indalingspijntjes is het niet.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@ Graafjes hoe gaet het met de pijn? is het nog terug gekomen? Ik vind het vooral heel irritant dat mensen elke dag tegen me zeggen.. MAAR me wel bellen he als er wat gebeurt?!!!  Dan denk ik, mn ouders bel ik als we naar het ziekenhuis gaan.. maar voor de rest ga ik niemand bellen, pas daarna! Maar bij mij verwacht iedereen dat ik ga bellen als me vliezen breken of ik weeen krijg.. nou daaaag.. daar staat me hoofd toch helemaal niet naar...!  

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi Hoi, Net naar de vk geweest. De pijn die ik heb ligt aan het volgende Dit is mijn 6e zwangerschap en door die zwangerschappen zijn mijn spieren zwakker dus kindje is ver ingedaald enz. Ze drukt heel laag tegen alles aan. Qua menstr. pijn allemaal voorwerk pfffffffffffffffffffff Gister kon ik bijna niet meer lopen van de pijn en dat gaat zo maar door. Het is voor mij nu echt uitzingen. Steffi@ ja men denkt dat je stil staat om iedereen ff op de hoogte te brengen wanneer het begonnen is hahahahahha. Nou niet dus. Ik bel mijn moeder en beste vriendin en thats it  meer ga ik echt niet bellen.  

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hey graafjes! Wat vervelend al die nare pijntjes! Hoop voor je dat 't snel begint ;) Hier ook last van voorweeen. Best vervelend. Heb zelfs het idee dat ik vanmorgen voor de 2 e keer mijn slijmprop verloren ben. Had daar een paar weken geleden ook last van. En het is geen extra slijm wat ik verlies. Het is echt een prop. Maarja, op internet lees ik ook dat 't dan alsnog lang kan duren. En dat hoop ik dan maar want ik wil graag thuis bevallen! Maandag moet ik weer voor controle! Hier verder nogsteeds last van harde buiken. En dat terwijl ik de hele dag al niks doe. Frustrerend want nu moet manlief alles doen. Hij zeurt er gelukkig niet om en begrijpt het wel. Maar toch voel ik me zo'n lui mens!! Hij werkt dan de hele week, ik kan lekker 'uitslapen'...Voel me toch wel een beetje schuldig, maar aan de andere kant: ik moet bevallen, dus dat compenseert toch ook een heleboel! Nou graafjes, heel veel succes met je pijntjes, hoop dat 't snel weer overgaat en anders dat de kleine zich snel meld! Liefs..en een hele fijne zondag!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@ Graafjes: Ik weet natuurlijk niet zoveel het is mijn eerste keer... het klinkt echter wat ik ook af en toe heb. Volgens mijn VK zijn het voorweeen... Je hebt rug weeen, buikweeen en benen weeen en die voorweeen zijn van de laatste categorie, althans, wanneer je inderdaad hetzelfde hebt als ik. Dat van je liezen en je benen en die pijn tussen je benen, zo zou ik het ook benoemen wat ik voel. Ik heb het af en toe een uur of twee achter elkaar en dan is het weer weg. Volgens mijn VK is het een soort voorbereiding op echte weeen en het klaar maken van je baarmoeder...

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

als al bevallen moeder... voor mij voelde de weeen aan als heel erg menstraties pijn... het kwam en het ging... ik had ook last van rug weeen!! ik moets de pijn echt weg ademen!!!! echter had ik een paar dagen voor af ook last van menstratie pijn... en steken in mijn liezen... maar dit is voor al de indaling geweeste van de klein.... als de pijn komt en gaat met regelmatieg heid zou het weeen kunnen zijn.... een ding week ik NU zeker... als het weeen zijn... weet je dat als vrouw echt wel te herkennen!!! VERTROUW OP JE GEVOEL!!!!

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Hoi allemaal, de echte weeen herken je zeker wel ja, maar ik heb nooit echt last gehad van voorweeen dat is voor mij helemaal nieuw. Mommyd@ klinkt het zelfde, dus bedankt voor je uitleg. Raar he dat ik dit n iet heb gehad bij mijn andere twee. Girlygirl@ je het wachten duurt lang zeker met al die dingen, maar straks zeggen we tegen elkaar "het was het waard", nu mopperen we gewoon ff door hahahahaha gr

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

@ Graafjes: ja ik ben ook echt in een mopperbui, ben het gewoon zat... Ik heb steeds krampen in mijn buik, net of ik buikgriep heb, het zal er allemaal wel bij horen denk ik dan maar.... Helaas zet niets door waarvan ik het idee zou hebben dat de bevalling zich aandient en echt iedereen smst nu de datum er is, of de kleine er al is, dat vind ik echt frusterend!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden